Hozzászólások - Greyfall
Oldal: 1
Dátum: 2019.12.24. 19:01:21
Kellemes és Békés szeretetben gazdag Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Dátum: 2019.12.16. 16:25:28
Bocs ha félreértelmeztem a dolgot!
Többé nem csinálom!
Többé nem csinálom!
Dátum: 2019.12.16. 13:13:35
Lesznek speciális napi ajánlatok és további meglepetések!
A 20 aranydukát mióta speciális ajánlat?
Hol vannak a jokerek és a többi speciális ajánlat Miklós?
Kéretik megváltoztatni a napi ajánlatot mert ez nem egyedi napi ajánlat az már biztos Miklós!
A 20 aranydukát mióta speciális ajánlat?
Hol vannak a jokerek és a többi speciális ajánlat Miklós?
Kéretik megváltoztatni a napi ajánlatot mert ez nem egyedi napi ajánlat az már biztos Miklós!
Dátum: 2019.12.16. 11:29:43
Már alig várom hogy végre elkezdjem az Ellenség felkutatását de mint olvastam nem is olyan egyszerű mint amilyennek tűnik nagyonis nehéz nem tudom hogy majd hogyan fogok vele boldogulni 50-es szinten!
Az a megérzésem hogy nem lesz könnyű dolgom de akármi lesz is biztosan fogom majd venni az akadályokat!
Az a megérzésem hogy nem lesz könnyű dolgom de akármi lesz is biztosan fogom majd venni az akadályokat!
Dátum: 2019.12.16. 11:24:44
Ok rendben türelemmel várok és megnyugodtam!
Most olvastam amit Miklós írt hogy nem most vasárnap anem hétfőig tart az akció egy elírás miatt!
Nincs baj csak egy kis elírás!
Most olvastam amit Miklós írt hogy nem most vasárnap anem hétfőig tart az akció egy elírás miatt!
Nincs baj csak egy kis elírás!
Dátum: 2019.12.16. 10:11:08
Már mennie kellene a karácsonyi vásárnak és az akciónak is hiszen ma már 16.-a van!
Mi van már megint miért nem megy?
Mire várnak még Miklósék?
Valami megint nincsen rendben mert nem lennék meglepve !
Mi történhetett már megint mert az kész csoda ha valami rendben menne főleg Miklóséknak!
Valaki tud erről valamit hogy miért nem megy még a vásár és az akció?
Várom a véleményeket!
Mi van már megint miért nem megy?
Mire várnak még Miklósék?
Valami megint nincsen rendben mert nem lennék meglepve !
Mi történhetett már megint mert az kész csoda ha valami rendben menne főleg Miklóséknak!
Valaki tud erről valamit hogy miért nem megy még a vásár és az akció?
Várom a véleményeket!
Dátum: 2019.12.11. 14:32:46
Azt lehet már tudni hogy mikor lesz decemberben a karácsonyi vásár és a befizetési akció?
Dátum: 2019.12.06. 10:15:32
Tegnap írtam Miklósnak a supportra de még mindig nem kaptam választ sem arra hogy még nem kaptuk meg a landi medált és a 10 aranydukátot mármint a rubin horda és sem arra hogy rakják be végre a választható jutalmak közé a templomi és a verem pálcát is.
Szóval még mem érkezett meg a válasz Miklóstól pedig már nagyon ideje lenne már hogy végre választ kapjak vagy esetleg kapjunk hogy történjen végre valami.
Nagyon remélem hogy lesz ma reakció és megkapom a válaszomat mert azért egy kicsit már idegesítő hogy írok az USZ-re és még csak nem is reagálnak rá!
Válaszokat várok tőled Miklós és még ma !
Üdv:
Greyfall
Szóval még mem érkezett meg a válasz Miklóstól pedig már nagyon ideje lenne már hogy végre választ kapjak vagy esetleg kapjunk hogy történjen végre valami.
Nagyon remélem hogy lesz ma reakció és megkapom a válaszomat mert azért egy kicsit már idegesítő hogy írok az USZ-re és még csak nem is reagálnak rá!
Válaszokat várok tőled Miklós és még ma !
Üdv:
Greyfall
Dátum: 2019.12.05. 10:12:39
Szia kedves Miklós!
Most nézem hogy megint ugyanazok a választható jutalmak! Rájuk férne egy frissítés!
Nagyon örülnék neki ha betennétek a választható jutalmak közé a templomi pálcát és a verem pálcát is vagy legalább az egyik pálca benne lenne a választható jutalmak között kedves Miklós!
Be fogjátok akkor rakni legalább az egyik pálcát a választható jutalmak közé mert jól jönne mindenkinek egy erősebb jutalom ha már az eventet csinálja!
Szerintem ezzel mindenki egyetértene!
Üdv:
Greyfall
Most nézem hogy megint ugyanazok a választható jutalmak! Rájuk férne egy frissítés!
Nagyon örülnék neki ha betennétek a választható jutalmak közé a templomi pálcát és a verem pálcát is vagy legalább az egyik pálca benne lenne a választható jutalmak között kedves Miklós!
Be fogjátok akkor rakni legalább az egyik pálcát a választható jutalmak közé mert jól jönne mindenkinek egy erősebb jutalom ha már az eventet csinálja!
Szerintem ezzel mindenki egyetértene!
Üdv:
Greyfall
Oldal: 1