Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Solo Icewind

Oldal: 1
Tényleg nem kell, és valóban szeretek olvasni.

Meg írtam is pár dark fantasyt, megtalálhatók a neten, igen könnyen, mert ott van némelyik a MEK-ben is.

Teljesen tárgytalan már az egész amúgy, sosem vitatkozom azzal, akivel felesleges. Pont.

Tihor Miklósnak pedig minden tiszteletem. De azt hiszem, ő is szeret olvasni. Még az sincs kizárva, hogy tudja, mi Veewyle foglalkozása.

Többet nem írok ide. Minden jót!
És még valami:
"Csak az tud válaszolni, aki épp tegnap olvasta az adott könyvet."

Ez komoly? Így szoktatok olvasni? Akkor felesleges erőlködni, tessék filmeket nézni, az egyszerűbb. Bár a jobb filmekből is meg szokott maradni valami. Egy napnál tovább is. Ezek szerint nem mindenkinél.
Akkor jól látom. Az a cég, aki talán a legelső levelezős szerepjátékot kezdte el Magyarországon, lezüllött matematikai optimalizációs modellek alkalmazására. Ennek mi köze bármi játékhoz?

Egy apró kérdés: a Túlélők Földjével kapcsolatos mesterművek mennyire ismertek a világban? Gondolom ugyanúgy, mint Lovecraft, Stephen King, Michael Moorcock, esetleg Edgar Allan Poe vagy Ambrose Bierce? Ian Watson, William Gibson, Terry Pratchett? P.H.Dick talán? Alexandr Lukjanyenko?

Kezded érezni a díszproporciót? Akkor mi ez a mesterkélt összehasonlítás?

Rendben van: mennyire korrekt kérdés az, hogy Alexander Wolf regényeiben mi Veewyle foglalkozása? Pedig a neten megtalálod a választ, nem is kell sokáig keresni, belefér az öt percbe. Próbáld ki, menni fog? Még ez is jobb a felhozott példánál, pedig eddig még nem jelent meg nyomtatott formában.

Na, ki is Veewyle?
Aki nem hallott Elricről, az nem szerepjátékos. Nagyon híres karakter ugyanis.

Lehet szeretni vagy utálni, de Michael Moorcock kicsit jobban ír itt bárki hozzászólónál, és az egész világon ismert a neve, kivéve egyes félreeső helyeket, amit nem földrajzi értelemben értek. És nagyon jól megrajzolt jellemű szereplő.

De mindegy, kár a szócséplésért, minden világos. Egyébként nem az első játék, ami nagyon jól lett megtervezve, és a játékvezetők tették tönkre, mert "nem szeretjük Elricet". Tehát ezért volt rossz a kérdésem, sejthettem volna. Nem szeressük...

Na jó, ennyire nem érek rá, kérem szépen engem innen kitiltani, különben még írhatok nagyon szépeket, ha éppen van egy-egy percem rá.
Köszönöm a segítséget, kari törölve.

Ha egy fantasy szerepjáték site-on nem tudnak Anne Rice-ra vagy Michael Moorcockra vonatkozó egészen egyszerű kérdésekre válaszolni, mert "csak egy speciális réteg ismerheti rá a választ", akkor ez nem szerepjáték fantasy site, de talán soha nem is akart az lenni, mert ezek szerint pont nem ennek a rétegnek szánták.

Bár miért is csodálkozom? Tele vannak például a könyvesboltok polcai szeméttel, ami fantasynek látszik, olyan betűnagysággal van szedve, és olyan vastag papírra nyomtatva, hogy mennyiséget se kelljen produkálni, nemhogy minőséget, az igényesebb kéziratokat meg ugyanaz a kiadó el sem olvassa, holott még ismerjük is egymást személyesen. (Más kiadó szerencsére igen. ) Miről beszélünk?:-(((((

Na sziasztok!
Nem látok karakter törlés opciót. Annyi segítséget megadnátok, hogy kitörlitek?

Ennek így semmi értelme.

Köszönöm!
Na jól van, ez már erős túlzás. Van egy fantasy site. Michael Moorcock ilyen site-on hozzátartozik az általános műveltséghez, és illik tudni az örökkévaló város nevét is, amely minden létsíkon jelen van. Sokkal inkább, mint a Forma-1 bajnokokat név és évszám szerint, ami abszolút nem illik ide, mégsem bélyegeztem meg ezeket rossz kérdésnek.

Ha ez komoly, akkor valamit nagyon eltévesztettem ennek a játéknak a választásával kapcsolatban.
Tiltsátok le a kérdésfeltevésről, és már hagyom is abba az egészet. Van angol nyelvű igényes játék elég. Ez se lenne rossz, de ezt miért teszitek???

Még hogy speciális réteg tudhatja a választ! Naná, a szerepjátékosok!

Vagy tudjátok mit? Elegem van! Jó volt, és elég is volt. Itt hagyom abba. Jó mulatást!
Valamit nem értek.
1. Mióta Lucius Malfoy Harry Potter keresztapja? Ugyanis Sirius Black az. De a rendszer nem teszi lehetővé, hogy utólag véleményezzük a nyilvánvalóan rossz válaszokat.
2. Olyan kérdéseket töröltettek egyből egyesek, amelyekre egyszerűen nem tudták a választ. Nem kellene valami szankció az ilyesfajta bunkóság ellen?
3. Speciális rétegnek szóló kérdés minősítés. Ki a lót érdekel, ki volt a bajnoka valami focicsapatnak, ha nem érdekli a foci, vagy ugyanez áll a FORMA-1-re is? Ez nem spéci kérdés? Ugyanakkor, ha Anne Rice műveire kérdezek rá, amelyek az általános műveltség részét képezik, valamelyik zseni azt mondja "ezt nem tudhassuk". Ezt mond egy szerepjáték site-on, ahol elvárható lenne a Vampire Masquerade világának ismerete.

Egyébként a kvíz nagyon feldobja a játékot, mindent felsorolt hibával együtt. Viszont megköszönném, ha az ilyen jelenségeketnelgondolkoznátok.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Dátum: 2008.11.16. 13:00:54
Sokat lógok ezeken, de mindig csinálok közben mást is. És egyszerre 5-6 játék megy. Emellett mehet még online póker élesben, esetleg sakk (a kettő nem megy egyszerre!), vagy ha egyikkel sem foglalkozom , akkor levelezek vagy dark fantasyt írogatok. Illetve most nem írogatok, hanem angolra fordítom, amit már megírtam, mert Magyarországon lehetetlen bármit kiadni, pedig a könyvesboltokban az igazán igényes művek mellett roskadoznak a polcok a válogatott fantasy szeméttől - tehát angolszász nyelvű világban kell keresnem kiadót.

Szóval van mit csinálnom.
Oldal: 1