Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Duriel

Oldal: 1
Nem feltételezek semmit. Bár azt elvárom, hogy ne legyek megszivatva. Nem tudom figyeli-e valaki, a kérdéseket, de rengeteg ilyen primitív számtan kérdés van. Ha igazi kvíz lenne, akkor bármilyen tudományágból lehetne feltenni kérdéseket és egy számtankérdés sem lenne, mégis van sok. A túl specifikus fogalma, mindenkinek relatív. Sajnos már nem tudom melyik kérdéseim voltak azok, de kettő is törölve lett azzal, hogy kevés jó válasz jött. Ja igen , pl: hogy melyik a Naprendszer utolsó bolygója. Na most a Naprendszer bolygóit illik ismerni és az is nagy vihart kavart, hogy a Plutót nem tekintik már bolygónak.(és ugye mindenki ráutazott a Plutó válaszra) Mégis törölve lett, mert rossz kérdés. De sorolhatnám. Mivel láttam hogy sok ilyen primitív számtankérdés van, na meg olyan hogy pl. fejezde be: recefice bumm bumm ....? válasz bummm vagy valami hasonló baromság volt. Ha ezeket elfogadta, akkor úgy gondoltam ezt is elfogja. Én nem szórakozni akarok, tényleg jó a játék, jó az ötlet, szeretem meg minden, de ha normális kvízt akartok akkor alapból ne a játékos ítélje meg a kérdés helyességét, maximum jelezni lehessen, hogy volt hibás kérdés(rossz válasz), mint a honfoglalóban pl. Továbbá azért szerintem nem kéne törölni kérdést mert kevés jó válasz jött rá, mert az nem feltétlen jelnti azt ,hogy a kérdés rossz vagy túl specifikus, lehet puszta véletlen is....
Summa summarum: eszembe nincs lebutítani a kvízt, szerettem volna hozzátenni sok érdekes kérdést, de bátran kimerem jelenteni, hogy a játékosok fele és itt tisztelet a kivételnek, nem alkalmas komoly kvízkérdésekre. Meglehet ezért kövezni, de mivel játszik itt minden korosztály ezért már handycapes a dolog. Egy 10 éves sosem fogja felvenni a versenyt egy 30 éves tanult emberrel.
ÜDV!

Mivel már elkseredtem azon, hogy bármi kérdést teszek fel, vagy túl nehéz és a kevés jó válasz miatt törlik, vagy már volt stb. Feltettem az egyszerűség kedvéért ezt

Mennyi: 30x30-30=?

Mivel nem látom nm tudom miket írtam válasznak de benne volt a helyes válasz 870.

Na most azonnal töröljétek értékelést kapott. Nagyon nem értem miért!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztességesen játszom, nem utolsó sorban rendszeresen ősköveket is veszek, hogy támogassam a játékot, de ez így egyre bosszantóbb, normális kérdéseket igyekszem felrakni, de sokaknak nehénzek bizonyultak, ezért feltettem ezt, pedig ennél sokkal bugyutább kérdések vannak. Azért mert valaki paraszt módon ezt az értékelést jelöli be miért kell szívnom? Most egy csomó ideig nem kérdezhetek és megint elugrott egy kérdésem. Másik is tettek fel hasonló kérdést és azt elfogadták..
Nem kötözködni akarok de ezt nem érzem igazságosnak.
Köszi a választ. Igen azt olvastam, hogy a HKK is a túl speckó kérdések közé tartozik. De valljuk be csomó kérdés azért átmegy a rostán, úgy hogy semmi köze az általános műveltséghez. Mindegy asszem rátérek az egyértelmű kérdésekre 10+5=?
Üdvözlet!

Szeretném megtudni, hogy egy beholderes játékkal kapcsolatos kérdés miért túl speciális, szerintem a kérdés nem volt nehéz. Tobábbá a beholder oldalára ráklikkelni innét azért tán nem olyan nehéz:)
Persze mikor én találkozom olyan kérdésekkel, hogy csak nézek, akkor elgondolkodom azon, hogy azok a kérdések hogyan kerülhettek be. Például szerepjáték könyvek írói, ki írta. általában tudom a választ mert olvastam párat, de ezt is csak egy speciális csoport tudja....és még sorolhatnám. Igazából az kevésbé zavar, hogy rossz értékelést kapott, az jobban, hogy ezzel elveszítettem egy lehetőséget. Komolyabb kérdést nem merek feltenni, mert senki sem tudja rá a választ azt azért pontozódik ki. Idióta kérdésnek meg nem látom értelmét, amibőlk valljuk be, elég sok van.
Íme:
A Hatalom Kártyái kártyajátékban milyen színűek Leah lapjai?

zöld
fekete*
sárga
piros

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Oldal: 1