- Or contact us, we will we help!
regisztráció után.
Hozzászólások - INf3rNo2
Dátum: 2009.06.22. 13:33:17
Dátum: 2009.04.01. 17:44:44
Igazából ez az 5 hónap egy szövetségben küldetés ami kicsit meredek. 2 napja léptem át egy másik szövetségbe, hogy meglehessen az epikus tárgyas küldetésem. Szal ezt a küldetést augusztus 29-én fogom megcsinálni leghamarabb Vicces. Gondolom a zsoldostaktika visszaszorítására találták ki, csak sajnos azok is szívnak akik egyéb békés-a-játékot-kicsit-feldobó okok miatt váltanak szövetséget...
Dátum: 2009.03.18. 19:39:15
Lenne egy javaslatom. Lehessen PP-t CSP-re cserélni, és fordítva. Mondjuk extrém rossz arány mellett, pl. 1-et 4-ért vagy 5-ért.
Bocs ha valaki már javasolta. Ötletek, ellenvetések?
Bocs ha valaki már javasolta. Ötletek, ellenvetések?
Dátum: 2009.03.18. 13:43:39
Szerintem kvázi felesleges az adminoknak jelenteni (ha tényleg vannak akik botoznak), hiszen ők a top karakterek pénzéből élnek. Érdekellentét, ergo nem valószínű hogy bármi eredménye lenne.
Dátum: 2009.02.22. 14:01:34
Az alábbi filmek közül melyikbe szerepelt Jim Carry?
Táncoló Talpak
Üvegtigris
Észventúra-Állati nyomozó
Nekem 8
ad1 melyikben
ad2 Ace Ventura - Állati nyomozoo
Táncoló Talpak
Üvegtigris
Észventúra-Állati nyomozó
Nekem 8
ad1 melyikben
ad2 Ace Ventura - Állati nyomozoo
Dátum: 2009.02.17. 12:12:52
Hány bolygója van a Naprendszerünknek?
15
7
8
9
A helyes válasz szerinte 9. Csakhogy tudjuk, hogy ~2 éve a Plútó már nem minősül bolygónak. Jó, hogy olyat kérdezünk, amiben naprakészek vagyunk...
15
7
8
9
A helyes válasz szerinte 9. Csakhogy tudjuk, hogy ~2 éve a Plútó már nem minősül bolygónak. Jó, hogy olyat kérdezünk, amiben naprakészek vagyunk...
Dátum: 2009.02.12. 13:30:00
Van valakinek infója erről a "Pusztíts el egy éjfattyat!" nevű küldetésről?
Dátum: 2009.01.28. 12:01:52
Ki nyerte a foci EB-t?
Németország
Anglia:)
Spanyolország
Olaszország
Ez mi? Melyiket??? Hihetetlen. Ráadásul mit keres a "" Anglia mögött?
Németország
Anglia:)
Spanyolország
Olaszország
Ez mi? Melyiket??? Hihetetlen. Ráadásul mit keres a "" Anglia mögött?
Dátum: 2009.01.24. 10:32:51
Mi a HKK jelentése??
Hatalmas Királyok Klánja
Hije Kiugrott a Kalauz
Ezt csak a kérdés kedvéért találtam ki
Hatalom Kártya Kártyái*
A helyes válasz: Hatalom Kártyái Kártyajáték. Ami kicsit hülyén hangzik, lehetett volna csak simán HK. De mind1, a kérdés rossz.
Hatalmas Királyok Klánja
Hije Kiugrott a Kalauz
Ezt csak a kérdés kedvéért találtam ki
Hatalom Kártya Kártyái*
A helyes válasz: Hatalom Kártyái Kártyajáték. Ami kicsit hülyén hangzik, lehetett volna csak simán HK. De mind1, a kérdés rossz.
Dátum: 2009.01.23. 18:30:50
Mit NEM tutsz csinálni ebbe a játékba?
Licitálni
Kérdést feltenni
Portyát nyerni
Állatot befogni
A feltevő szerint licitálni. Ezek szerint még nem ölt epikus lényt, ugyanis az epikus tárgyakra licitálni kell, tehát mind a 4 tevékenységet lehet folytatni ebbeN a játékbaN (tuDsz). Ez hogy jutott át? Minősíthetetlen. Törlés.
Licitálni
Kérdést feltenni
Portyát nyerni
Állatot befogni
A feltevő szerint licitálni. Ezek szerint még nem ölt epikus lényt, ugyanis az epikus tárgyakra licitálni kell, tehát mind a 4 tevékenységet lehet folytatni ebbeN a játékbaN (tuDsz). Ez hogy jutott át? Minősíthetetlen. Törlés.
Dátum: 2009.01.20. 20:29:43
Idézet: Hunty - 2009.01.18. 08:53:51
Pont ez a lényege. Az 5 döntetlenes után nem lepődnék meg ilyesmin...
Idézet: INf3rNo2 - 2009.01.16. 13:52:07
lehet hogy kicsit későn reagálok erre de ki akarná elengedni akár a 10-es szintü állatát? Főleg ha még több is van.
Illetve egyes embereknek lehetetlen lenne, lásd Sharpa stb. Szal az tényleg nem jó.
Viszont, küldetés a Tiszta Lap nevében:
Legyen pontosan 0 befogott állatod!
lehet hogy kicsit későn reagálok erre de ki akarná elengedni akár a 10-es szintü állatát? Főleg ha még több is van.
Pont ez a lényege. Az 5 döntetlenes után nem lepődnék meg ilyesmin...
Dátum: 2009.01.19. 15:19:19
melyik a helyes? 50+20+30/2=?
50
100
20
70
Egyik sem, a helyes eredmény 85. Szerinte 50.
50
100
20
70
Egyik sem, a helyes eredmény 85. Szerinte 50.
Dátum: 2009.01.17. 16:14:07
Idézet: Nagycapa - 2009.01.17. 15:35:53
Ha jól tudom, 35.
Esetleg nem tudja valaki, hogy a császárral hányadik szinten lehet találkozni?
Ha jól tudom, 35.
Dátum: 2009.01.17. 16:13:41
És az én ötleteim?
Dátum: 2009.01.17. 16:09:00
Hogy nevezik másképpen a bűvészek tevékenységét?
fülhangkeltés
szemfényvesztés
orrszagnyerés
szájízrontás
Ez ugyan nem annyira ötletes kérdés, de nagyon fantáziadúsak a válaszlehetőségek.
fülhangkeltés
szemfényvesztés
orrszagnyerés
szájízrontás
Ez ugyan nem annyira ötletes kérdés, de nagyon fantáziadúsak a válaszlehetőségek.
Dátum: 2009.01.16. 14:34:43
Nyerj X-szer portyában úgy, hogy nálad legalább 10 szinttel alacsonyabb fegyver van a kezedben!
Dátum: 2009.01.16. 14:03:41
Az alábbiak közül melyik sajt rúzsflórás érlelésű?
Pálpusztai
Parmezán
Ementáli
Trappista
Ezt mégis honnan kéne tudni? Vagy csak én vagyok barbár?
Pálpusztai
Parmezán
Ementáli
Trappista
Ezt mégis honnan kéne tudni? Vagy csak én vagyok barbár?
Dátum: 2009.01.16. 13:52:07
Illetve egyes embereknek lehetetlen lenne, lásd Sharpa stb. Szal az tényleg nem jó.
Dátum: 2009.01.16. 13:44:34
Küldetésekre ötletek:
Nyerj X-szer portyában úgy, hogy 0 ÉP-t sebződsz!
Nyerj X-szer az arénában nálad legalább 5-tel magsabb szintű társad ellen!
vélemény?
Nyerj X-szer portyában úgy, hogy 0 ÉP-t sebződsz!
Nyerj X-szer az arénában nálad legalább 5-tel magsabb szintű társad ellen!
vélemény?
Dátum: 2009.01.16. 09:58:55
Ugyan nem hiba, de nem találtam megfelelőbb topicot ennél.
Szal a problémám a TP kapással kapcsolatos.
Levadászol egy szerencsétlen apró hártyás lemúrt, és érte kapod a legtöbb TP-t. Pedig a vadászat egyáltalán nem veszélyeztet, nem sebződsz, nem vonódik VP, LE-t sem veszthetsz. A portyázásnál az átlag kapott TP sokkal kevesebb, pedig ott ÉP-t, VP-t és LE-t is veszthetsz, ki is végezhetnek stb. De az aztán végképp nem fér a fejembe, hogy ha a 24.000 ÉP-vel rendelkező, és statokban nyilván előtted járó epikus lényt legyőzöd egy csatában, miért nem kapsz egy darab TP-t sem.
Szerepjátékos szempontból ez nagyon nem jó így, sőt, pont fordítva kellene lenniük az arányoknak...
Szal a problémám a TP kapással kapcsolatos.
Levadászol egy szerencsétlen apró hártyás lemúrt, és érte kapod a legtöbb TP-t. Pedig a vadászat egyáltalán nem veszélyeztet, nem sebződsz, nem vonódik VP, LE-t sem veszthetsz. A portyázásnál az átlag kapott TP sokkal kevesebb, pedig ott ÉP-t, VP-t és LE-t is veszthetsz, ki is végezhetnek stb. De az aztán végképp nem fér a fejembe, hogy ha a 24.000 ÉP-vel rendelkező, és statokban nyilván előtted járó epikus lényt legyőzöd egy csatában, miért nem kapsz egy darab TP-t sem.
Szerepjátékos szempontból ez nagyon nem jó így, sőt, pont fordítva kellene lenniük az arányoknak...
Erre.