Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sokaris

Oldal: 1
Dátum: 2009.12.29. 14:46:41
csak egy tipp: Nézzük a háborúkat globálisan:
1. a sok szövetség becsületesen küzd a tappancsgépezet ellen és ez minden tiszteletet megérdemel. ( lélekenergiáért cserébe).
2. vannak szövetségek akik megkapják az értesítőt a háborúról és már lengetik a fehér zászlót na ezekről no comment.
3.akkor vannak azok akik sértve érzik magukat amiért meg merik őket támadni és duzzognak a fórumon és a pincében, ezek között osztjuk a "Pince Hősei" díjat ami egy rózsaszínű bolyhos pókhálószedő. a két vereségünk sem becsületes harc eredménye hanem akadémiai pincék biztonsága miatt esett. arról meg spec nem dicsekednek hogy minősíthetetlen hangú leveleik mellet már csak a kapitulációval dobálóznak amikor feltűnik a nyuszis lobogó a horizonton. minden háborúban vannak taktikák és megoldások de csak a katázással kivívni egy győzelmet utána meg tépni az arcot valahogy nem tűnik túl elismerésre méltónak.
Dátum: 2009.12.29. 10:35:44
Oliwers: és hányszor kapituláltatok gyáván a háború kezdetétől számított 2 perc után?
De a győzelmetekhez fűzd hozzá hogy a tagság 90%-a a katakombában skubizott két hétig, vagy kilépett! így nem nehéz nyerni. de a rendes felállást soha nem vállaltátok be ezért kaptátok a "Pince Hősei" különdíjat!
Dátum: 2009.11.01. 15:08:46
Idézet: oliwers - 2009.11.01. 14:38:40
Kismajom??

Hol voltál bolhapöcs amikor én már szövetséget alakítottam.....és ma is a legjobb 10 ben van.....szánalmas kis Nyúlfarok...tedd már magad helyre....és Tiszrteld az Alapítókat....vannak szférák ahova aolyan mint Te soha se fog eljutni...és ez a Halhatatlanok Csarnoka.....

Tanulj meg helyesen írni!

Idézet: oliwers - 2009.11.01. 14:23:03
Igen jólesett a 2 nyert háború a Nyuszik ellen és mellé a nyúlpörkölt......gondolom hogy kissé keserű a szájíze a Nagy Legjobb Háborús Szövetségnek....mikor nem is veretlen és nem is 1-szer...

Vegyétek már le a Szövetségi lapról a nevetséges kérkedéseteket....100 ból egysze (vagy kétszer?)

nézz utánna!

A Káosz és Vér alapítója vagyok...Skandar Graun - Harcos Pap - a Két Lábon Járó Pestis !!!

Sokan ismertek de meghaltam a Rubin Horda Harcaiban!!
Yvorl isten Új testet adott hogy dicsőítsem a Rubin Hordát....lics lettem Gonosz Varázsló - és újjászülettem nevem most Skandar Graun Re - egy szellem vagyok semmi más!!!

Visszatértem a Hősök Csarnokából!!!

In Memorian K&V !!!

A legtöbb nekromanta célja az örökélet megtalálása, anélkül, hogy sötét hatalmukat és értelmüket elveszítsék. Azok, akik meglelik ezt az utat, egy hosszú és bonyolult rituálé után élőholt varázslóvá, líccsé változnak. Miután sikerül, elnyerik a halhatatlanságot és a hatalmat is. A lícsek csontváztestét rothadó varázslógúnyájuk takarja, amelyet talán már évszázadok óta hordanak.

Mi a franc az a Líccs????

RNySzT VS Káosz és Vér 70 16 2009. Október 16. 2009. Október 19. ennyit az általad alapított nagy szövetségről!
Dátum: 2009.11.01. 13:56:20
ki mondta hogy tárgyalunk? visszajárunk hozzátok sok sok hónapon át! ez sajna becsületbeli üggyé kezd válni hogy elkenjük a gyáva pókhálós pofikátokat!
Dátum: 2009.11.01. 13:28:30
mi rajtatok vezetjük le a frusztrációt! de ha egyszer lennétek elég tökösek egy igazi háborúhoz akkor talán békén hagynánk titeket! de így? egyébként ha jól tudom Ghandit is megölték.....
Dátum: 2009.11.01. 11:45:30
az lehet de a katakombából nehéz epikust ütni! és szerintem uncsi lesz nektek sokáig a pókhálókat nézegetni!
Dátum: 2009.09.28. 21:17:07
Nos ami a napok múlását jelenti sajna Újdörögd-ön nincs mobilnet, ami meg a stílusomat illeti nem hiszem hogy bármelyikőtök sociálisabb lenne egy hét porbankúszás után. de ha visszanézed akár ezen akár a háborús topicot akkor meglátod hogy kinek sír állandóan a szája!
Dátum: 2009.09.27. 14:23:27
milyen érdekes! egy két legyőzött akik tudnak veszíteni. Míg a Csodálatos, Fenséges, Tökéletes, Leg-leg top 1 AL képviselői csak sírni és hisztizni tudnak minden tasli után!!! még hogy a sas nem kapkod nyulak után??? Hol tanultál biológiát kis cipő?
Dátum: 2009.06.23. 20:04:46
azt nem értem, hogy mi a probléma? azért sír a sok -cenzúrázva- mert nem az ő ötletük volt vagy azért mert le lettek rotálva? Pedig egyszerű a MATEK! amikor a Sötét Ösvény, a Chaos, és a többi "nagy" szövetség farmolta az előző szövetségemet úgy hogy bevallották hogy farmolnak!!! akkor nekünk sem sírt a szánk! arról meg megint ne beszéljünk hogy a játék szinte összes újítása a régi erős karaktereknek kedvez! Pl. új kreatív affinitás stb stb. De most az egyszer valaki "ellenük" vet be egy kiskaput egyből megy a rinya!
Nem akarok antiszociális lenni de ez komolyan mint az oviban amikor a kötépső csoport rémét lecsapja az új kisfiú és elveszi a pöttyös labdát!
Dátum: 2009.06.23. 18:03:00
Fura de mintha azt vettem észre hogy amint valakinek nem tetszik a világ folyása egyből elkezd csalásról, optimalizálásról, meg egyebekről beszélni és nem azt nézi hogy ő mit hibázott. Igaz én sem szeretem a fejemet boxzsáknak nézik, de teszek ellene! Az előző szövetségemben sem volt túl magas az aktív tagok aránya ezért jöttem el! Mindenki maga dönti el hogy milyen szöviben és milyen aktívan tevékenykedik, senki nem kényszeríti. Akik netán félreértették az előző hozzászólásaimat annak még 1x elmondom! NEM a Légióval van bajom, csak annak az egy tagnak a hozzászólásaival akinek címeztem az üzenetet. Akinek nem inge az ne vegye magára!

( remélem ez már elég kulturált volt érzékeny lelkű fórumozóknak is) Nem hiába ma 4 óra szociális tréningen voltam!
Dátum: 2009.06.22. 22:26:55
Damage: az ellenfeleimet tisztelem, a gyereket csodálom, a civleket khm................ kell az a tréning.
Dátum: 2009.06.22. 22:25:06
teljesen megértelek. én is sokszor járok így!
Blackjack: lehet hogy nem a bátorságból volt kevés hanem léhűtőből sok?
Dátum: 2009.06.22. 22:12:31
Nem mintha sok ellenfelem lenne köztetek... én csak 31. szintű vagyok és nem tudtok idáig leütni! de alapjában kultúrlény vagyok, nem szoktam magamból kifordulni! De ne aggódj majd cenzúráztatom a hozzászólásaimat mert hát jogállamban élünk! Egyébként nem én tartottam magam 15% alatt hanem a kedves ellenfelek és nem mentem se láthatatlanba se a pinyóba. Nem úgy mint egyesek.
Mit tartasz részemről nem kultúrállt megnyilvánulásnak? még csak nem is káromkodtam... sőt akik ismernek azt mondták hogy még finom voltam. (magamhoz képest.)
a szarkazmusom meg családi örökség.
Dátum: 2009.06.22. 21:04:49
mi van Mazlee savanyú a szőlő? miért sír a szád ha nem érdekel az egész? vagy az a bajod hogy mégiscsak zavar hogy egy sehonnai kis szövi bucira ver titeket akiknek már rég nincs ellenfelük? vagy ti egy pacifista szövetség vagytok akik soha nem háborúztak senki ellen? senkinek nem rontottátok el a játékát azzal hogy vissza-visszajártatok farmolni őket? vagy az a bajod hogy a top szöviteket bucira veri egy a 3. oldalon szereplő csapat? egyébként nem minden tagunk görnyed 0-24-ben a gép előtt. én is dolgozom de ahogy olvasom a hozzászólásaidat te most is a napköziben üldögélsz és durcizol. fel a fejjel és építsetek békecsarnokot!!!
Dátum: 2009.06.22. 11:46:22
Ricardo: a szövetségi háború mint minden háború nem csak egymás agyatlan csapkodásáról szól hanem a taktikáról is. ha utánnanézel történelemben, akkor ott is számtalan példát fogsz találni arra hogy túlerővel szemben győznek köszönhetően a Taktikának. Ez is ilyen
Oldal: 1