Szerintem felesleges erre differenciál egyenletet gyártani. Egy versenyben nem lehet egyszerre négy első helyezett, valakinek másodiknak is kell lennie, stb.
Ahogy tegnap írtam, nekem is alulmarad a talált darabszám az elvárttól, de ez van.
Viszont soha nem látott mennyiségű kiégett őskövet találok az esemény kezdete óta. Mindenben lehet a jót is látni
Hozzászólások - Vaczakka
Nekem átlag 100 mászás van portya és vadászat közben (vadászat közben nem turbózom, csak portyánál, ezért súlyozottan számoltam be a turbó értékét).
Az alap találási esélyem ezek szerint 2 + 3 = 5%.
Az eddig elköltött erőforráspontból 700 alkalommal volt esélyem kb. a találásra.
Találtam eddig 29 térkép darabot, ami azt jelenti, 4,14% eséllyel találtam térképet. A 700 alkalmat már elég nagy mennyiségnek tekintem ahhoz, reprezentatívnak tekintsem a tendenciát
Ezek szerint a V2-n a spectulosok (Ericath) kapnak egy kb. -20%-os módosítót, vagy pedig állandóan nincs szerencsém.
Nem akarok semmit kihozni belőle, csupán adatokat közöltem.
Az alap találási esélyem ezek szerint 2 + 3 = 5%.
Az eddig elköltött erőforráspontból 700 alkalommal volt esélyem kb. a találásra.
Találtam eddig 29 térkép darabot, ami azt jelenti, 4,14% eséllyel találtam térképet. A 700 alkalmat már elég nagy mennyiségnek tekintem ahhoz, reprezentatívnak tekintsem a tendenciát
Ezek szerint a V2-n a spectulosok (Ericath) kapnak egy kb. -20%-os módosítót, vagy pedig állandóan nincs szerencsém.
Nem akarok semmit kihozni belőle, csupán adatokat közöltem.
Gondolom mert aktívabbak a spectulosok. Meg valószínű több az optimalizáló emberke a spectulos csapatban.
Szerk:
Ha költői kérdés volt, akkor bocs
Szerk:
Ha költői kérdés volt, akkor bocs
Itt valami csúsztatás lesz
Ha 50-ből jó ha egyet találsz, akkor a 49 darabot jó ha 2450 CSP és PP adta, 5 nap alatt.
Ha 800 CSP-ről és 150 PP-ről indultál, 5 nap alatt ehhez jöhetett max 5*(50 + 40) = 450. Ez összesen 1400 erőforráspont.
Szóval, nem egészen értem az állításod matematikáját
Ha 50-ből jó ha egyet találsz, akkor a 49 darabot jó ha 2450 CSP és PP adta, 5 nap alatt.
Ha 800 CSP-ről és 150 PP-ről indultál, 5 nap alatt ehhez jöhetett max 5*(50 + 40) = 450. Ez összesen 1400 erőforráspont.
Szóval, nem egészen értem az állításod matematikáját
V3-on még neki sem álltam vadászni, pedig Ericath csapatában vagyok. 400 CSP = minimum 8 térkép darab, átlagban. Persze addig még fejleszthetek mászást is.
Nekem is, de csak most néztem meg a jó öreg MSpainttel.
Szemre elsőre kisebbnek tűnt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felkavarja az emberek lelkivilágát a pixelháború
Szemre elsőre kisebbnek tűnt. Nem gondoltam volna, hogy ennyire felkavarja az emberek lelkivilágát a pixelháború
360x252 a kép mérete, egy pötty 2x2-es
22680, asszem.
Tudom, ráérek
Tetszik az event
szerk:
+ érdekesség
A randomize nem lett bekapcsolva a szerveren, mindegyik világon ugyanolyan sorrendben bukkannak elő az újabb térképdarabkák a képen
22680, asszem.
Tudom, ráérek
Tetszik az event
szerk:
+ érdekesség
A randomize nem lett bekapcsolva a szerveren, mindegyik világon ugyanolyan sorrendben bukkannak elő az újabb térképdarabkák a képen
Az esemény hamarosan, Április 07. 12:00-kor indul!
Na, ezt már szeretem, ez legalább valamilyen reakció. Egyelőre csak ötletelgettem, hangosan járt az agyam a fórumon.
A legjobb szerintem az volna (ez járna a legjobb megoldással, és a legkevesebb munkával), ha a feketepiaci be lenne lőve, ahogy fentebb írtam (+1 szintet adjon vásárlásra mindig).
Csak mivel erre semmilyen értelmes reakció nem érkezett a VU irányából, tovább agyaltam. Ezek csak kitalált számok, a 160-at azért írtam be, mert rögtön több lehetőség is akad már fölé menni.
Igazából én annak örülnék, ha a kereskedelemnek nem lenne, vagy nem lenne fix korlátja (pl. lehetne szint*2 hasra ütve), de ezt sajnos nem tudtam elérni anno.
Nem kell készpénznek venni, csak ötletet írtam, úgy látszik nem volt olyan jó ötlet, mint amilyennek gondoltam
A legjobb szerintem az volna (ez járna a legjobb megoldással, és a legkevesebb munkával), ha a feketepiaci be lenne lőve, ahogy fentebb írtam (+1 szintet adjon vásárlásra mindig).
Csak mivel erre semmilyen értelmes reakció nem érkezett a VU irányából, tovább agyaltam. Ezek csak kitalált számok, a 160-at azért írtam be, mert rögtön több lehetőség is akad már fölé menni.
Igazából én annak örülnék, ha a kereskedelemnek nem lenne, vagy nem lenne fix korlátja (pl. lehetne szint*2 hasra ütve), de ezt sajnos nem tudtam elérni anno.
Nem kell készpénznek venni, csak ötletet írtam, úgy látszik nem volt olyan jó ötlet, mint amilyennek gondoltam
Rákérdeztem, Baraty azt írta, hogy a gyűrű hatásával összeadódik.
Szia,
nem is pontoztam a hozzászólásod .
(Psych-ét igen )
Egyébként van igazság abban, amit mondasz, sok minden változhat.
Viszont törekszem arra, hogy ne érjen igazságtalanság, illetve ne egy jaj bocs-al legyenek ilyen dolgok elintézve. Véleményem szerint egy rendszert, ha hosszú távon üzemeltetjük, akkor úgy kell kialakítani, hogy a későbbiekben méretezhető legyen, és a bővítések ne sértsék meg létező dolgok működését. Mint ahogy jelen esetben ez megtörténhet.
Persze, még csak 75-ös vagyok, szóval akármi történhet, mire elérem a 90-100-at, ebben igazad van.
Különben is, miért pontoználak le, ha egyszer kb, a Tied az első pozitív irányba terelő reakció
Szerk:
Látod, Endyr, dúl az IQ az emberekben, csak úgy nyomatja az érzelem az egyeseket erre a hsz-ra is, pedig épphogy nincs benne semmi lehúzó
Ez van...
nem is pontoztam a hozzászólásod .
(Psych-ét igen )
Egyébként van igazság abban, amit mondasz, sok minden változhat.
Viszont törekszem arra, hogy ne érjen igazságtalanság, illetve ne egy jaj bocs-al legyenek ilyen dolgok elintézve. Véleményem szerint egy rendszert, ha hosszú távon üzemeltetjük, akkor úgy kell kialakítani, hogy a későbbiekben méretezhető legyen, és a bővítések ne sértsék meg létező dolgok működését. Mint ahogy jelen esetben ez megtörténhet.
Persze, még csak 75-ös vagyok, szóval akármi történhet, mire elérem a 90-100-at, ebben igazad van.
Különben is, miért pontoználak le, ha egyszer kb, a Tied az első pozitív irányba terelő reakció
Szerk:
Látod, Endyr, dúl az IQ az emberekben, csak úgy nyomatja az érzelem az egyeseket erre a hsz-ra is, pedig épphogy nincs benne semmi lehúzó
Ez van...
Itt az a gond, hogy a két bónusz nerfeli egymást. Illett volna úgy kialakítani az egészet, hogy bővíthető legyen normálisan, és a különböző helyeken szerezhető kereskedelem bónuszok ne fedjék át egymást.
Főleg, hogy Miklós szájából elhangzott: nem csináljuk meg (nincs értelme) a feketepiacit, mert úgysem jön már olyan tárgy / stb., ami ezt módosítaná.
Erre mégiscsak jött.
Mondjuk az egész ott kezdődik, hogy miért 170 lett a kereskedelem maximuma, ha az 20-al nem osztható. Itt van az első hiba, ami aztán csak göngyölíti magával a többit, talán első lépésként olyan alap kereskedelem maxot kellene meghúzni, ami 20-al osztható szám, ha már egyszer 100 felett 20-anként ad egy szintet.
Ez lehetne 160 vagy 180. Inkább 160, szerintem.
Ez után már lehetne mondani, hogy a feketepiaci 20-al növeli a lehetséges maximumot.
Majd a mostani esemény bónuszokra azt mondani, hogy 20, 40, 60 kereskedelmet ad.
Ekkor már merném azt mondani, hogy ez egy igazán jó bónusz, ami értékben felveszi a versenyt a vadászat bónusszal vagy a spec bónusszal.
De az a lényeg, hogy 20-al osztható számokkal kel dolgozni, ha 20-al osztunk.
Persze, amit most írtam, az most meredeknek hangzik, mert a 60 kereskedelem az mégiscsak hmm... durva.
Épp ezért javasoltam, hogy ne feltétlen kereskedelem szinteket adjanak ezek a tárgyak, bónuszok, hanem növeljék a tárgy vásárolhatósági szintet.
Hibrid megoldásként tudnám javasolni:
Az alap kereskedelem korlát legyen 160
A feketepiaci adjon +20 maxot erre
A mostani esemény nyereményei nyeremény szintenként adjanak szinttől függetlenül nyereményszint*1 plusz szintnyi tárgyvásárlási lehetőséget
Ennél jobb már tényleg nem jut eszembe
Szerk:
A lepontozásból csak azt látom, hogy érzelmi/értelmi alapon nem tetszik, amit írtam. Ha értelmi alapon, akkor légyszi fejtsd/fejtsétek ki. Ha érzelmi alapon, akkor hagyjuk, azt nem is akarom megérteni
Főleg, hogy Miklós szájából elhangzott: nem csináljuk meg (nincs értelme) a feketepiacit, mert úgysem jön már olyan tárgy / stb., ami ezt módosítaná.
Erre mégiscsak jött.
Mondjuk az egész ott kezdődik, hogy miért 170 lett a kereskedelem maximuma, ha az 20-al nem osztható. Itt van az első hiba, ami aztán csak göngyölíti magával a többit, talán első lépésként olyan alap kereskedelem maxot kellene meghúzni, ami 20-al osztható szám, ha már egyszer 100 felett 20-anként ad egy szintet.
Ez lehetne 160 vagy 180. Inkább 160, szerintem.
Ez után már lehetne mondani, hogy a feketepiaci 20-al növeli a lehetséges maximumot.
Majd a mostani esemény bónuszokra azt mondani, hogy 20, 40, 60 kereskedelmet ad.
Ekkor már merném azt mondani, hogy ez egy igazán jó bónusz, ami értékben felveszi a versenyt a vadászat bónusszal vagy a spec bónusszal.
De az a lényeg, hogy 20-al osztható számokkal kel dolgozni, ha 20-al osztunk.
Persze, amit most írtam, az most meredeknek hangzik, mert a 60 kereskedelem az mégiscsak hmm... durva.
Épp ezért javasoltam, hogy ne feltétlen kereskedelem szinteket adjanak ezek a tárgyak, bónuszok, hanem növeljék a tárgy vásárolhatósági szintet.
Hibrid megoldásként tudnám javasolni:
Az alap kereskedelem korlát legyen 160
A feketepiaci adjon +20 maxot erre
A mostani esemény nyereményei nyeremény szintenként adjanak szinttől függetlenül nyereményszint*1 plusz szintnyi tárgyvásárlási lehetőséget
Ennél jobb már tényleg nem jut eszembe
Szerk:
A lepontozásból csak azt látom, hogy érzelmi/értelmi alapon nem tetszik, amit írtam. Ha értelmi alapon, akkor légyszi fejtsd/fejtsétek ki. Ha érzelmi alapon, akkor hagyjuk, azt nem is akarom megérteni
Vaczakka: van olyan jutalom, ami kevésbé táp az egyik karakternek, és van olyan is, ami teljesen haszontalan. Épp azért van 4 féle jutalom, hogy mindenki találjon közte olyat, amit ő maximálisan ki tud használni. A gond csak akkor van, ha akad olyan karakter, akinek egyik jutalom sem jó: mondjuk egy feketepiaci tagsággal rendelkező, VFes, soha nem vadászó, tulajdonságait nem fejlesztő karakter? Ha van ilyen, attól elnézést kérek...
Miklós,
VF-ezek, van feketepiaci tagságom, akkor vadászok, amikor nálunk van a Hatalom tornya. Most ráraktam a spectul költség csökkentőre, OK.
És a következő körben mire?????
Mert azt írtad, ismétlődő esemény lesz. Akkor majd nézzem karba tett kézzel, hogy a többiek bónuszokat szereznek? Szuper!
Azt hiszem, eléggé racionálisan érveltem akkor is, amikor a tárgyat (feketepiaci) behoztátok, hogy nem igazán szerencsés a megoldásotok. Akkor elintéztél azzal, hogy úgyse lesz más, ami növeli a kereskedelmet. Tádá! Lett. Most akkor el van intézve azzal a dolog, hogy "bocsi, te így jártál, egy idő után tökfölösleges volt kiadnod a 14000 LéGY-ot", amire mellesleg majd másfél hónapon keresztül gyűjtögettem!
Azért ez nem egészen így kéne, hogy menjen! Légy szíves, csináljátok meg a feketepiaci reliket úgy, hogy az majd később is használható legyen. De ha nem, akkor meg kérlek, tegyétek lehtővé, hogy bármikor a vételi árán eladhassam. Amelyik nektek szimpatikusabb.
Ez utóbbival kevesebb a programozói munka, de remélem, (a felhasználóbarátság, és a használhatóság érdekében) az első javaslatom fogja elnyerni a tetszésetek.
Köszönettel.
Az aktuálishoz adódik. Tehát ha turbóval megvan a 170, akkor 200.
A feketepiacit már írtam én is, hogy felül kell vizsgálni a hatását, ha használható relikviát akarunk továbbra is. Én már megvettem, elég sokba került összeszedni az árát, ezért nem nézném jó szemmel, ha egy másik relik/jutalom, amiről nem is tudtam, haszontalanná tenné a kiadásomat (és másokét).
Azt javasoltam, hogy minden esetben tegye lehetővé + 1 szintnyi tárgy vásárlását, vagy 100-as tárgyak felett 20-at adjon.
A feketepiacit már írtam én is, hogy felül kell vizsgálni a hatását, ha használható relikviát akarunk továbbra is. Én már megvettem, elég sokba került összeszedni az árát, ezért nem nézném jó szemmel, ha egy másik relik/jutalom, amiről nem is tudtam, haszontalanná tenné a kiadásomat (és másokét).
Azt javasoltam, hogy minden esetben tegye lehetővé + 1 szintnyi tárgy vásárlását, vagy 100-as tárgyak felett 20-at adjon.
Idézet: DeDoom - 2010.04.02. 14:33:38
VF és EH esetén viszont két, egymást kizáró szakérteelemről beszélünk, ez esetben, ha az egyiknek kedvezel, azonnal kizárod a másik csoportot, Ez össze sem hasonlítható azzal , hogy 30-25 naponta, egy kattintásra válthatsz specializációt. Vagy azzal, hogy bármikor vadászhatsz.
Ha EH-t választasz, nem fejleszthetsz VF-et, és fordítva, kölcsönösen kizárják egymást. Ezért nem szerencsés olyan jutalmat betenni, ami a kettő közül csak az egyik csoportnak kedvez. A másik 3 jutalom esetén nincs olyan, hogy valaki azonnal kizáródik a lehetőségből, csak itt van. Ezért kértem, hogy a javaslataimat vegyék fontolóra, és mindkét csoport (VF, EH) számára vonzó lehetőséget teremtsenek legközelebb (nem most, legközelebb). Így már ok?
Idézet: Vaczakka - 2010.04.02. 14:20:02
Sőt! Én azt is igazságtalannak tartom, hogy a specializációs bónusz engem effektive kizár, mivel nem váltogatom folyton őskőért a specializációmat, ezért javarészt nem specializált tulajdonságot fejlesztek.
A haveromat meg a vadászatra adott +LE-vel kapcsolatos megkülönböztetés érinti érzékenyen, ő ugyanis pók, sohasem vadászik!
Izé... nem lehet, hogy azért van többféle jutalom, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt? Ha VFezel, akkor miért nem a másik 3 jutalomból választasz!?
2. Igazságtalannak tartom, hogy az EH egyenesen kizárja a VF-eseket. Akkor már a VF-es is kaphassa meg a jutalmat (attól még ne fejleszthesse a szakit!), érvényesüljön rá is a jutalom. Így lenne az EH választási alternatíva a többihez képest. Vagy a VF-esek számára a következő esemény alkalmával legyen alternatív jutalom, ha ez előbbit nem akarjátok megvalósítani.
Sőt! Én azt is igazságtalannak tartom, hogy a specializációs bónusz engem effektive kizár, mivel nem váltogatom folyton őskőért a specializációmat, ezért javarészt nem specializált tulajdonságot fejlesztek.
A haveromat meg a vadászatra adott +LE-vel kapcsolatos megkülönböztetés érinti érzékenyen, ő ugyanis pók, sohasem vadászik!
Izé... nem lehet, hogy azért van többféle jutalom, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt? Ha VFezel, akkor miért nem a másik 3 jutalomból választasz!?
VF és EH esetén viszont két, egymást kizáró szakérteelemről beszélünk, ez esetben, ha az egyiknek kedvezel, azonnal kizárod a másik csoportot, Ez össze sem hasonlítható azzal , hogy 30-25 naponta, egy kattintásra válthatsz specializációt. Vagy azzal, hogy bármikor vadászhatsz.
Ha EH-t választasz, nem fejleszthetsz VF-et, és fordítva, kölcsönösen kizárják egymást. Ezért nem szerencsés olyan jutalmat betenni, ami a kettő közül csak az egyik csoportnak kedvez. A másik 3 jutalom esetén nincs olyan, hogy valaki azonnal kizáródik a lehetőségből, csak itt van. Ezért kértem, hogy a javaslataimat vegyék fontolóra, és mindkét csoport (VF, EH) számára vonzó lehetőséget teremtsenek legközelebb (nem most, legközelebb). Így már ok?
Akkor talán ha feketepiaci tagságod van, akkor nem a +30 kereskedelmet kéne választani... Egyébként nem tudom miért vagy olyan biztos benne, hogy az az opció fog nyerni. Lehet hogy 2. lesz, és akkor a feketepiaci tagságosoknak ugyanolyan zsir lesz a jutalom.
Szerintem meg inkább úgy kellene megcsinálni, hogy a kereskedelem jutalom esetén ne csorbuljon egy másik jutalom. Annak idején, amikor ugyanezt a problémát felvetettem Miklósnak, azzal érvel vissza, hogy úgysincs más, ami még adna kereskedelem bónuszt, így nem számít technikailag a dolog.
Most viszont már számít, ezért kértem, hogy a feketepiacit dolgozzák meg úgy, hogy érvényesüljön is annak, aki megvette. Végül is 14000 LéGY-ot elköltött rá, ami nem kevés.
Pl. van egy 100. szintű játékos, aki rendelkezik feketepiacival, meg van egy másik 100-as kari, aki nem. Mindketten megnyerik tegyük fel a maxos +30 kereskedelmet, mindegyiknek maxos volt eddig is.
Egyiknek volt 180, lett 210
Másiknak volt 170, lett 200
Mivel a 100-as tárgyak felett 20 kereskedelem kell egy +1 szintnyi tárgy vásárlásához, az egyik a 210-es kereskedelemmel tud 110-es tárgyat venni, a másik a 200-assal szintén tud 110-es tárgyat venni. Magyarul, aki kiadott 14K LéGY-ot, semmilyen előnyhöz nem jut a tárgyáért (feketepiaci tagság) cserébe, csak épp költött egy csomót. Szerinted ez így rendben van? Szerintem nagyon nem.
Ezért kértem Miklóst, hogy csinálják meg a feketepiacit úgy, hogy minden esetben biztosítsa a +1 szint tárgyat, ha már az illető jelentőset fektetett bele. Ezt vagy úgy lehet, hogy 100 felett 20-at ad, vagy nem kereskedelmet ad, hanem +1 szintnyi tárgyhoz hozzáférést (ez már az ő technikai részletkérdésük).
Mondom ezt úgy, hogy 75. szintű a kari, és egyébként a specializáció költség csökkentést választottam.
Nem tudom, honnan vetted, hogy megnyerem a maxos kereskedelmet, mert nem írtam ilyesmit.
Ezen sokat nem kell számolgatni
Kereskedelem:
180-> 210 azt jelenti, hogy 100-as tárgyakig 3-al, 100 felett 1-el jobb tárgyat vehetsz. Ez összességében olyan 20-25 tulajdonságpontra, és max +10% sebzésre átszámolható különbség
EH:
Aki VF-es, annak tárgytalan (én az vagyok)
+ vadászat LE:
Akkor vadászok, amikor a HT nálunk van, így tárgytalan. Amúgy a vadászott LE 3%-a, ami, ha a vadászat a napi bevétel 80%-a, akkor +2,5% LE
- spec tul költség:
100 - 10 (specializáció) - 22,5 (ultraspec) - 10 (gyűrű) = 57,5% költség
54,5/57,5 = 94,78% költség az eddigihez képest, ami azt jelenti, hogy minden 19 elköltött tulajdonság pont után kapok +1-et.
Ha a spec tult összehasonlítom a vadászattal, akkor az tul. fejlesztésben több mint kétszer erősebb, ahogy Kundi is írta. Szóval ezzel nem mondtam sok újat
Két dolgot még észrevételeznék:
1. A +30 kereskedelem a 100. szintű tárgyak felett pofán vágja azokat, akik keményen megdolgoztak a feketepiaci tagságért, mert ott effektíve semmi előnyük nem lesz azzal szemben, aki nem vette meg. Ez roppant igazságtalan (mivel költöttek rá egy halom LéGY-t), ezért kérném a feketepiaci tagság felülvizsgálatát úgy, hogy vagy +1 szint tárgyat adjon a kereskedelemhez, vagy 100 felett +20-nak számítson, megőrizve a kiharcolt előnyt.
2. Igazságtalannak tartom, hogy az EH egyenesen kizárja a VF-eseket. Akkor már a VF-es is kaphassa meg a jutalmat (attól még ne fejleszthesse a szakit!), érvényesüljön rá is a jutalom. Így lenne az EH választási alternatíva a többihez képest. Vagy a VF-esek számára a következő esemény alkalmával legyen alternatív jutalom, ha ez előbbit nem akarjátok megvalósítani.
Kereskedelem:
180-> 210 azt jelenti, hogy 100-as tárgyakig 3-al, 100 felett 1-el jobb tárgyat vehetsz. Ez összességében olyan 20-25 tulajdonságpontra, és max +10% sebzésre átszámolható különbség
EH:
Aki VF-es, annak tárgytalan (én az vagyok)
+ vadászat LE:
Akkor vadászok, amikor a HT nálunk van, így tárgytalan. Amúgy a vadászott LE 3%-a, ami, ha a vadászat a napi bevétel 80%-a, akkor +2,5% LE
- spec tul költség:
100 - 10 (specializáció) - 22,5 (ultraspec) - 10 (gyűrű) = 57,5% költség
54,5/57,5 = 94,78% költség az eddigihez képest, ami azt jelenti, hogy minden 19 elköltött tulajdonság pont után kapok +1-et.
Ha a spec tult összehasonlítom a vadászattal, akkor az tul. fejlesztésben több mint kétszer erősebb, ahogy Kundi is írta. Szóval ezzel nem mondtam sok újat
Két dolgot még észrevételeznék:
1. A +30 kereskedelem a 100. szintű tárgyak felett pofán vágja azokat, akik keményen megdolgoztak a feketepiaci tagságért, mert ott effektíve semmi előnyük nem lesz azzal szemben, aki nem vette meg. Ez roppant igazságtalan (mivel költöttek rá egy halom LéGY-t), ezért kérném a feketepiaci tagság felülvizsgálatát úgy, hogy vagy +1 szint tárgyat adjon a kereskedelemhez, vagy 100 felett +20-nak számítson, megőrizve a kiharcolt előnyt.
Én az eseményből eltelt napok számára mernék tippelni. Szerintem így lenne logikus, aki a határidőn túl csatlakozik, mert spekulál, az fizessen többet. De lehet, hogy rossz a gondolatmenetem.
Egyébként nagyon ötletes, jó eseménynek ígérkezik
Egyébként nagyon ötletes, jó eseménynek ígérkezik
Miklós, lenne pár kérdésem:
1. A specializált tulajdonság költség csökkentő értéke összeadódik a specializáló gyűrűvel?
2. Ha egymás után kétszer (mivel írtátok, hogy az esemény ismétlődni fog) ugyanahhoz a kufárhoz szegődök, és nyerek egy 2. és egy 3. szintű kincset tegyük fel, akkor kezek hatása összeadódik, vagy csak az erősebb érvényesül?
Szerk:
3. A +% vadászatot adó az a kvíz medálhoz adódik, vagy az mellett érvényesül.
pl. Ha nálunk a HT, akkor ugye +10% + a kvíz medálok erre, ha nincs, akkor meg +1-3% + kvízmedálok?
Jól értelmeztem?
1. A specializált tulajdonság költség csökkentő értéke összeadódik a specializáló gyűrűvel?
2. Ha egymás után kétszer (mivel írtátok, hogy az esemény ismétlődni fog) ugyanahhoz a kufárhoz szegődök, és nyerek egy 2. és egy 3. szintű kincset tegyük fel, akkor kezek hatása összeadódik, vagy csak az erősebb érvényesül?
Szerk:
3. A +% vadászatot adó az a kvíz medálhoz adódik, vagy az mellett érvényesül.
pl. Ha nálunk a HT, akkor ugye +10% + a kvíz medálok erre, ha nincs, akkor meg +1-3% + kvízmedálok?
Jól értelmeztem?