Hozzászólások - BlackSheep77HUN
Dátum: 2009.08.08. 11:14:24
Na igen erről beszéltem. Nem osztottak meg a játékosokkal semmilyen információt, amivel a játékosokat érdekelté tették volna.
Dátum: 2009.08.08. 11:06:01
Igen, topik 1 hsz. (talán)
Dátum: 2009.08.08. 11:00:09
Az én meglátásom szerint a játékosok 90%-a (vagy több) a napi 1 csatán kívül nem vesz részt a eseménybe. És hogy miért nem a válasz kézenfekvő nem látják értelmét a befektetett energiának. Az eddigi infók alapján csak a két lista 20 játékosa és a győztes horda lesz jutalmazva.
Ebből az következik, hogy világonként kb. 2x 23-25 játékos verseng egymással. A horda győztes szinte biztos, hogy már minden világban a zafír lesz (V2 biztos). A másik 3 hordát már nem is érdekli az esemény.
A játékosokban lévő bizonytalanság már az elején halálra ítélte ennek a játéknak/eseménynek az érdeklődését. Mindenki fel volt háborodva és jogosan a magas költségek miatt és eddig egy megnyugtató választ sem kaptak a fórumozok.
Ennek az eseménynek úgy ahogy van rossz volt a beharangozása és az előkésítése és a kommunikációja. De a legrosszabb dolog az az hogy a játékosokat információ nélkül a bizonytalanságba hagyták és ezzel érdektelenné vált az egész.
A véleményem szerint még menthető a dolog és érdekeltté lehetne tenni a játékosokat.
- Az össze játékost jutalmazni kell aki részt vesz az eseménybe.
- A toplistásokat plusz jutalomban kell részesíteni ami lehet meglepetés.
- A hordák közötti szorzó különbséget minimálisan de csökkenteni kellene
- Egyértelműen meg kell mondani hogy azok akik részt vesznek az eseményben mire számíthatnak.
- A hordagyőzelemért járó jutalomról legalább legyen sejtése a játékosoknak.
- Az aktiválás költségein változtatni kell, kevesebb LE és pp, csp közötti választhatóság. (több játékos barát lehetőséget is tudnék javasolni)
Ha mindenáron ragaszkodunk ahhoz, hogy a játékosok részt vegyenek a játékban (Vp) akkor azt nem kötelezővé kell tenni hanem érdekessé, de leginkább a játékosokat érdekeltté kell tenni.
Ebből az következik, hogy világonként kb. 2x 23-25 játékos verseng egymással. A horda győztes szinte biztos, hogy már minden világban a zafír lesz (V2 biztos). A másik 3 hordát már nem is érdekli az esemény.
A játékosokban lévő bizonytalanság már az elején halálra ítélte ennek a játéknak/eseménynek az érdeklődését. Mindenki fel volt háborodva és jogosan a magas költségek miatt és eddig egy megnyugtató választ sem kaptak a fórumozok.
Ennek az eseménynek úgy ahogy van rossz volt a beharangozása és az előkésítése és a kommunikációja. De a legrosszabb dolog az az hogy a játékosokat információ nélkül a bizonytalanságba hagyták és ezzel érdektelenné vált az egész.
A véleményem szerint még menthető a dolog és érdekeltté lehetne tenni a játékosokat.
- Az össze játékost jutalmazni kell aki részt vesz az eseménybe.
- A toplistásokat plusz jutalomban kell részesíteni ami lehet meglepetés.
- A hordák közötti szorzó különbséget minimálisan de csökkenteni kellene
- Egyértelműen meg kell mondani hogy azok akik részt vesznek az eseményben mire számíthatnak.
- A hordagyőzelemért járó jutalomról legalább legyen sejtése a játékosoknak.
- Az aktiválás költségein változtatni kell, kevesebb LE és pp, csp közötti választhatóság. (több játékos barát lehetőséget is tudnék javasolni)
Ha mindenáron ragaszkodunk ahhoz, hogy a játékosok részt vegyenek a játékban (Vp) akkor azt nem kötelezővé kell tenni hanem érdekessé, de leginkább a játékosokat érdekeltté kell tenni.
Dátum: 2009.08.08. 10:31:36
Jó lenne a Beho csepegtetne valami információt a jutalmazásról. Már csak azért is hogy tudjuk van ötletük arról mi lesz. Nem úgy mint a fertőzésnél.
Dátum: 2009.08.08. 00:18:56
Nekem inkább azt mondja el valaki, hogy a Felhasznált LE (2.554) az nem ugyanaz mint az effektív töltés? Ha nem, akkor hogyan kell átszámolni?
Dátum: 2009.08.08. 00:14:52
nincs benne ellentmondás! hibrid az egész. a manó vadászatnak számít, ha az elején csapkodod. tehát üthetsz negatív nélkül 3mat is viszont ha portyával kezdesz akkor a portya negatívjával fogod támadni, de az nem fog nőni.
manó-manó-manó-- 0 -manó-manó
manó-manó-portya-portya-- -10% manó-manó-portya-- -20%
portya-portya-- -10% -manó-manó-portya-- -20% -manó
ha jól figyeltem meg. A százalék után lévőket már a mínusszal fogod ütni.
manó-manó-manó-- 0 -manó-manó
manó-manó-portya-portya-- -10% manó-manó-portya-- -20%
portya-portya-- -10% -manó-manó-portya-- -20% -manó
ha jól figyeltem meg. A százalék után lévőket már a mínusszal fogod ütni.
Dátum: 2009.08.07. 22:30:57
Ebből a manó csapkodásból érdekes portya/vadászat/térkapu hibrid alakult ki! Ez a része még tetszik is. De a magas Tp nem és a pp és csp közötti választás hiánya sem!
Dátum: 2009.08.07. 21:31:28
Legyőzött manók szerint
Karakter neve Horda Szint Töltés Győzelem
Zolior 56 Gy 2.1k LE 87
Vizesember 35 Z 12.6k LE 81
Betöltött lélekenergia szerint
Karakter neve Horda Szint Effektív töltés (elköltött LE/szint) Győzelem
Vizesember 35 Z 6.3k LE 81
Zolior 56 GY 5.2k LE 87
Zolior értékeit nem értem. Hogy lehet az, hogy hordaszorzóval számolt értéke kevesebb mint az effektív töltése.
Karakter neve Horda Szint Töltés Győzelem
Zolior 56 Gy 2.1k LE 87
Vizesember 35 Z 12.6k LE 81
Betöltött lélekenergia szerint
Karakter neve Horda Szint Effektív töltés (elköltött LE/szint) Győzelem
Vizesember 35 Z 6.3k LE 81
Zolior 56 GY 5.2k LE 87
Zolior értékeit nem értem. Hogy lehet az, hogy hordaszorzóval számolt értéke kevesebb mint az effektív töltése.
Dátum: 2009.08.07. 20:10:14
A V2 lenne számomra érdekes.
Hátha valakinek újat mondok, de visszafogott csökkenti a kapott TP-t Bár sovány vigasz, de mindenképpen megéri a TT átpakolni mielőtt "manóvadászol"
Hátha valakinek újat mondok, de visszafogott csökkenti a kapott TP-t Bár sovány vigasz, de mindenképpen megéri a TT átpakolni mielőtt "manóvadászol"
Dátum: 2009.08.07. 20:01:49
Ez mind a 3 világra igaz?
Dátum: 2009.08.07. 19:39:06
De szép is lenne ha így lenne! Befektetett LE*1.5+top10 bónusz+horda Ez így már jól hangzik. a kérdés a Beho is ennyire bőkezű-e mint te.
Dátum: 2009.08.07. 18:33:17
Azonos 36. szintű portya 10 Tp az állatnak. 45. szintű manó 11 Tp az állatnak. vagyis nem kap többet sajnos.
Dátum: 2009.08.07. 18:03:24
Az állatok is több tp-t kapnak?
Dátum: 2009.08.07. 17:52:16
Hogy vannak a hordaszorzók? Már volt róla szó, de nem találom. A számok nem érdekelnek csak az hogy jönnek sorba kié a legtöbb és kié a legkevesebb?
Dátum: 2009.08.07. 11:25:49
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Kihívásról akkor beszélhetünk ha tudjuk mi a cél! A bajnoknak megnyerni a bajnokit. Itt viszont senki nem tudja mire áldozza azt a rengeteg Csp-t LE-t és mire kapja a dupla TP-t. Ez nem kihívás, ugyanis nincs benne motiváció.
Dátum: 2009.08.07. 11:13:59
Ha belépsz a játékba, és az elmúlt 24 órában nem aktiváltad a pilont, akkor a varázspontod fele sebességgel regenerál.
Lehet én nem tudok olvasni vagy értelmezni az ami ide van írva, de nekem ebből az olvasható ki, hogy 24 óránkét minimum 1x aktiválnod kell vagy a Vp-d fele sebességgel regenerálódik.
Értelem szerű ha nem lépsz be akkor nem is játszol. Tehát maradjunk az aktív játékosoknál. Akik naponta legalább 1 alkalommal belépnek. Ez kollektívan érint minden játékost.
Lehet én nem tudok olvasni vagy értelmezni az ami ide van írva, de nekem ebből az olvasható ki, hogy 24 óránkét minimum 1x aktiválnod kell vagy a Vp-d fele sebességgel regenerálódik.
Értelem szerű ha nem lépsz be akkor nem is játszol. Tehát maradjunk az aktív játékosoknál. Akik naponta legalább 1 alkalommal belépnek. Ez kollektívan érint minden játékost.
Dátum: 2009.08.07. 10:32:48
Törölve az a rész egyszerre ment!
Dátum: 2009.08.07. 10:28:13
Lehet, hogy nem a szívatás volt a cél, de sajnos az lett belőle. Már az szívatás, hogy kötelező jelleggel direktbe kényszerítve vannak a játékosok. (Vp reg) Az aktiválás költségéről már ne is beszéljünk és a vele járó TP mennyiségről sem esett szó. Sajnos ez nem paranoja, hanem tények. Változtassatok az aktiválás költségein, hogy több játékosnak legyen vonzó.
Dátum: 2009.08.07. 00:39:24
V1 29. szint 0.0414
A V1-en még nem aktiváltam, úgyhogy a 29. szintre biztos ez a szorzó!
A V1-en még nem aktiváltam, úgyhogy a 29. szintre biztos ez a szorzó!
Dátum: 2009.08.07. 00:30:32
A rubin:
(Aktiváláskor az elköltött LE 0.0414-szorosa kerül felhasználásra, ez a szorzó a szintedtől és a hordádtól függ)
Nem tudom, hogy változik a szorzó a szinttől, mert V1 és V2 között van 7 szint de ugyan ezt a szorzót írta
(Aktiváláskor az elköltött LE 0.0414-szorosa kerül felhasználásra, ez a szorzó a szintedtől és a hordádtól függ)
Nem tudom, hogy változik a szorzó a szinttől, mert V1 és V2 között van 7 szint de ugyan ezt a szorzót írta