Hozzászólások - babo
Oldal: 1
Dátum: 2008.09.30. 08:38:59
Bár nem én írtam a kérdést, de azért a Sigfrid a jó válasz, mert Faust egy létező személy volt, akiről Goethe a mintázta a főhősét.
Dátum: 2008.09.30. 08:31:24
Idézet: Alienkiller - 2008.09.29. 23:48:13
Na bakker ezért van ennyi rossz programozó Mo-n
Na sajna én elég rossz programozó lehetek, mnert mifelénk a 8 bit = 1 byte és nem 1 KByte...
Na akkor egy kis oktatás 
Számítástechnika 2-es számrendszerre épül azaz 0 vagy 1 (igen vagy nem), a legkisebb információt hordozó egység a bit, 8 bit 1 Kbyte ...

Számítástechnika 2-es számrendszerre épül azaz 0 vagy 1 (igen vagy nem), a legkisebb információt hordozó egység a bit, 8 bit 1 Kbyte ...
Na bakker ezért van ennyi rossz programozó Mo-n

Na sajna én elég rossz programozó lehetek, mnert mifelénk a 8 bit = 1 byte és nem 1 KByte...

Dátum: 2008.09.29. 17:42:06
Kaptam egy idióta kérdést:
Az XXX (nem is hallottam róla, nemhogy láttam volna) horrorfilmben kit vagy mit keres a nő...
Én is tudok idióta kérdéseket feltenni...("mi van a kezemben?")
Az XXX (nem is hallottam róla, nemhogy láttam volna) horrorfilmben kit vagy mit keres a nő...
Én is tudok idióta kérdéseket feltenni...("mi van a kezemben?")
Dátum: 2008.09.29. 17:38:04
Kaptam egy ilyen kérdést:
Melyik nem Objektum Orientált (OO) nyelv:
-Pascal
-C#
Java
C++
Észrevételem:
- A C# a Java és a C++ nem O nyelv, hanem ún. hibrid nyelv, ugyanis vannak nem OO elemei is (pl. Javaban az int típus)
- A Pascal is alkalmas az OO programozásra az 5.5-ös verziója óta
Melyik nem Objektum Orientált (OO) nyelv:
-Pascal
-C#
Java
C++
Észrevételem:
- A C# a Java és a C++ nem O nyelv, hanem ún. hibrid nyelv, ugyanis vannak nem OO elemei is (pl. Javaban az int típus)
- A Pascal is alkalmas az OO programozásra az 5.5-ös verziója óta
Dátum: 2008.09.27. 06:14:57
Lehetne egy olyan funkciót kérni a kvízbe, hogy - legalább az utolsó - kérdésfeltevésemet módosíthassam, legalább egy rövid ideig? (sokszor amikor az ember elpost-olja, akkor veszi észre, hogy elgépelte) 

Dátum: 2008.09.27. 05:38:21
Most kaptam egy idióta kérdést:
A helyes válasz 4 volt, én a 3-at jelöltem be.
Szerintem a kérdésre adható válasz nagyon nem egyértelmű ugyanis, ha az öt felét a matematikai kerekítés szabályai szerint kerekítem akkor 3-at kapok, mig a 10 harmadát kerekítve szintén 3-at.
Nem tudom milyen matematikai logika szerint jött ki a kérdezőnek a 4, de kíváncsi lennék rá, mert ezzel az erővel akár gyök 2 is lehetne a megoldás
Ha 5 fele 3 akkor mennyi 10 harmada?
A helyes válasz 4 volt, én a 3-at jelöltem be.
Szerintem a kérdésre adható válasz nagyon nem egyértelmű ugyanis, ha az öt felét a matematikai kerekítés szabályai szerint kerekítem akkor 3-at kapok, mig a 10 harmadát kerekítve szintén 3-at.
Nem tudom milyen matematikai logika szerint jött ki a kérdezőnek a 4, de kíváncsi lennék rá, mert ezzel az erővel akár gyök 2 is lehetne a megoldás
Dátum: 2008.09.26. 16:41:04
Mejik a hibás feltevés?
minden rovar bogár de nem minden bogár rovar
minden négyszög sokszög de nem minden sokszög négyszög
minden inracionális szám tört de nem minden tört inracionális szám
minden rombusz trapéz de nem minden trapéz rombusz
Néhány észrevétel a helyesíráshoz:
MiLYen
iRRacionális
Dátum: 2008.09.26. 10:49:46
Így igaz, csakhogy a kérdésfeltevő szerint a 4 volt a helyes megoldás (lsd 39. hozzászólás)
ergo, ha a kérdés javítva van, akkor az 1-est kell bejelölni (nekem legutóbb már ezt fogadta el helyes válasznak) ha nincs javítva, akkor a 4-est...
Mikor először kapom a kérdést, bejelölöm az 1-est ami a kérdésfeltevő szerint "rossz", mert a kérdés még nem volt javítva, majd később megint megkapom a kérdést, - tanúlva az előzőből most a 4-est jelölöm be -, megint rossz, mert közben javítva lett
Nem a 10% miatt írtam, hanem csak egy észrevétel.
ergo, ha a kérdés javítva van, akkor az 1-est kell bejelölni (nekem legutóbb már ezt fogadta el helyes válasznak) ha nincs javítva, akkor a 4-est...
Mikor először kapom a kérdést, bejelölöm az 1-est ami a kérdésfeltevő szerint "rossz", mert a kérdés még nem volt javítva, majd később megint megkapom a kérdést, - tanúlva az előzőből most a 4-est jelölöm be -, megint rossz, mert közben javítva lett

Nem a 10% miatt írtam, hanem csak egy észrevétel.
Dátum: 2008.09.26. 10:27:29
Sziasztok, lenne egy észrevételem.
Ha javítjátok a hibákat, akkor azt tüntessétek már fel vhol légyszives, ugyanis belefutottam a "Tunéziai feleségek" kérdésébe.
Ugyan tudtam, hogy a helyes válasz 1, de mivel már megettem egyszer, és itt is irták hogy el van a kérdés szúrva, ezért a rossz "jó" választ jelöltem meg. Mivel azonban ti javítottátok a kérdést (amiről persze nem tudtam), ezért most megint nem kaptam érte pontot
Előre is köszönet a segítségért!
Ha javítjátok a hibákat, akkor azt tüntessétek már fel vhol légyszives, ugyanis belefutottam a "Tunéziai feleségek" kérdésébe.
Ugyan tudtam, hogy a helyes válasz 1, de mivel már megettem egyszer, és itt is irták hogy el van a kérdés szúrva, ezért a rossz "jó" választ jelöltem meg. Mivel azonban ti javítottátok a kérdést (amiről persze nem tudtam), ezért most megint nem kaptam érte pontot

Előre is köszönet a segítségért!
Oldal: 1