Párom kapott egy olyan kérdést, hogy (kb.) melyik autó emblémáján van búzakalász. A megoldások: Skoda, Audi, Trabant, Seat.
Akárhogyan is nézegettük, kerestük magyarul, angolul, németül, nem sikerült rájönnünk, hogy a kérdés feltevője szerint a winged arrow (szárnyas nyíl) egy búzakalász.
Ez kitolás.
Hozzászólások - Jeva
Dátum: 2008.12.26. 07:51:32
Dátum: 2008.12.25. 18:48:43
A Herry Potter hanyadik részében hal meg Dubledore?
4
6*
5
8
Harry...
4
6*
5
8
Harry...
... nem csak hogy Harry, de Dumbledore is...
Dátum: 2008.12.25. 07:17:11
Idézet: Kagemusha - 2008.12.25. 02:07:56
és különbség, nem pedig külömbség
Idézet: Csonti_himihumi - 2008.12.25. 00:38:49
Melyik évben hunyt meg a Queen énekese Freddy Mercury?
1990
1992
1991*
1988
már 1szer írtam, de még mindig meghunyt szegényke...
ráadásul 5 év a külömbség a válaszok között összesen... (szerencsére nemrég jól tippeltem és azóta megjegyeztem)
Az istenért már!: Freddie és NEM Freddy!!!
Melyik évben hunyt meg a Queen énekese Freddy Mercury?
1990
1992
1991*
1988
már 1szer írtam, de még mindig meghunyt szegényke...
ráadásul 5 év a külömbség a válaszok között összesen... (szerencsére nemrég jól tippeltem és azóta megjegyeztem)
Az istenért már!: Freddie és NEM Freddy!!!
és különbség, nem pedig külömbség
Dátum: 2008.12.25. 07:16:12
Idézet: gtadl - 2008.12.25. 05:45:20
Igen, ezzel én is megszívtam, buktam is érte a LE-t. A 44-et jelöltem jónak, hogy biztos kapkodva adtam össze, hogy nekem 43 jött ki.
Mennyi 6+3+5+1+6+1+8+9+4 ?
24
38
71
44
Összeadtam elölről. Aztán hátulról. Aztán számológéppel elölről és végül hátulró. Nekem mind a négy alkalommal 43 jött ki és nem az állítólag helyes 38. Hol a trükk?
24
38
71
44
Összeadtam elölről. Aztán hátulról. Aztán számológéppel elölről és végül hátulró. Nekem mind a négy alkalommal 43 jött ki és nem az állítólag helyes 38. Hol a trükk?
Igen, ezzel én is megszívtam, buktam is érte a LE-t. A 44-et jelöltem jónak, hogy biztos kapkodva adtam össze, hogy nekem 43 jött ki.
Dátum: 2008.12.25. 07:14:27
Idézet: Kocos - 2008.12.25. 06:39:00
PC-re - így szólt a kérdés, ahol valóban a négy a helyes válasz. De ez változhat. És szerepelt is már, normálisabb megfogalmazásban.
Most ertekeltem ey olyan kerdest, hogy hany resze van a Call of Duty jateknak. Amugy is gyatra kerdes, a kerdesfeltevo 4-et jelolt helyes valasznak, pedig november kozepen dobtak piacra az 5. reszt. Szomoru.
PC-re - így szólt a kérdés, ahol valóban a négy a helyes válasz. De ez változhat. És szerepelt is már, normálisabb megfogalmazásban.
Dátum: 2008.12.18. 11:42:17
Idézet: LacaX - 2008.12.18. 11:33:12
valószínűleg véletlenül kettőt kattintottál (ilyenkor - tapasztalat - átugorja a köv. kérdést ugyanazzal a válasszal, amit az aktuálisra adtál).
MÁS: létezik, hogy nem működik a spektrális manipuláció? Láttam, hogy sokan kérdezték, de nem tudom, hogy válasz született-e már rá.
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: Halálisten
EZ VOLT A VÁLASZ ARRA A KÉRDÉSRE, HOGY DECEMBERBEN HÁNY "HÓNAP" (!!!) VAN.
EZ VOLT A VÁLASZ ARRA A KÉRDÉSRE, HOGY DECEMBERBEN HÁNY "HÓNAP" (!!!) VAN.
valószínűleg véletlenül kettőt kattintottál (ilyenkor - tapasztalat - átugorja a köv. kérdést ugyanazzal a válasszal, amit az aktuálisra adtál).
MÁS: létezik, hogy nem működik a spektrális manipuláció? Láttam, hogy sokan kérdezték, de nem tudom, hogy válasz született-e már rá.
Dátum: 2008.12.17. 18:00:43
Idézet: pityu - 2008.12.17. 17:49:16
Ugyanezzel a problémával szembesültünk...
Hali!
Most meg ez:
Hadüzenet menüpont: Egyszerre maximum 1 olyan hadüzenetetek lehet érvényben, amit ti kezdeményeztetek!
Nem tudok hadat üzenni... A béke csarnokát nem építettük fel! (Serpents of the destiny)
Ez miért van akkor?
Most meg ez:
Hadüzenet menüpont: Egyszerre maximum 1 olyan hadüzenetetek lehet érvényben, amit ti kezdeményeztetek!
Nem tudok hadat üzenni... A béke csarnokát nem építettük fel! (Serpents of the destiny)
Ez miért van akkor?
Ugyanezzel a problémával szembesültünk...
Dátum: 2008.12.16. 16:03:13
Idézet: Birka - 2008.12.16. 15:18:51
W, akkor a ma reggeli támadást ne csináld újra, oké, amit vesztettél!?
A lányom végighányta az éjszakát, így szétvertem az ellen szövit "felvigyázas" közben...
Inkább legyen éjféli állapot, semmint meg egy hányós éjszaka
Amúgy vicces lesz, ha a visszaállított karakterek megkapjak a regent, és mondjuk 2-3 óra múlva lépnek be csak a gameba… Kifejezetten finom galamblövészetet fogok rendezni az ellen szöviben
Javaslom csináljatok mondjuk este 8-ig PEACE időszakot, ha lehet ilyet, hogy egyenlő esélyekkel induljanak a népek...
Mondjuk a mindenkit vissza rollback-elni éjfélig lehet korrektebb, és kevesebb melóval járó művelet lenne mindenki számára! Cserébe a kellemetlenségért egy fix időszakos +10-es Spektrális manipuláció bónusz (mint a végzet medál +1 építése) kijárna szegény játékosoknak… (50 vadászatra pl…)
Inkább legyen éjféli állapot, semmint meg egy hányós éjszaka
Amúgy vicces lesz, ha a visszaállított karakterek megkapjak a regent, és mondjuk 2-3 óra múlva lépnek be csak a gameba… Kifejezetten finom galamblövészetet fogok rendezni az ellen szöviben
Javaslom csináljatok mondjuk este 8-ig PEACE időszakot, ha lehet ilyet, hogy egyenlő esélyekkel induljanak a népek...
Mondjuk a mindenkit vissza rollback-elni éjfélig lehet korrektebb, és kevesebb melóval járó művelet lenne mindenki számára! Cserébe a kellemetlenségért egy fix időszakos +10-es Spektrális manipuláció bónusz (mint a végzet medál +1 építése) kijárna szegény játékosoknak… (50 vadászatra pl…)
W, akkor a ma reggeli támadást ne csináld újra, oké, amit vesztettél!?
Dátum: 2008.12.16. 16:01:33
A ma reggel indult háborúnk újra elindul? De mikor?
Dátum: 2008.12.14. 19:26:53
Idézet: Norbert - 2008.12.14. 16:31:33
Welcome to Végzetúr Világa , vagy esetleg sakkozz.
nem tudom milyen elb*szott játék ez, hogy 18 szintű végzeturak támadnak sorozatban???
CSAK 14. SZINTŰ VAGYOK!!!!!!!!!!
Ki kellene javítani a hibát nem??????????
CSAK 14. SZINTŰ VAGYOK!!!!!!!!!!
Ki kellene javítani a hibát nem??????????
Welcome to Végzetúr Világa , vagy esetleg sakkozz.
Dátum: 2008.11.10. 16:49:52
Idézet: Lanmandragoran - 2008.11.10. 15:58:22
Főleg, amikor úgy írja, hogy nevetett, törölt, javított !
És ezért nem tudunk eléggé hálásak lenni!
Főleg, amikor úgy írja, hogy nevetett, törölt, javított !
Dátum: 2008.11.07. 22:14:34
Idézet: Hydro Globus - 2008.11.06. 19:35:29
Én vicceltem, de engem sose senki (na, jól van: soha senki) nem talál viccesnek! De így most már jobb. Most már bármely HKK-s kérdéssel elbánok. A kettes világban egyébként még nem volt!
Aláírás: Így is van kb 7-8 szabad karakterem, ezért nem írtam ki bővebben hogy "Segédlet a HKK-s kérdésekhez:" az elejére, vagy hogy "le a HKK-val!" a végére...
De igaz, Rhattot kihagytam. Nem tudom, hogy sűrítem be, valsz sehogy. Sry!
És Jeva: Sajnos minden fajt nem tudok beírni az aláírásomba, ezért is linkeltem benne a Lapkeresőre.
De igaz, Rhattot kihagytam. Nem tudom, hogy sűrítem be, valsz sehogy. Sry!
És Jeva: Sajnos minden fajt nem tudok beírni az aláírásomba, ezért is linkeltem benne a Lapkeresőre.
Én vicceltem, de engem sose senki (na, jól van: soha senki) nem talál viccesnek! De így most már jobb. Most már bármely HKK-s kérdéssel elbánok. A kettes világban egyébként még nem volt!
Dátum: 2008.11.07. 21:37:31
Idézet: Atreus - 2008.11.07. 19:35:23
Én be is szívtam ma ezen a tíz százalékomat. Ugyanis női mivoltom ellenére pár éve nagyon sokat játszottam, "cséztem", ha úgy jobban tetszik... És hát persze, hogy rosszul tippeltem, hogy a két jó közül melyik a jobb a kérdés feltevője szerint.
CSS-ben millyen csapatok vannak?
Opfor
Spectnaz
Counter-Terrorist
Terrorist
Nargh ... Én speciel a Cascading Style Sheetsben sehol nem találkoztam a fentebb említett csapatokkal.
De ha már a csapatoknál tartunk, akkor jó lenne, ha az érdeklődési körnek megfelelő téma helyesírásában lennénk legalább járatosak, ha már a magyar nyelv ennyire bonyolult, hogy a "milyen"-t nem lehet leírni hiba nélkül Csapatok helyesen: OPFOR, Spetsnaz vagy Specnaz
Ja, és a Counter Strike: Source a Counter-Terrorist és a Terrorist csapattal is játszható, annak ellenére, hogy a Counter-Terrorist van helyesnek bejelölve.
Kérném a kérdés törlését! Köszönöm
Opfor
Spectnaz
Counter-Terrorist
Terrorist
Nargh ... Én speciel a Cascading Style Sheetsben sehol nem találkoztam a fentebb említett csapatokkal.
De ha már a csapatoknál tartunk, akkor jó lenne, ha az érdeklődési körnek megfelelő téma helyesírásában lennénk legalább járatosak, ha már a magyar nyelv ennyire bonyolult, hogy a "milyen"-t nem lehet leírni hiba nélkül Csapatok helyesen: OPFOR, Spetsnaz vagy Specnaz
Ja, és a Counter Strike: Source a Counter-Terrorist és a Terrorist csapattal is játszható, annak ellenére, hogy a Counter-Terrorist van helyesnek bejelölve.
Kérném a kérdés törlését! Köszönöm
Én be is szívtam ma ezen a tíz százalékomat. Ugyanis női mivoltom ellenére pár éve nagyon sokat játszottam, "cséztem", ha úgy jobban tetszik... És hát persze, hogy rosszul tippeltem, hogy a két jó közül melyik a jobb a kérdés feltevője szerint.
Dátum: 2008.11.06. 18:13:35
Idézet: Aisling - 2008.11.06. 12:29:33
Hydro! Bővítsd a lábjegyzetet !
A Hatalom Kártyáiban melyik istenhez tartoznak a ganüid altípusú szörnyek?
Raia
Elenios
Leah
Rhatt
Azonnal törölni értékelést kapott részemről. Kimondottan mérges vagyok.
Raia
Elenios
Leah
Rhatt
Azonnal törölni értékelést kapott részemről. Kimondottan mérges vagyok.
Hydro! Bővítsd a lábjegyzetet !
Dátum: 2008.11.06. 07:15:02
Két felvetés. Az egyik:
Melyik Nemzeti válogatottban futballozik Lukas Podolski?
Csehország
Horvátország
Lengyelország
Németország
Szerintem nemzeti válogatott.
Még egy, amire azt is írtam, hogy jó, viszont a szerintem jó választ nem fogadta el a "rendszer". Valami olyasmi volt, hogy mikor kiáltották ki Oroszország függetlenségét a Szovjetuniótól. Én úgy tudom, hogy 1991. decemberében volt erről egy szavazás, akkor. Az utódállamok úgy általában 1991-ben váltak ki. Bejelöltem a szerintem jó választ, de a kérdés feltevője szerint 1990. június. Nem emlékszem pontosan, de ennyi alapján behatárolható. Persze lehet, hogy valamit nagyon elnéztem.
Üdv és köszi!
Melyik Nemzeti válogatottban futballozik Lukas Podolski?
Csehország
Horvátország
Lengyelország
Németország
Szerintem nemzeti válogatott.
Még egy, amire azt is írtam, hogy jó, viszont a szerintem jó választ nem fogadta el a "rendszer". Valami olyasmi volt, hogy mikor kiáltották ki Oroszország függetlenségét a Szovjetuniótól. Én úgy tudom, hogy 1991. decemberében volt erről egy szavazás, akkor. Az utódállamok úgy általában 1991-ben váltak ki. Bejelöltem a szerintem jó választ, de a kérdés feltevője szerint 1990. június. Nem emlékszem pontosan, de ennyi alapján behatárolható. Persze lehet, hogy valamit nagyon elnéztem.
Üdv és köszi!
Dátum: 2008.11.06. 05:59:17
Hatsepsut, nem lehetne kiesés közeli kérdéseket is betenni? Csak mert azzal még menthetők lennének a kieséstől. (Persze ebben a kijelentésben is sok a "ha...", de egy próbát megérne.) Viszont akkor a fórum címét módosítani kéne és húzni egy határt, hogy milyen százalék alatt (pl. harmincöt, harminc) tehetnénk be kérdéseket.
Én úgy szeretem a kérdéseimet, elszomorodnék, ha egy is kiesne!
Én úgy szeretem a kérdéseimet, elszomorodnék, ha egy is kiesne!
Dátum: 2008.11.06. 05:32:20
Idézet: Hydro Globus - 2008.11.05. 20:16:38
Na, igen. Most látom, hogy ez ide szólt!
Épp olyat, ami neki van...
TÖRÖLNI!
TÖRÖLNI!
Na, igen. Most látom, hogy ez ide szólt!
Dátum: 2008.11.06. 05:31:47
Ez törlendő. Mindig attól függ, hanyadik szinten, milyen "erős" állatot fogsz be. Minél magasabb az állat szintje, annál többe kerül.
Dátum: 2008.11.06. 05:27:52
Sőt, a számok után pontok se ártanának, ha jobban belegondolok.
Dátum: 2008.11.06. 05:27:17
Szerintem arra kérdez. Igaz, van egy felesleges vessző benne.