Az elsö világ Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Tagokat keres.Mivel csak ketten vagyunk a Szövetségbe,ahhoz képest elég jól haladunk az épitkezésbe.De ha TE is csatlakoznál akkor gyorsabban épitenénk,s erösebbek lennénk!!!Jelentkezési feltételeket az oldalamon olvashattjátok!!!Jelentkezni nálam lehet!!!Legyél Min 15szintü!!!!!S ha ugyérzed hgy naponta aktiv tagja lennél az Épitkezésnek,akkor várunk téged sok sok Szeretettel!!!!
Az Eddig Elkészült Épületek:
-Lélekpajzs
-Örtorony 3.Szint
-Védöfal 3Szint
-Gyakorlótér 4 Szint
-Mágustorony 4 Szint Épitése folyamatban
-Kémgömb/Kész/
-Katakombák/Kész/
-Lélekpajzs 3 Szint
Eddig ezek az Épületek vannak készen!!!
Ha még nem találtál megfelelö Szövetséget,akkor nálunk jobbat nem találsz!!!!
Hozzászólások - Hudson Seal
Oldal: 1
Dátum: 2009.10.16. 09:45:16
Dátum: 2009.09.12. 22:05:35
Hali!
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Toborzó uton van!!!!
Jelentkezzetek bátran!
Nem harapok!!!
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Toborzó uton van!!!!
Jelentkezzetek bátran!
Nem harapok!!!

Dátum: 2009.09.12. 13:58:15
Hali Mindenkinek!
Az 1.Világ Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Tagtoborzó üzenetét olvasod
Min 15 Szintü-Max 35szintü Végzeturak,s Végzeturnök jelentkezését várom.Jelenleg 2tagja van a Szövetségemnek,de pozitivan fejlödünk ahogy erönkböl telik.
Jelentkezzetek minnél többen,ezt nálam tehetitek meg.Az oldalamon bövebben olvashattok a feltételekröl.
Már meglévö Épületek:
-Lélekkut
-Örtorony 3.Szint folyamatban
-Védöfal
-Gyakorlótér 2.Szint
Mágustorony 2.Szint
Várunk mindenkit sok Szeretettel,akik napi szinten forditanak energiát a játékra,s szeretnének egy jócsapathoz tartozni!!!!

Az 1.Világ Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Tagtoborzó üzenetét olvasod
Min 15 Szintü-Max 35szintü Végzeturak,s Végzeturnök jelentkezését várom.Jelenleg 2tagja van a Szövetségemnek,de pozitivan fejlödünk ahogy erönkböl telik.
Jelentkezzetek minnél többen,ezt nálam tehetitek meg.Az oldalamon bövebben olvashattok a feltételekröl.
Már meglévö Épületek:
-Lélekkut
-Örtorony 3.Szint folyamatban
-Védöfal
-Gyakorlótér 2.Szint
Mágustorony 2.Szint
Várunk mindenkit sok Szeretettel,akik napi szinten forditanak energiát a játékra,s szeretnének egy jócsapathoz tartozni!!!!

Dátum: 2009.09.12. 09:02:19
Üdv Nektek!
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség-Tagokat keres,Toboroz!!!
Jelentkezzetek minnél többen!!!!!!Olyan Aktív Végzeturakat,s Végzeturnöket keresünk,akik még nem találták meg a megfelelö Csapatot!!!Csatlakozz közénk,nem bánod meg!!!
Feltételek:Min 20Szintü légy!!!!!
Napi 4000LE-épités.
Eddig itt tartunk:
Lélekkut
Örtorony 3.szint folyamatban
Védöfal
Gyakorlótér 2szint
Mágustorony2 szint
Ha JELENTKEZEL VELED-VGY VELETEK GYORSABBAN FEJLÖDÜNK!!!!!!
Jelentkezni NÁLAM LEHET.BÖVEBBET AZ OLDALAMON OLVASHATTOK!!!!
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség-Tagokat keres,Toboroz!!!
Jelentkezzetek minnél többen!!!!!!Olyan Aktív Végzeturakat,s Végzeturnöket keresünk,akik még nem találták meg a megfelelö Csapatot!!!Csatlakozz közénk,nem bánod meg!!!
Feltételek:Min 20Szintü légy!!!!!
Napi 4000LE-épités.
Eddig itt tartunk:
Lélekkut
Örtorony 3.szint folyamatban
Védöfal
Gyakorlótér 2szint
Mágustorony2 szint
Ha JELENTKEZEL VELED-VGY VELETEK GYORSABBAN FEJLÖDÜNK!!!!!!
Jelentkezni NÁLAM LEHET.BÖVEBBET AZ OLDALAMON OLVASHATTOK!!!!
Dátum: 2009.09.09. 13:10:37
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Tagfelvételt hirdet!!!
Ez egy frissen megnyílt Szövi.
A minimális feltételek olvashatóak nálam.
Kész Épületek(Saját eröböl)
Lélekkút
Örtorony 2.szint
Védöfal 2.szint
Gyakorlótér 2.szint
Mágustorony 2,szint(Építése folyamatban)
Várokj minden olyan Végzeturat,s Végzeturnöt aki egy jó csapathoz szeretne tartozni.
Ez egy frissen megnyílt Szövi.
A minimális feltételek olvashatóak nálam.
Kész Épületek(Saját eröböl)
Lélekkút
Örtorony 2.szint
Védöfal 2.szint
Gyakorlótér 2.szint
Mágustorony 2,szint(Építése folyamatban)
Várokj minden olyan Végzeturat,s Végzeturnöt aki egy jó csapathoz szeretne tartozni.
Dátum: 2009.09.09. 12:00:14
A Sötét Alkony Keresztutja Szövetség Tagfelvételt hirdet.Lépj be ha Szeretnél egy jó csapathoz tartozni.Eddig még csak egyszemélyes a Szövetség,de veled már ketten leszünk!!!!
Jelentkezni nálam lehet.Feltételeket is itt olvashatod:Min25-Max35Szintü Végzeturak,s Végzeturnök Jelentkezését várom.Bövebb infot nálam.
Jelentkezni nálam lehet.Feltételeket is itt olvashatod:Min25-Max35Szintü Végzeturak,s Végzeturnök Jelentkezését várom.Bövebb infot nálam.
Dátum: 2009.06.08. 04:32:31
UGYLÁTOM HOGY NEM KAPTAM VÁLASZT TEGNAP 14.25-ÓTA AMIKOR FELTETTEWM EGY SZÁMOMRA FONTOS KÉRDÉST.AKKOR MINEK KÉRDEZEK ITT VALAMIT IS HA SEMMI VÁLASZ!!!
Akkor már megsem kérdezem hgy a játékkal kapcsolatba-mi az hogy fertözés-hogy tudom a fertözést megszüntetni!!!!!!!!Jó lenne ha még a mai nap mindkét kérdésemre választkapnák,mert más megkapja a választ,én meg nem!!!
Akkor már megsem kérdezem hgy a játékkal kapcsolatba-mi az hogy fertözés-hogy tudom a fertözést megszüntetni!!!!!!!!Jó lenne ha még a mai nap mindkét kérdésemre választkapnák,mert más megkapja a választ,én meg nem!!!
Dátum: 2009.06.07. 14:21:14
Még annyit Szeretnék,hogy,én vidékröl utazok fel a jövöhéten tartandó Végzetúr találkozora.Olvastam hgy kedvezményes lessz a vidékieknek a vasuti jegy.A kedvezmény igénylést hol tudom megtenni,vgy hogy kapom vissza a jegyem bizonyos százalékát?
Dátum: 2009.06.07. 14:16:38
Hogyan tudok a legegyszerübben blog-oldalt,vgy saját weboldalt csinálni,ahová betudom másolni a játék linkjét,s igy talán uj játékosokra s tudok szert tenni.
Dátum: 2009.02.15. 09:23:59
TOBORZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv Végzeturak és Végzetúrnök!
Örömmel Várunk olyan Végzeturat és Végzetúrnöt a Vadászok hordája Szövetségbe-akik még nem választottak Szövetséget,de Szeretnének egy olyan közösséghez csapathoz tartozni akik azon fáradoznak hogy erösebb és fejlödöképessebb legyen a Szövetség!
Ezért Várok olyan Végzeturat és Végzeturnöt a Szövetségembe akik ambiciozus-kitarto és elhivalkodott!
Szeretnénk ha hozzánk tartoznál!
Lépj be hozzánk és Legyünk egy ERÖS SZÖVETSÉG! "VELED""VELETEK!
Jelentkezni nálam lehet!Hudson Seal-nél!
Üdv Végzeturak és Végzetúrnök!
Örömmel Várunk olyan Végzeturat és Végzetúrnöt a Vadászok hordája Szövetségbe-akik még nem választottak Szövetséget,de Szeretnének egy olyan közösséghez csapathoz tartozni akik azon fáradoznak hogy erösebb és fejlödöképessebb legyen a Szövetség!
Ezért Várok olyan Végzeturat és Végzeturnöt a Szövetségembe akik ambiciozus-kitarto és elhivalkodott!
Szeretnénk ha hozzánk tartoznál!
Lépj be hozzánk és Legyünk egy ERÖS SZÖVETSÉG! "VELED""VELETEK!
Jelentkezni nálam lehet!Hudson Seal-nél!
Dátum: 2009.02.14. 17:46:06
Szia!
Ha még Nem találtál megfelelö Szövetséget,akkor Én örömmel várlak a Szövetségembe!Lépj be hozzánk
Még csak 2en vagyunk-de veled már 3an lesszünk!
Várunk nagy nagy Szerewtettel!
Ha még Nem találtál megfelelö Szövetséget,akkor Én örömmel várlak a Szövetségembe!Lépj be hozzánk
Még csak 2en vagyunk-de veled már 3an lesszünk!
Várunk nagy nagy Szerewtettel!
Dátum: 2009.02.14. 17:43:41
Szia!
Ha még nem találtál megfelelö Szövetséget,akkor Én-Mi Szivesen várunk téged-Várjuk a jelentkezésed!
Veled erösebbek leszünk!
Ha még nem találtál megfelelö Szövetséget,akkor Én-Mi Szivesen várunk téged-Várjuk a jelentkezésed!
Veled erösebbek leszünk!
Dátum: 2009.02.14. 17:39:25
Hali Végzeturak és Végzeturnök!
Hudson Seal Lennék a Vadászok hordája Szövewtség tagvezetöje-2en vagyunk még csak a Szövetségbe-De nagyonSzeretném ha többen lennénk,ezért is vagyok itt hogy Csatlakozzatok hozzánk-Kinek még nincs Szövetsége,s Szeretne egy Ambiciózus,és feltörekvö csapathoz-Szövetséghez tartozni,akkor válasszatok minket-Válassz engem,s meglátod majd hogy nem fogod megbánni.Feltétel csak annyi azon kivül hogy légy max 8as szintü-és 180Tp-Azon kivül még annyi hogy aktív tagja légy a Szövetségünknek!
Örömmel várok minden Végzeturat és Végzetúrnöt a Szövetségembe!
Jelentkezzetek!
Hudson Seal Lennék a Vadászok hordája Szövewtség tagvezetöje-2en vagyunk még csak a Szövetségbe-De nagyonSzeretném ha többen lennénk,ezért is vagyok itt hogy Csatlakozzatok hozzánk-Kinek még nincs Szövetsége,s Szeretne egy Ambiciózus,és feltörekvö csapathoz-Szövetséghez tartozni,akkor válasszatok minket-Válassz engem,s meglátod majd hogy nem fogod megbánni.Feltétel csak annyi azon kivül hogy légy max 8as szintü-és 180Tp-Azon kivül még annyi hogy aktív tagja légy a Szövetségünknek!
Örömmel várok minden Végzeturat és Végzetúrnöt a Szövetségembe!
Jelentkezzetek!
Oldal: 1