Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Miklós

Pont ezzel kapcsolatban volt panasz korábban, ha jól emlékszem V5-ről, amikor kis létszámú szövi egyetlen nap alatt rengeteg csatával nagyon sokat fordított a háború állásán. az átalad javasolt automatizmus felerősítené ezt.

Meg a másik dolog, én alapvetően jó dolognak érzem a kényelmi funkciókat, kattintáscsökkentéseket, de itt azért taktikai döntést hozol, mikor melyik mezőt támadod, és ez egyetlen kattintás. Ha ezt mindenféle automatizmust szabályozó szelektorral és flaggel megfejeljük, akkor lehet, hogy spórolunk egy pár kattintást, de ugyanakkor komplikálódik az egész, és nő a hibázás esélye. Aztán vitázhatsz a szövetségeddel, hogy bocsi, véletlenül 30-at támadtam ugyanarra a mezőre 3 helyett, és emiatt buktuk az egész heti háborút...
Köszi Lanmaffia az összefoglalót! Közben én is megírtam a jegyzeteim alapján, remélem nem maradt ki semmi:

2018 Június VU találkozó témák

Csapatverseny (élő szövetségi háború): a verseny jó hangulatban zajlott, azt hiszem most a jutalmakkal is mindenki elégedett lehet Felírom ide, hogy ne felejtsük el, a következő ilyen vetélkedőre még annyit lehet fejleszteni, hogy ne 4, hanem 5 támadás lehessen 1 körben, és a konfliktus feloldáshoz legyen 1 vagy 2 „tippelős” feladat a kvízlapon (a kő-papír-olló helyett).

Kihívás tornya: a programozással nagyrészt elkészültünk. A Kihívás tornya önálló, 1 hetes esemény lesz, ezért a mostani mini-eseménysorozat után szeretnénk indítani, várhatóan júl. 2-án, de az indulás dátumát még véglegesítjük. Az eseménynaptárunk várhatóan módosulni fog emiatt, hogy ne menjen egyszerre 2 esemény.

További javaslatok, amik elhangzottak, és elvben meg tudjuk őket csinálni az elkövetkezendő fél éves időszakban:

- Új tárgy: elhasználásakor nő a beidomított állat szintje. Min. 250, maximum legmagasabb szintű állat - 200(?) szintig lehet használni.
- Isteni italt akkor is lehessen használni, ha max ÉP-n vagy, de VP-d hiányzik.
- A jutalmakra váltható tárgyaknál legyen egy selector v input mező, ahol megadhatok egy ismétlés számot, és az adott átváltást ennyiszer fogom végrehajtani.
- Relikvia, amely a naponta kapott CSP-t növeli (legfeljebb V5/V6-on ahol nincs inspirátor)
- Relikvia, ami növeli az italokból kapott kristálypontot.
- V5/V6 építési korlát: határozzunk meg egy határt, amitől már mindenképp teljes jogú tag valaki, függetlenül attól, hogy mennyit épített arányaiban a többiekhez képest (konkrét javaslatot is várunk ezzel kapcsolatban!)
- Szörnytalizmán az állatok oldalról is használható legyen (1x és 5x használat gombok)
- Végzet fétis új szint a fétisszilánkok felhasználására.
- A Kárhozat Vermében a Támadás és Menekülés gomb messzebb legyen egymástól (telefonos mellékattintást elkerülendő)
- Szörnykihívás: legyen egy nagy közvetlen gomb rá a bal oldali menüben. Legyenek új célok ill. valamilyen medál.
- Xenó esemény: legyen 100x építés gomb is, és aktualizáljuk a királynők életpontját a világok aktív karaktereinek függvényében.
- Bizonyos kényelmi / gyorsítási / VIP funkciók öröklése V4-en.
- Csatlóscsata oldalon részletesebb szűrési lehetőség (konkrét realisztikus javaslatot várunk!)
- Gigantikus Végzet temploma, amely 10 templomi pálcával indítható, és 10x jutalom van bvenne ill új speciális jutalmak (+1 csatlós, sárga és barna mytokronit)
- Végzet Templom feladat célszám csökkentő relikvia.
- Google chrome problémák androidon.
Dátum: 2018.06.15. 11:53:00
Ezek jogos érvek, magasabb szinten jóval kevesebbet ér már az az 1-200 szürke mytokronit. Az aukciós házba berakhatunk olyan régebbi élő aukciós tételeket, amelyek mostanra már csak "retro-joker" kategóriában szerepelnek.
Dátum: 2018.06.14. 15:21:07
A jokerek alapvetően a befizetési akcióra lettek kitalálva, hogy ott dönthess, mit szeretnél kapni, ott erre más kontroll lehetőség nincsen. Viszont egy jutalom beváltásnál annyi mezőt viszek fel, amennyit akarok, ha pl. szeretném, hogy templomi pálcát is lehessen a fétis mellé kérni, akkor berakom azt is.
Dátum: 2018.06.14. 09:40:47
Idézet: Dozer - 2018.06.14. 07:09:33

-10 szürke mytokronit (ez választható opció, abból ugyanis sosem elég)
-11 Csatlóskristály (ebből is sok van, hiszen nem lehet lekövetni a csatlósok fejlődését szürke/kék mytokronittal)


Akkor neked már meg is van, mire költsd, szürke mytokronit, és akkor esetleg csatlóskristály utána.
A mytokronitos relikviákból kimaxoltad már az összeset egyébként?
Az aranydukát új tétel egyébként. Nehezen tudom elképzelni, hogy minden létező tételed megvan már, de ha igen, akkor még mindig gyűthetsz az élő aukcióra. De az aukciós tételek listáját fokozatosan bővítgetjük, változtatjuk, csak nem lehet egy pillanat alatt az egészet lecserélni. Javaslatokat új tételekre szokás szerint szívesen látunk az élő VU fórumon holnapután!
Dátum: 2018.06.12. 17:22:45
Igen, a miniesemény indul holnap terv szerint!

Van még ahol nem öltétek meg a xenókat? Akkor annak a világnak vége, fel fogják zabálni
Az aukciós tételek listájában most nem lesz változás az előzőhöz képest:, ld. alább. És a vadászzsákmányok helyett templomkristály lesz.

1. A szívósság öve (A szívósságod lehetséges maximuma 100-ra emelkedik, vagyis +1 harci kör.)

2. Az Uralkodó pálcája (Hordázás szakértelmed lehetséges maximuma 100 lesz, 5 harcoló állatot megengedve.)

3. Aukciós fétis. Csak az élő aukción megszerezhető. szint: 150, TP: +14. Passzív képesség: minden nap, a belépéskor kapsz 1-2 aranydukátot. A 2. aranydukát esélye a csatlós szintjétől függ (150. szinten 0%, 250. szinten 50%).

4. Templomi medálgyűjtő. A végzet templomában megszerezhető templomi medálok maximális száma 20-ról 30-ra nő.

5. “Retro-joker1” Választhatsz egy tárgyat az alábbi listából: Alternatív szimbólum (+10% AF), Biztonsági pajzs (szkarab immunitás), Halálkristály (ellenfél állatát megölő varázslat fókuszkr), Csatlós fűszer (zabáláskor a csatlósod 10%-kal több TP-t kap), Karemium csapda (+1% állatelfogás), Mentális burok (kémgömb védelem), Wyhetrqaxx képzőgyűrűje (12% spec, 8% szakértelemfejl), Pdhivqaxx mázliamulettje (15% szerencsefejl), Zan (minden nap véletlenszerű relikviává alakul), Inspirátor (V5/V6-on nem választható)

6. Egy tetszőleges unobtánium fokozatú relikvia (beleértve a mytokronitos relikviákat is) vagy az elveszett fétis (választhatsz egy tetszőleges fétist, kivéve végzet és auckiós fétist).

7. Joker1. Nyertese a fenti listából választhat egy tetszőleges tételt.

8. Joker2. V3 kivételével: Nyertese a fenti lista alapján választhat egy tárgyat, kivéve azt a kettőt, amiért a legtöbb dukátot fizették (ha ugyanazért a tárgyért fizették mindkét legnagyobb licitet, értelemszerűen a következő legtöbb dukátért elvitt tárgy lesz a másik tiltott tétel).
Gratula
A kristály mytoaffinitás egy igen limitált tárgy, nem lehet minden akciónál osztani, de ha gondoljátok, a vadászzsákmányt ki lehet cserélni pl. templomkristályra.
Íme a befizetési akció részletei:

2.000 Ft befizetés, azaz legalább 154 őskő vásárlása esetén:
1 isteni ital, 2 szörnykoktél, 3 univerzum ládikó, 10 templomkristály, 20 aranydukát, 6 ősi arany joker, 40 mytokronit joker

5.000 Ft befizetés, azaz legalább 385 őskő vásárlása esetén:
1 fétis joker, 1 Felemelkedés Gyémántja, 10 univerzum ládikó, 30 templomkristály, 50 aranydukát, 15 ősi arany joker, 120 mytokronit joker

10.000 Ft, azaz legalább 770 őskő vásárlása esetén:
1 fétis joker, 1 sajtoló medál, 20 univerzum ládikó, 65 templomkristály, 100 aranydukát, 30 ősi arany joker, 250 mytokronit joker

20.000 Ft, azaz legalább 1540 őskő vásárlása esetén:
2 fétis joker, 2 sajtoló medál, 40 univerzum ládikó, 170 templomkristály, 250 aranydukát, 70 ősi arany joker, 600 mytokronit joker

fétis joker:
beváltható: 1 fétisszilánk, 1 templomi pálca, 1 verempálca
ősi arany joker:
beváltható. 1 ősi aranypénz (3db), 1 arany lélekfókusz (3db), 1 sorsjegy (1db)
mytokronit joker:
beváltható 1 barna mytokronitra (2db) vagy egy tetszőleges más színű mytokronitra (1db)
Dátum: 2018.05.31. 12:17:38
A legendás fegyvereken ez konfigurálható lesz, bizonyos költségért tudsz elementális sebzést hozzárendelni, ennek implementálása még folyamatban van.
Dátum: 2018.05.30. 15:52:25
Igen, a tárgyakhoz már hozzáadtuk a megfelelő elemet (de a Torony indulására sajnos még várni kell néhány hetet, ahogy írtam).
Dátum: 2018.05.25. 14:22:38
Szörnyeket kétféleképp lehet generálni:

Az egyik módszer, hogy a te karakteredéhez igazítjuk, mint pl. a szövi bajnokságban. Akkor mindenki neki megfelelő kihívást kap, de ott kisebb jelentősége van annak, hogy mennyire vagy tápos.

A Végzet/Kárhozat vermében, és így a Kihívás Tornyában is a szörnyek erősségét egy képlet számolja, X. szinten mindenki ugyanazt az ellenfelet kapja, az erősségétől függetlenül. A Végzet Vermében, ahogy én láttam, nem azoknak volt problémája, akik nem fizettek, hanem azoknak, akik több szint óta nem vettek már új felszerelést, elhanyagolták az állataik fejlesztését, vagy a tulajdonságaik más okból múlták messze alul a hozzájuk hasonló szintű karakterekét. De egy ilyen fantasy karakterfejlesztős játéknak pont ez egyik lényege, hogy fejleszd a karakteredet, aki a LE-t csak a szövi épületek fejlesztésére költi, az valószínűleg a Toronyban sem jut messzire. A csatlósok fejlesztgetését (ha már elérhető a szinteden) mindenképp javaslom, nagyon sokat dob a TÖ összegeden!
Dátum: 2018.05.23. 12:17:08
A segítségkérés nagyjából úgy fog kinézni, hogy aki segítséget hajlandó nyújtani, az "beteszi magát a közösbe" és aki segítséget kér, az ebből a listából kap, tehát nem kell 1000 db spamot manuálisan kiküldeni. Persze tudsz konkrétan segítséget adni egy megadott játékosnak is, ha nagyon akarsz.

A torony végtelen, bármeddig tudsz menni, de az, hogy meddig van szinttől függő jutalom, az korlátozott (jelenlegi tervek szerint a 330. szintű ellenfél adja az utolsót, a fétist).

Mikorra készül el: igyekszünk, csináljunk, de nem annyira egyszerű az egész, pár hét munka van vele. A legjobban azt szeretnénk, hogyha a talira meglenne, de ez nem biztos, hogy sikerülni fog.

A feladatok nem lesznek bonyolultak vagy időigényesek, pont azért, hogy lehessen őket pörgetni.
Dátum: 2018.05.22. 16:17:40
Nem havonta lesz, hanem cirka félévente, mint a nagy események.
Dátum: 2018.05.22. 15:39:38
Szeretnénk információt adni egy fejlesztésről, amin jelenleg dolgozunk. Ez a Kihívás Tornya.

A Kihívás Tornya egy égig érő épület. Minden szintjén szörnyekkel kell a végzeturaknak szembenézniük, minden szinten erősebbekkel. Minden egyes csata után van egy feladat, amit teljesíteni kell ahhoz, hogy feljuthass a következő szintre.
A Kihívás Tornya mindössze egyetlen hétig elérhető! A végső jutalom attól függ, hány szintet teljesítettél.

Az eddigi eseményekhez képest 2 újdonság is lesz.

Az egyik, hogy a szörnyeknek specialitásuk lesz egy-egy elemmel szemben való sebezhetőség ill. sebezhetetlenség (tűz, jég, fény, sötétség stb). Ehhez a meglévő varázslatokhoz és bizonyos felszerelési tárgyakhoz elem típust fogunk rendelni, tehát nem lesz mindegy, hogy milyen felszereléssel szállsz szembe a szörnnyel.

A másik újdonság, amit már a szörnyidézésnél akartunk, de végül elvetettünk, a segítségkérés. Segítséget kérhetsz egy csatához egy másik játékostól, ill. segítséget ajánlhatsz a barátodnak. Így a csaták egy részét segítőkkel magad mögött tudhatod, még akkor is, ha nem rendelkezel megfelelő elemi fegyverrel, vagy egyszerűen nem vagy elég erős.
Dátum: 2018.05.15. 16:22:12
Mi a konkrét hibaüzenet? Nálunk működik, próbáld a következőket:
kilépsz, belépsz
frissítesz
másik böngésző
ha egyik se válik be, irj ticketet a supportra azonnal utánanézünk!
Dátum: 2018.05.14. 16:18:12
A mai nappal a következők kerülnek a játékba:
- a csatlós tárgyak szintje látszik a tárgy tooltipjáben
- a karakterlapon, a bónuszok alatt kiirjuk most már a szerencse fejlesztés, specializáció és szakértelem fejlesztés bónuszokat is.
- bekerült a lélekkufárhoz egy új tárgy, a teremtés almája, amellyel törlődik a legyőzött idézett szörnyek listája. Ez akkor lehet hasznos, ha már nem találsz legyőzhető szörnyeket.
Dátum: 2018.04.10. 16:28:18
Gratula!
Dátum: 2018.04.09. 12:07:46
Ezt én is szomorúan olvastam, ötleteiddel, javaslataiddal nagyon sokat tettél a játékhoz, amiért mindig is hálás voltam.