Dátum: 2015.04.30. 17:44:25
Hétfőn
10 órakor indul az új mini-eseményünk, a Tavaszi Fesztivál!
Évek teltek el az Ellenség elűzése óta. A bolygó felszínét egyre terjedő növénytakaró borítja, és üdvözli az évszakok váltakozásának visszatértét: a tavasz érkeztével minden virágok borítanak. A sok évnyi küzdelem óta a Végzeturak elérkezettnek látják a pillanatot, hogy ne csak a halált, de az életet is érdemes legyen megünnepelni.
Feladatok:
Ősi vadász
Használj el 1 ődrágakövet vadászat közben!
időtartam: máj. 4-9.
jutalom: 1 életkehely, 1 ősdrágakő
Mytokronit vadász
Szerezz vadászat során 3 szürke mytokronitot!
időtartam: máj. 4-11.
jutalom: 1 életkehely, 2 szürke mytokronit
Kalandkereső
Találj 1 kalandot vadászat során!
időtartam: máj. 10-15.
jutalom: 1 életkehely, 1 lélekgyémánt csomagocska
Vadászmester
Vadássz egy nap alatt 20 alkalommal!
időtartam: máj. 16-19.
jutalom: 1 életkehely, 1 energiakoncentrátum, 1 szubplazma
Tomboló
Végezd ki 3 ellenfeledet, akit portyában megtámadsz!
időtartam: máj. 4-8.
jutalom: 1 életkehely, 1 őrjöngés itala
Kritikus harcos
Okozz 3 kritikus ütést, amikor portyában támadsz!
időtartam: máj. 9-14.
jutalom: 1 életkehely, 1 portyázás itala
Kábulat
Portyázz és kábítsd el 3 ellenfeledet!
időtartam: máj. 15-19.
jutalom: 1 életkehely, 1 ősdrágakő
Mytokronit portya
Szerezz portyázás során 3 vörös mytokronitot!
időtartam: máj. 12-19.
jutalom: 1 életkehely, 2 vörös mytokronit
Küldetésmester
Vedd át 1 küldetés jutalmát!
időtartam: máj. 4-10.
jutalom: 1 életkehely, 2 kézikönyv
Veterán kalandozó
Teljesíts összesen 50 kalandot (több nap alatt teljesíthető)!
időtartam: máj. 11-16.
jutalom: 10 életkehely, 1 relikviakupon, 20 lélekgyémánt csomagocska
Relikviakovács
Használj fel legalább 1 relikviakupont egy új relikvia elkészítésére!
időtartam: máj. 17-19.
jutalom: 1 életkehely, 1 relikviakupon
Sajtolás
Sajtolj ki vagy zabáltass fel 3 állatot! (többször végrehajtható)
időtartam: máj. 4-7.
jutalom: 1 életkehely, 1 tavaszi ládikó
Csatlósok ura
Adj csatlósodnak 3 csatlóskristályt!
időtartam: máj. 8-13.
jutalom: 1 életkehely, 1 csatlóskristály
Felemelkedés
Csatlósod lépjen 2 szintet!
időtartam: máj. 14-19.
jutalom: 1 életkehely, 2 csatlóskristály
Manakonstruktőr
Használd a manakonstrukciót!
időtartam: máj. 4-12.
jutalom: 1 életkehely, 2 zöld mytokronit
Idomár
Küldd el 1 állatodat a kennelbe gyakorolni!
időtartam: máj.13-19.
jutalom: 1 életkehely, 2 narancs mytokronit
Őskő mester
Használj el legalább 2 őskövet!
időtartam: máj. 4-19.
jutalom: 2 életkehely, 2 kék mytokronit
Jutalmak:
smaragd mytokondenzátor: 100 életkehely
leírás: 65. szintű relikvia. Megduplázza a manakonstrukciónál kapott zöld mytokronitok számát. A csatlósod tapasztalat képessége tripla TP-t ad csatlóskristály felhasználásakor.
kristály mytoaffinitás: 50 életkehely
leírás: 65. szintű tárgy. Ha kapnál hűségbónuszt, kapsz egy mytokronit csomagot is. Több kristály mytoaffinitás hatása összeadódik.
isteni manna: 15 életkehely (max. 60. szintű veheti meg)
leírás: Felhasználásakor szintedtől függő LE-t, TP, építési energiát kapsz, beidomított állataid is kapnak szintedtől függő TP-t.
relikviakupon: 25 életkehely
asztrális kő: 10 életkehely
10 szürke mytokronit: 5 életkehely
10 kék mytokronit: 5 életkehely
10 zöld mytokronit: 5 életkehely
10 sárga mytokronit: 5 életkehely
11 csatlóskristály: 10 életkehely
1 csatlóskristály: 1 életkehely
1 csatlóskristály: 1 hímes tojás
1 sorsjegy: 1 napkristály
A jutalmak máj. 24-ig válthatók be!
Szintén az esemény alatt vadászat, portyázás és kihívás során lehet találni 5% eséllyel tavaszi ládikót, amelybe belekukkantva különböző ajándékokat találhatsz.
A napi ajánlatok alatt, naponta egyszer megvehető 3 őskőért a tavaszi csomag, tartalma: 2 tavaszi ládikó, 1 életkehely.
Dátum: 2015.04.30. 12:38:54
A mai nappal a következő változások kerültek a programba:
Az entitás vadászat AF képesség maximumát 25-ről 40-re emeltük.
A narancs mytokronitok által adott passzív elnyelés alapértéke megnőtt (kb. 40%-kal), és EZENKÍVÜL a passzív vörös és narancs által adott elnyelés és varázslatelnyelés kapott egy karakterszint/50-es szorzót.
Bekerült a játékba 2 új AF képesség:
szürke mytokronitok. előfeltétel: 65. szint, 10-es hasznos energiák AF képesség. A vadászat során szint*10%-kal több szürke mytokronitot találsz. Költség: 10 AF pont / szint.
vörös mytokronitok (csak olyan világon, ahol van visszafogott fejlődés) előfeltétel: 65. szint, 6-os kompenzáció AF képesség. A portyázás során szint*10%-kal több vörös mytokokronitot találsz. Költség: 10 AF pont / szint.
Dátum: 2015.04.29. 21:45:55
Hmm, igen, látom, vmiért "átvevődtek" kompenzációk, holnap megnézi Baraty, mi történhetett, addig türelmet kérek.
Dátum: 2015.04.29. 17:38:40
A felszereléses hibát javitottuk (csak egy tábla nem került átmásolásra). Az AHs probléma is javitásra került.
A fórumról való belépést holnap fogjuk tudni csak korrigálni.
Dátum: 2015.04.29. 17:18:05
Kedves Játékosok,
A 3-as világ költöztetése az új szerverre befejeződött. A szövetségi fórumok költöztetése még folyamatban van, és a Kristály Horda csak holnap fog előbújni.
A hosszú karbantartás miatti játékidő-kiesésért kompenzációt vehettek át.
Köszönjük a türelmeteket, reméljük a játék láthatóan gyorsulni fog mindenki számára.
ha minden rendben van, az 1-es és 2-es világot is költöztetjük.
Dátum: 2015.04.29. 10:15:09
A következő mini-event jövő hétfőn indul (máj 4-én) terveink szerint.
Dátum: 2015.04.23. 17:39:44
Az elnyelés és varázslatelnyelés képleteken valósznűleg változtatni fogunk, kapni fognak egy szinttől függő szorzót, mint más, hasonló hatások.
Dátum: 2015.04.17. 12:20:15
A haragnak mindig kint kéne lenni attól kezdve hogy bármely csatlósodnak van robbanása, próbáljuk javitani.
A robbanás sebzésben - mint minden sebzésben - természetesen van valamekkora random.
Dátum: 2015.04.16. 15:06:33
Ariel: nem, a szövi bajnoki ellenfelek sem másolják.
A narancs detektor sisakszilánk költségét kicseréltük lélekgyémántra, mivel sisakszilánkot csak 80. szinttől lehet szerezni, nem lenne jó, ha ez a képesség nem lenne elérhető 65. szinttől.
Dátum: 2015.04.16. 13:06:28
Idézet: Azazel - 2015.04.15. 16:31:47 Kérhetem, hogy a legközelebbi, hasonló esetben, ez az infó is legyen elérhető,még a fejlesztés élesedése ELŐTT ?
Igen, hiába volt a szakértelemhez a szintlimit beállítva, a tanulásnak és az akadémiának értelemszerűen nincs ilyen limitje, sajnálom, hogy emiatt kellemetlenség ért. Remélem azért már nem sok van hátra 65. szintig
Idézet: Offsboy - 2015.04.15. 19:18:26 Arról volt már szó, hogy a sárga myto váltást mennyiben befolyásolja a térképkeresés szaki?
Illetve Miklós, melyiket célszerű választani? Egy csatlósnak mondjuk 10.szintűre fejleszteni a kincskeresést (55 sárgáért), vagy 2 csatlósnak 7-7. szintűre (28-28 sárgáért), esetleg minimumra tolni az összes lehetséges csatlósnál (pl. 10 csatlósnál 3. szintűre 6*10 sárgáért)?
Ebben nem érzek sok kitapasztalási faktort, ezért is merek reménykedni a válaszban.
Hol látod még ezt a térképkeresés dolgot? Ez még a fejlesztés egy korai fázisában merült fel, a végső verzióban nincs benne, gyorsan törlöm akkor, ha megmondod, hol olvastad.
A kincskeresésnél minden csatlósod külön dob, a képességtől függően, tehát azzal jársz jól, ha a szakértelmek összessége minél nagyobb. Vagyis inkább mindnek legyen alacsony, mint egynek magas.
Idézet: Maci - 2015.04.15. 23:12:10 Valami százalékos esélyt adjunk már a kincs a mágia és egyéb mytobigyós cuccoknak, mert ez így elég ködös....
Mondhatnám azt is, hogy nem akarjuk senkitől elvenni a felfedezés örömét.
De valójában, a képletek akkor mennek publikusba, ha látjuk, hogy tényleg minden rendben van velük, és biztosan nem lesz változás. Már túl sok gond volt abból, hogy még a fejlesztéskor vagy akár előtte leírtuk a képletet, változott valami, ilyenkor az ember nem szerkeszt át minden létező fórum hozzászólást stb. és akkor valaki azt megtalálja, arra hivatkozva reklamál...
Megnyugtatásul: A KH tagok nem másolják a csatlós képességeket.
Dátum: 2015.04.15. 16:26:07
Idézet: Azazel - 2015.04.15. 16:03:14 Válaszolnál arra a kérdésre is, miért szükséges a karakterszint korlát IS, a mitotudás szakértelem megtanulásához?
A játékban minden featurénak van egy szintlimitje, a csatlós képességekhez a 65-ös szintet választottuk. Minden szakértelem és AF képesség megtanulásához, ill. a tárgyak működéséhez kell a 65-ös szint, egységesen minden képességnél.
A szintfeltételre több okból van szükség, egyrészt, hogy legyenek újabb célok a játékosok számára, ahogy haladnak előre a játékban, másrészt, hogy ne érje meg alacsony szinten dekkolni a végtelenségig, mert akkor lemaradsz ezekről a dolgokról.
Dátum: 2015.04.15. 15:49:44
Idézet: Shadowrun1990 - 2015.04.15. 11:41:52 Intelligenciádat növeli... Még is mennyivel? Szintenként 1-el? Ellenfél állatának találalti esélyét csökkenti... Szintenként mennyivel? Százalékosan?
Mindkét esetben szintenként eggyel.
Idézet: IceCold - 2015.04.15. 13:03:49 Másik kérdés ami felmerült bennem, ha már egy csatlósnak van valamilyen képessége, pl. kincskeresés, akkor aktív marad a következő asztrális
utazás közben is a képesség, vagy olyankor semelyik képessége nem működik.
Igen, aktív marad.
Idézet: IceCold - 2015.04.15. 13:03:49 Miért nem lehet kiválasztani az asztrális utazás után, hogy melyiket szeretné a játékos?
A játékban voltak is, lesznek is szerencsétől függő elemek, ez minden ilyen játéknak elengedhetetlen kelléke.
Azazel: nemcsak a zöldéges, de az építész, vagy sírásó se fog a munkája során dobókockát dobálni. De ez még nem jelenti azt, hogy a játékokban nincs helye a randomnak

Dátum: 2015.04.15. 10:57:10
Idézet: Fsanyi82 - 2015.04.15. 10:48:31 a vörös viszont valóban nem ad semmit vagy nem íródik hozzá karakterlapon a többi vari elnyeléshez
8as szintig tudtam fejleszteni , vari elnyelésem pontosan ugyanannyi hajszálra mint volt előtte
ki be lépés oda vissza át öltözés után is
Működik az, csak nincs kiirva, de megpróbáljuk megoldani.
Dátum: 2015.04.15. 10:51:41
Ígéretemhez híven írtam egy részletesebb leírást, ennek a topiknak a második postját cseréltem ki rá. Remélem sikerült a legtöbb kérdést megválaszolni!
Úgy látom itt még 2 fontosabb téma merült fel:
As asztrális utazás őskő költsége. Asztrális köveket lehet szerezni ingyen is, bár tény, hogy ehhez először kell a kincs képesség, amihez pedig a préselő. A következő mini eseményben is lehet majd asztrális követ kérni az esemény szilánkokért. Az ősköves gyorsításról - aki őskövet akar spórolni, az úgysem használja, annyira nem kell ezekkel sietni, a mytokronitok gyűjtése úgyis időigényes.
EH és VF: A játék fejlesztése során mindig is cél volt, hogy a karakterek a vadászatot és a portyázást is használják, épp ezért igyekszünk olyan új játékelemeket berakni, amelyek ezeket a cselekvéseket még hasznosabbá teszik. Emellett várható a jövőben olyan fejlesztés, ami EH/VF specifikus (pl. EHsoknak nagyobb esély szürke, VFeseknek nagyobb esély vörös mytokronitra AF képességen keresztül). Én az EH-soknak azt javaslom, mielőtt vadászni kezdenek szürke mytokronitra, nyomják fel a mytokronit tudást amennyire lehet, hogy a megtérülés optimális legyen. És persze azzal mindig lehet játszadozni, hogy csak akkor költök CSP-t, ha megéri, pl. esemény során, vagy VF/EH cserével (már ha nem vagy specializált EHs).
Dátum: 2015.04.14. 16:18:19
Eshet xenó alatt is elvileg, kérdés mekkora a szakértelmed. Összeszedem majd, ami még nem világos nektek, és irok egy részletesebb postot, bár azért nyilván van, aki szeretné inkább maga felfedezni a dolgokat.
Dátum: 2015.04.14. 15:09:20
A mytokronit préselő a lélekkufárnál, a relikviák alatt található.
A hír a kirakás után 5-15 percen belül cachelődik be, akkor jelenik meg (már kint van).
Dátum: 2015.04.14. 14:56:08
Sziasztok!
Akkor most felmásoltunk minden fájlt, bekerült az induló ajándékcsomag és a tárgyak a boltba, a hírt is kiraktam, mostantól működik a dolog
Elég komplex lett az egész, de sokat teszteltük. ha bármi hibát észleltek, kérjük jelezzétek, hogy tudjuk javítani. A hírbe röviden beleírtam, hogy miket érdemes nézni.
Jó felfedezést mindenkinek!
Dátum: 2015.04.13. 14:33:50
Még egy kis türelmet kérünk, ma még teszteltük a fejlesztést, a holnapi nappal beélesítünk mindent, akkor kiteszek róla egy részletes hírt.
Az új szakértelmek, épületszintek, AF képesség már korábban elérhetőek lesznek.
Dátum: 2015.04.07. 13:25:23
Ezt Baraty tudja pontosan, hogy történt, lehet, hogy a dolog csak az egyik irányba működött igy...
Dátum: 2015.04.07. 11:58:05
Sziasztok! Húsvéti portyázáskor ha fiú támad lányt, akkor meglocsolta, és +LE-t kapott grifftojás formájában, a lány pedig gyógyitalt. A rutin kiíró része futott a szövi háború során is, amikor nem valós játékosokkal, hanem NPC-kkel harcoltál, és ilyenkor is megjelent, hogy kapsz grifftojást, 0 LE-vel. A hiba itt annyi volt, hogy ennek a kiírásnak szövi háború során egyáltalán nem kellett volna megjelennie (az, hogy +LE nem járt, korrekt volt), elnézést kérünk az üzenetért.