Ezek szerint éppen eleget toltunk bele
Ezt egy nagyon klassz hét volt 3 erős ellenféllel. Tiszta és harcos küzdelem volt. Gratulálok minden résztvevőnek!
Hozzászólások - Lelkes999
Dátum: 2016.10.31. 13:42:22
Dátum: 2016.10.30. 21:29:59
Feltételezed, hogy számolom az ütéseket?
Dátum: 2016.10.30. 21:22:35
A végén elárulod hány ezer pp-t toltatok bele a hétbe ?
Dátum: 2016.10.29. 13:55:14
Nem olyan könnyű kikecmeregni a sírból
Dátum: 2016.10.28. 00:33:29
1. Ha lesz profi liga a Hullaszag R.T csak ott indul ezután
2. Nekem nincs bajom a 3 fős szövetségekkel. Nekem a 3 fős TROLL szövetségekkel van bajom.
Ugyanis egy nagyobb szövetségben bizonyosan lenne pár tag aki nem hagyná, hogy egy fő belenyúljon a nagyok csatájába csakis rosszindulatból.
Sokszor nem is a győzelm a cél, hanem csak az, hogy egy szövetséget ellehetetlenítsenek...
A legtöbben tudják, hogy ellenünk folyik egy ilyen hadjárat és még csak nem is burkoltan. Ide a fórumra is ki lett írva, hogy egyesek arra játszanak, hogy a Hullaszag ne nyerhessen...
Nyugodtan mondhatom, hogy 100 pp ből egyedül elintézem, hogy ne nyerjen a kiszemelt szövetség...( természetesen ez csak fikció, mivel én ilyet nem tennék egy csapattal sem)
2. Nekem nincs bajom a 3 fős szövetségekkel. Nekem a 3 fős TROLL szövetségekkel van bajom.
Ugyanis egy nagyobb szövetségben bizonyosan lenne pár tag aki nem hagyná, hogy egy fő belenyúljon a nagyok csatájába csakis rosszindulatból.
Sokszor nem is a győzelm a cél, hanem csak az, hogy egy szövetséget ellehetetlenítsenek...
A legtöbben tudják, hogy ellenünk folyik egy ilyen hadjárat és még csak nem is burkoltan. Ide a fórumra is ki lett írva, hogy egyesek arra játszanak, hogy a Hullaszag ne nyerhessen...
Nyugodtan mondhatom, hogy 100 pp ből egyedül elintézem, hogy ne nyerjen a kiszemelt szövetség...( természetesen ez csak fikció, mivel én ilyet nem tennék egy csapattal sem)
Dátum: 2016.10.24. 12:56:44
Múltkor is túl hamar vasaltad
Dátum: 2016.10.24. 11:52:57
Nyugi Pál, ránk utalt az úr. Persze az senkit nem izgat, hogy az Akademia már jó egy hónapja nem taktikázik az szb-ben...
Arra viszont nagyon jók ezek a beírások, hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémáról...
Arra viszont nagyon jók ezek a beírások, hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémáról...
Dátum: 2016.10.10. 12:29:38
Gratulálok az Angaroth...nem , bocs de nem. Ez most óriás mák volt srácok. Nem érdemeltetek győzelmet...
Viszont gratulálok a csapatomnak a 2. helyhez. Tényleg csak 0.08 százalékon múlt a végső győzelmünk.
Gratulálok a Próbacseresznye csapatának is a bronzhoz. Ti is jobbat érdemeltetek...
Viszont gratulálok a csapatomnak a 2. helyhez. Tényleg csak 0.08 százalékon múlt a végső győzelmünk.
Gratulálok a Próbacseresznye csapatának is a bronzhoz. Ti is jobbat érdemeltetek...
Dátum: 2016.10.09. 12:22:14
Bocs Pál, de egyenlőre az van, hogy egyszer nyertetek SZB-t. Akkor én irtam a taktikát nálatok
Azóta mindig mögöttünk végeztetek..mindíg
Szóval ha holnap nyertek az lesz az első amikor is jobbak voltatok nálunk...
Amúgy lassan átveszed Don Firenze helyét a " népszerűségi" listán
Azóta mindig mögöttünk végeztetek..mindíg
Szóval ha holnap nyertek az lesz az első amikor is jobbak voltatok nálunk...
Amúgy lassan átveszed Don Firenze helyét a " népszerűségi" listán
Dátum: 2016.10.09. 12:15:54
Nem ismerem a játékost csak a taktikáját. Persze lehet, hogy az egyik tanítvány csinálja ugyan azt...
Dátum: 2016.10.09. 12:11:32
Én nem látok semmi olyat amiben az lenne írva, hogy feladtuk...
Amúgy sajnos elcsesztük azt a kört, de van ennél fajóbb és érdekesebb ebben a hónapban :
1 tagunk nem ütött 1 körben
1 mezőt ezért veszítettünk 0.08 százalékkal
1 mezővel ezért elvesztettük azt a hetet
Ezért úgy néz ki, hogy 0.08 százalék okán bukjuk a bajnoki címet
Méghogy nem számít egy mező
Amúgy sajnos elcsesztük azt a kört, de van ennél fajóbb és érdekesebb ebben a hónapban :
1 tagunk nem ütött 1 körben
1 mezőt ezért veszítettünk 0.08 százalékkal
1 mezővel ezért elvesztettük azt a hetet
Ezért úgy néz ki, hogy 0.08 százalék okán bukjuk a bajnoki címet
Méghogy nem számít egy mező
Dátum: 2016.10.07. 23:11:03
Bütyük az...
Törölte minden karakterét és létrehozott egy trollt SZbTroll néven. Azt,hogy pontosan miért tette nem tudom. Lehet a behon akar bosszút állni és ennek mi isszuk meg a levét...
Törölte minden karakterét és létrehozott egy trollt SZbTroll néven. Azt,hogy pontosan miért tette nem tudom. Lehet a behon akar bosszút állni és ennek mi isszuk meg a levét...
Dátum: 2016.10.05. 18:00:04
Pál egyes és kettes pontjával egyet értek a hármassal nem. Korlátozza a taktikus lehetőségeit...
Plusz a 3 fő kevés. Minimum 5 lenne rendben
Don Firenze ötlete viszont nagyon tetszik.
Plusz a 3 fő kevés. Minimum 5 lenne rendben
Don Firenze ötlete viszont nagyon tetszik.
Dátum: 2016.10.05. 15:20:48
Üdv a klubban...
Mi egy szb hónapot buktunk miatta...
Mi egy szb hónapot buktunk miatta...
Dátum: 2016.10.05. 15:17:56
No igen. Gondolom sokan tudják, hogy az előző szb - hónapot a hiányos szabályozás miatt buktuk el...
Akkor az szb topikban és levélben is jeleztem, hogy változtatni kéne...
Nem tudom illik - e , de lehet be kéne másolom Dikó úr válaszát...
Akkor az szb topikban és levélben is jeleztem, hogy változtatni kéne...
Nem tudom illik - e , de lehet be kéne másolom Dikó úr válaszát...
Dátum: 2016.10.05. 15:17:31
-
Dátum: 2016.10.04. 22:25:10
Pál,én nem számoltam mi titeket hányszor ( ,de többször mint 2 )
Örülök, hogy nélkülem is nyerni tudtok Szb-t , így van rá esély, hogy jót játszunk legközelebb is...
Krém, a respekt megvan mindenkivel szemben aki komolyan veszi az szb-t, még akkor is ha nem túl szerény...
Örülök, hogy nélkülem is nyerni tudtok Szb-t , így van rá esély, hogy jót játszunk legközelebb is...
Krém, a respekt megvan mindenkivel szemben aki komolyan veszi az szb-t, még akkor is ha nem túl szerény...
Dátum: 2016.10.03. 22:20:41
Itt az ideje, hogy végre bajnokságot nyerjetek Pedig legutóbb nektek szurkoltam, ha már úgy alakult...
Az előző győzelmetek ellenünk nem rajtatok múlott, ez annál inkább. Kíváncsian várom a következő összecsapást
Ami pedig nem elhanyagolható a Hullaszag megalakulása óta minden szb körben dobogós volt. Párszor nyertünk is. Szóval nem hiszem hogy okos lenne elbízni magatokat
Az előző győzelmetek ellenünk nem rajtatok múlott, ez annál inkább. Kíváncsian várom a következő összecsapást
Ami pedig nem elhanyagolható a Hullaszag megalakulása óta minden szb körben dobogós volt. Párszor nyertünk is. Szóval nem hiszem hogy okos lenne elbízni magatokat
Dátum: 2016.10.03. 13:00:46
Gratulálok a Próbacseresznye csapatának a győzelemhez!
Ugyancsak gratulálok a mi csapatunknak, mert a csapat nem hibázott egyszer sem.
Vereségünk oka az, hogy a második körben rossz taktikát írtam. Se a Cseresznye nem lett erősebb se a mi tagjaink gyengébbek... A felelősség az enyém, próbálom javítani a következő fordulóban.
Mindennek ellenére ismét (mint mindig) a dobogóért küzdünk az utolsó fordulóban
Ugyancsak gratulálok a mi csapatunknak, mert a csapat nem hibázott egyszer sem.
Vereségünk oka az, hogy a második körben rossz taktikát írtam. Se a Cseresznye nem lett erősebb se a mi tagjaink gyengébbek... A felelősség az enyém, próbálom javítani a következő fordulóban.
Mindennek ellenére ismét (mint mindig) a dobogóért küzdünk az utolsó fordulóban
Dátum: 2016.10.02. 23:09:17
Örülök, hogy rá tudtok pihenni a jövő hétre