Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a 3. világbeli békésebb szabályrendszer, de egyenlőre mégsem fogok beregisztrálni oda, mert nem akarom törölni a karaktereim (főleg a szövetség miatt, de lehet még meggondolom) és 3 világ már sok nekem (a kérdőívben ilyen lehetőség nem volt ezért a 2. kérdésnél kénytelen voltam a nem, nekem ez nem kihívás-t nyomni pedig nem ez az igazság).
A legjobban annak örülnék, ha a 2. világot alakítanátok át a 3. szabályrendszere alapján.
Nekem nagyon tetszik a 3. világbeli békésebb szabályrendszer, de egyenlőre mégsem fogok beregisztrálni oda, mert nem akarom törölni a karaktereim (főleg a szövetség miatt, de lehet még meggondolom) és 3 világ már sok nekem (a kérdőívben ilyen lehetőség nem volt ezért a 2. kérdésnél kénytelen voltam a nem, nekem ez nem kihívás-t nyomni pedig nem ez az igazság).
A legjobban annak örülnék, ha a 2. világot alakítanátok át a 3. szabályrendszere alapján.
Az elkábítana mint a féltégla. A 2. világot csak senki ne alakítgassa sehova. 3világot egyszerre nehéz vinni? Miért is? Mert rá kell szánni +10 percet, hát szerintem abba senki nem hal bele. Ne gondolkozz hanem regisztrálj fel, és ha úgy gondolod hogy nem tudsz ennyit vinni, eldöntöd hogy melyik nem kell. Törlitek itt mindannyian nagy látatlanba a karikat egy szerverért, amiről semmi biztosat nem tudtok, csak morzsákat hallottatok róla egy admintól, aki úgy kezdte hogy "valószínűleg", és amit magatok hozzá gondoltatok.