A szövetség építési átlaga: 17668344
A karakter építése: 6.708.745
A bónuszok:
+75 védekezés (Védőfal)
+75 támadás (Gyakorlótér)
+15 IQ (Nekrofun fókusz)
Nincs nagymesteri építészet, a nagyobbak is csak ezt kapják. Nem értem mit nem értetek XD . A szövi küldiknél csak ez a feltétel olvasható:
"Az egyéni jutalmat csak azok kaphatják meg, akik a küldetéssor elkezdésekor aktív szövetségi tagok voltak (beléptek az elmúlt egy hétben a játékba), és a küldetéssor teljesítése alatt a szövetséghez tartoztak, valamint elkezdéskor és teljesítéskor is a kastély legalább 25 szintje aktív volt számukra."
Hogy jön ide be az építési átlag fele? Hol olvastok ti ilyet? Nekem ezt SEM írja.
Mindegy, optimistán kell nézni a dolgokat, majd valamikor talán odaérek én is. Vagy nem.
Hozzászólások - Gzotya
Oldal: 1
Dátum: 2011.09.11. 17:11:22
Dátum: 2011.09.11. 15:22:16
Idézet: Birka - 2011.09.11. 13:03:41
Nem. Semilyen zárójel nincsen. A 25-ös védfal +75 védekezést ad stb, stb. Ha nem így lenne, keményebben tolnám befelé a LE-t hogy meglegyen minden épületbónusz és valószínüleg nem lenne ez a számomra érthetetlen helyzet. Lehet hogy most magam ellen (is) beszélek.
Míg fel nem vettük az első küldit meggyőződésem volt hogy minden rendben lesz.
Védőfalnál és gyaktérnél nem írja zárójelben, hogy mennyi "érvényesül" az épületből, ha az EGYÉNI (karakterlapodon lévő) építésed beesik a szövetségi építés átlagának a fele alá? (szövetség/épületek oldalon írja mennyi a szövi átlag!) . . .
Nem. Semilyen zárójel nincsen. A 25-ös védfal +75 védekezést ad stb, stb. Ha nem így lenne, keményebben tolnám befelé a LE-t hogy meglegyen minden épületbónusz és valószínüleg nem lenne ez a számomra érthetetlen helyzet. Lehet hogy most magam ellen (is) beszélek.
Míg fel nem vettük az első küldit meggyőződésem volt hogy minden rendben lesz.
Dátum: 2011.09.11. 12:26:26
Nem érted. Minden épület működik maximális szintjén de nincs meg az építési átlag fele. Ilyenkor mi van?
Már a legelső küldetésnél (lépjetek x szintet) is beleszámolta az ilyen karikat az aktív, teljes tagok listájába. Viszont alatta nem írja hogy az egyéni jutalomhoz mennyi TP-t kell gyűjteniük, ami arra utal hogy azt nem fogják megkapni.
Vagy maradjanak ki az egészből vagy ne, de ez a felemás dolog így eléggé sántít.
Már a legelső küldetésnél (lépjetek x szintet) is beleszámolta az ilyen karikat az aktív, teljes tagok listájába. Viszont alatta nem írja hogy az egyéni jutalomhoz mennyi TP-t kell gyűjteniük, ami arra utal hogy azt nem fogják megkapni.
Vagy maradjanak ki az egészből vagy ne, de ez a felemás dolog így eléggé sántít.
Dátum: 2011.09.11. 10:22:34
A probléma az hogy NEM kell meglennie az építési átlag felének ahhoz hogy 100%-on működjenek az épületek. Feltételnek pedig azt írja hogy a kastély 25-ös szintje aktív legyen.
Aktív az. . . mégse működik a dolog. Alucard-nak éppúgy mint nekem és még sokaknak.
Nehézsúlyú építészek mellett igenis nehéz tartani a szintet, magas szerencse ide vagy oda. Ettől függetlenül én nem vágom ezt az építési átlagos dolgot, mármint a fentieket figyelembe véve hogy jön ez a küldetésekhez?
Aktív az. . . mégse működik a dolog. Alucard-nak éppúgy mint nekem és még sokaknak.
Nehézsúlyú építészek mellett igenis nehéz tartani a szintet, magas szerencse ide vagy oda. Ettől függetlenül én nem vágom ezt az építési átlagos dolgot, mármint a fentieket figyelembe véve hogy jön ez a küldetésekhez?
Dátum: 2011.09.04. 08:48:55
Nekem egyáltalán nem írja mennyi TP kell még pedig teljes jogú tag vagyok. Remélem ez azt jelenti hogy alapból megkapom a 15-szörös jutalmat.
Dátum: 2011.01.07. 00:23:05
Üdv.
Bocs a hüle kérdésért, de v3-mon is megrendezésre kerül az esemény?
Merthogy ott lélekszívás, térkifordító ital és hasonlók vajmi keveset érnek.
Az állatfelszerelés maximum a kezdő játékosoknak jó.
Néhány tortáért veressük eszméletlenre az állatokat?
Ha beleszámolom a 12 győzelmenként kapott kisebb jutalmakat, akkor sem túl vonzó.
szerk.:
"Arról már nem is szólok semmit hogy VF-degradáló az egész. Ha már event akkor ne számítson semmi. De tényleg semmi... EH, VF, HT, SPM, medál, semmi. Úgy a tiszta."
Ezzel egyet kell hogy értsek. Így valóban nem lehetne senkinek egy szava sem. Mindenki egyenlően indulna az eventen.
Bocs a hüle kérdésért, de v3-mon is megrendezésre kerül az esemény?
Merthogy ott lélekszívás, térkifordító ital és hasonlók vajmi keveset érnek.
Az állatfelszerelés maximum a kezdő játékosoknak jó.
Néhány tortáért veressük eszméletlenre az állatokat?
Ha beleszámolom a 12 győzelmenként kapott kisebb jutalmakat, akkor sem túl vonzó.
szerk.:
"Arról már nem is szólok semmit hogy VF-degradáló az egész. Ha már event akkor ne számítson semmi. De tényleg semmi... EH, VF, HT, SPM, medál, semmi. Úgy a tiszta."
Ezzel egyet kell hogy értsek. Így valóban nem lehetne senkinek egy szava sem. Mindenki egyenlően indulna az eventen.
Dátum: 2010.09.01. 11:42:26
Üdv. Az übermonsterek übersebzése engem is idegesít, méginkább ha valami hiba miatt duplázódik.
Ezt a szövetségünk fórumán írtam, nincs kedvem újra fogalmazni :
"Néhány kaland elég furcsán működik.
Ennél: "A Mágikus erdő" csak rányomtam az "elvállalom" gombra, lement az ép-m pedig szaki próba az első. Innen visszamentem a karakterlapra majd újra a kalandokhoz. Nem volt már ott ! Teljesítettem. De ha ott a "folytatom a kalandot" gombra nyomok, akkor kétszer annyi ép-t vesztek és gyanítom hogy kétszer annyi kristálypontba is került volna a kaland.
Nem csoda hogy olyan gyorsan fogynak a pontjaim. "
Ha tévedek és nem dupla akkor bocsi de mindenképpen furi.
Osztottam-szoroztam egy kicsit én is. Megjegyzem nincs top karakterem.
- Hogy a szintemen egy csizmát meg tudjak venni min. 60-70 kalandot kell teljesítenem.
- Kiszámoltam: egy kalandhoz átlag 18 kristálypontot használok fel. (mondom: átlag! )
- 65*18= 1170 kp
- Ez közel 600 győztes kihívást jelent
Ha valaki nem tud egész nap a gép előtt ülni akkor ez a 600 is elég über. Amellett hogy a csizmám a legalacsonyabb szintű tárgy a felszerelésemben, a vásárolható relikviákról álmodni se nagyon merek.
Máshogy is lehet számolni. Említettem hogy a karim nem tartozik a top karakterek közé, sok támadás ér felülről, állandó az ÉP hiány. Az engem ért támadások, az entitás, a térkapu és a küldetések mellett a kalandokra bizony tényleg nem sok marad. Így aztán az a 60-70 kaland teljesítése akár hónapokig is tarthat, miközben a karakter fejlődik a vadászaton és a többi leírt dolgon.
Ha azt nézem hogy egy-egy tárgy mennyire fontos a játékban, akkor végképp nem értem a rendszert.
Páncél nélkül halott ember vagy, de egy új páncélhoz kisajtolsz 2-3 állatot és kész. Csizma? Nem sok tápot ad, meg lehet lenni nélküle, biztos hogy megéri a kínlódást? Az élen állóknak nyilván nem jelent ez kínlódást. Na de a többiek ? Vagy csak én vagyok überbéna?
- szerk.: Közben felvilágosítottak, hogy nem vonja le duplán az ép-t, kp-t csak előre lejátsza az egészet. Ennek örülök, csak így meg azt nem értem hogy mire jó a "folytatom a kalandot" feliratú gomb.
Ezt a szövetségünk fórumán írtam, nincs kedvem újra fogalmazni :
"Néhány kaland elég furcsán működik.
Ennél: "A Mágikus erdő" csak rányomtam az "elvállalom" gombra, lement az ép-m pedig szaki próba az első. Innen visszamentem a karakterlapra majd újra a kalandokhoz. Nem volt már ott ! Teljesítettem. De ha ott a "folytatom a kalandot" gombra nyomok, akkor kétszer annyi ép-t vesztek és gyanítom hogy kétszer annyi kristálypontba is került volna a kaland.
Nem csoda hogy olyan gyorsan fogynak a pontjaim. "
Ha tévedek és nem dupla akkor bocsi de mindenképpen furi.
Osztottam-szoroztam egy kicsit én is. Megjegyzem nincs top karakterem.
- Hogy a szintemen egy csizmát meg tudjak venni min. 60-70 kalandot kell teljesítenem.
- Kiszámoltam: egy kalandhoz átlag 18 kristálypontot használok fel. (mondom: átlag! )
- 65*18= 1170 kp
- Ez közel 600 győztes kihívást jelent
Ha valaki nem tud egész nap a gép előtt ülni akkor ez a 600 is elég über. Amellett hogy a csizmám a legalacsonyabb szintű tárgy a felszerelésemben, a vásárolható relikviákról álmodni se nagyon merek.
Máshogy is lehet számolni. Említettem hogy a karim nem tartozik a top karakterek közé, sok támadás ér felülről, állandó az ÉP hiány. Az engem ért támadások, az entitás, a térkapu és a küldetések mellett a kalandokra bizony tényleg nem sok marad. Így aztán az a 60-70 kaland teljesítése akár hónapokig is tarthat, miközben a karakter fejlődik a vadászaton és a többi leírt dolgon.
Ha azt nézem hogy egy-egy tárgy mennyire fontos a játékban, akkor végképp nem értem a rendszert.
Páncél nélkül halott ember vagy, de egy új páncélhoz kisajtolsz 2-3 állatot és kész. Csizma? Nem sok tápot ad, meg lehet lenni nélküle, biztos hogy megéri a kínlódást? Az élen állóknak nyilván nem jelent ez kínlódást. Na de a többiek ? Vagy csak én vagyok überbéna?
- szerk.: Közben felvilágosítottak, hogy nem vonja le duplán az ép-t, kp-t csak előre lejátsza az egészet. Ennek örülök, csak így meg azt nem értem hogy mire jó a "folytatom a kalandot" feliratú gomb.
Dátum: 2010.03.15. 22:02:53
Sziasztok. Technikai jellegű problémám akadt. V3-mon az egész oldal összement picikére, csak nekem és csak abban a világban.
Olyan kicsi, hogy nem tudom elolvasni a szöveget sem. Akinek van ötlete mitől lehet az ne tartsa magában plz.
Itt egy screen: http://imagerz.com/QENPWUtvAwINAFsZEQVR
Olyan kicsi, hogy nem tudom elolvasni a szöveget sem. Akinek van ötlete mitől lehet az ne tartsa magában plz.
Itt egy screen: http://imagerz.com/QENPWUtvAwINAFsZEQVR
Dátum: 2009.01.26. 12:42:21
Halihó
Lehet, hogy volt már téma, de azért leírom:
a torrent az egy fájl, egy kiterjesztés (ahogy tetszik),
nem program.
Olyan kérdéseket kéne írni, amire a szerkesztője is tudja a választ.
Lehet, hogy volt már téma, de azért leírom:
a torrent az egy fájl, egy kiterjesztés (ahogy tetszik),
nem program.
Olyan kérdéseket kéne írni, amire a szerkesztője is tudja a választ.
Oldal: 1