Hozzászólások - BlackSheep77HUN
Dátum: 2009.09.12. 17:58:02
Ahogy olvasgatom ki mit kapott érdekes eltérések vannak közel azonos értékek mellet.
Dátum: 2009.09.11. 20:17:38
Nyilván való hogy nem lesz átütés a világok között, de mondjuk teljesen azonos feltételekkel a V3-on valaki kap +35 módosítást a tulajdonságaira a V1en és a V2ön meg csak +25öt az nem egészen korrekt még ha a világon belül a feltételek mindenkire azonosak.
Lehet, hogy nincs ilyen radikális változás vagy én értettem valamit félre, de szerintem ezt jó lenne tisztázni mielőtt változtatnának rajta.
Lehet, hogy nincs ilyen radikális változás vagy én értettem valamit félre, de szerintem ezt jó lenne tisztázni mielőtt változtatnának rajta.
Dátum: 2009.09.11. 19:30:25
Miklós:
"4. Minden rendben volt-e a jutalmazás képletével?
A jutalmazásnál szerintem mindenki nagyon jól járt, de egyetértek vele, hogy volt benne egyfajta súlyozás, ami jobban kedvezett azoknak a gyengébb karaktereknek, akik sok erőforrást áldoztak az eseményre. A képletet átnézzük, és egy kicsit módosulni fog az 1. és 2. világra."
A fertőzés is nagyon fontos és számomra is érthetetlen ez a (fertőzés>5%). Ez tényleg szívatás azokra nézve akik 5%on vagy alatta vannak.
De engem egy kicsit jobban aggaszt ez a - Képlet kicsit módosulni fog az 1. és 2. világra - kijelentés. Ez mit is jelent pontosan. Hogy az 1. és 2. világban egy számunkra hátrányosan módosított képlettel számolva kapjuk meg a jutalmat a V3-hoz képest?
"4. Minden rendben volt-e a jutalmazás képletével?
A jutalmazásnál szerintem mindenki nagyon jól járt, de egyetértek vele, hogy volt benne egyfajta súlyozás, ami jobban kedvezett azoknak a gyengébb karaktereknek, akik sok erőforrást áldoztak az eseményre. A képletet átnézzük, és egy kicsit módosulni fog az 1. és 2. világra."
A fertőzés is nagyon fontos és számomra is érthetetlen ez a (fertőzés>5%). Ez tényleg szívatás azokra nézve akik 5%on vagy alatta vannak.
De engem egy kicsit jobban aggaszt ez a - Képlet kicsit módosulni fog az 1. és 2. világra - kijelentés. Ez mit is jelent pontosan. Hogy az 1. és 2. világban egy számunkra hátrányosan módosított képlettel számolva kapjuk meg a jutalmat a V3-hoz képest?
Dátum: 2009.09.08. 21:26:39
Lehet tévedek, de szerintem a WoW és az általad említett Az Ősök Háborúja trilógia A Warcraft világában játszódik. Az egyik egy MMORPG a másik egy könyv sorozat. De ugyan az a világ. Ugyanazzal a városokkal.
Dátum: 2009.09.08. 19:54:02
Mortimer a világért sem szeretnélek megbántani, de ha egy kicsit figyelmesebb lennél akkor látnád, hogy Kocos válasza egy mind 3 világot érintő hszre ment. Vagyis a három világról van szó nem csak a V1-ről. Nem körülöttetek forog a világ, hogy mindenki V1-ben gondolkodik. A V2-ön az aki a jutalom után kezd el foglalkozni vele bőven behozhatja a bambuló Topokat.
Vagyis Te ne írj hülyeséget mielőtt átgondolnád.
Vagyis Te ne írj hülyeséget mielőtt átgondolnád.
Dátum: 2009.09.08. 19:37:10
Miről kapta Zin-Azshari városa a nevét?
a környező erdőkről
a királynőjéről*
a mellette elhelyezkedő forrásról
csak úgy kitalálták
Amikor elolvastam a kérdést csak néztem ki a fejemből, azt hittem egy ázsiai városról van szó! Gondoltam Google segít. Segített is. Ez a város a WoW-ban van. Ezért szerintem spec. kérdés és törölhető
a környező erdőkről
a királynőjéről*
a mellette elhelyezkedő forrásról
csak úgy kitalálták
Amikor elolvastam a kérdést csak néztem ki a fejemből, azt hittem egy ázsiai városról van szó! Gondoltam Google segít. Segített is. Ez a város a WoW-ban van. Ezért szerintem spec. kérdés és törölhető
Dátum: 2009.09.08. 10:27:56
Ebbe azért ne legyél olyan biztos!
Dátum: 2009.09.06. 23:09:58
Itt a fórumon belül tudsz neki üzenetet írni. A lap tetején van az üzenetek menü a gyors kereső felett.
Címzettnek megadod a login nevét annak akinek küldeni szeretnéd.
Címzettnek megadod a login nevét annak akinek küldeni szeretnéd.
Dátum: 2009.09.06. 19:54:42
Kivételesen egyetértek. Bár még közel sem vagyunk a (V2) 3. fázishoz, de végre van értelme töltögetni, mert potyognak a tárgyak. A töltögetés nekem sem tetszik, de ezt már átrágtuk 1000x úgyhogy ezt kell elfogadni. De legalább megpróbálták színesíteni a töltögetést a tárgyakkal.
De azért még ennek a glóriázásával se rohanjunk, mert nem tudjuk hogy pontosan hogyan is működik. Aki kap valamilyen térkapus tárgyat az tájékoztassa a többieket, hogy minél több legyen az információ addig amíg Mikósék nem adnak hivatalos tájékoztatást.
De azért még ennek a glóriázásával se rohanjunk, mert nem tudjuk hogy pontosan hogyan is működik. Aki kap valamilyen térkapus tárgyat az tájékoztassa a többieket, hogy minél több legyen az információ addig amíg Mikósék nem adnak hivatalos tájékoztatást.
Dátum: 2009.09.06. 19:20:06
Szia!
Bár én sem ismerem a Túlélők Földjét 100%-ig ezért remélem majd valaki pontosítja amit hibásan írok. Zarknod valami félisten szerűség és a végzeturaknak szükségük van a segítségére valami világégés megakadályozásában. Ezért a VU-k hordáktól függetlenül összefognak és közösen felébresztik az jéghegybe zárt 1000 éves álmát alvó Zarknod-ot. Kb ennyi a mese része és a lényeg belőle.
Játéktechnikailag meg a lényeg minimum napi 1 manót kell lecsapni a Vp. reg. miatt. Hordádtól és szintedtől függően vagy egy szorzód. Ez a szorzó módosítja feltöltött LE-t. A feltöltésed beleszámít a hordád töltésébe és az összes feltöltésbe is.
HA most kezdted a játékot akkor a Top10-10 szerintem nem érint téged úgyhogy rájuk nem térnék ki. Kb. ennyi a lényeg. A topik átolvasásával további információkhoz juthatsz.
Bár én sem ismerem a Túlélők Földjét 100%-ig ezért remélem majd valaki pontosítja amit hibásan írok. Zarknod valami félisten szerűség és a végzeturaknak szükségük van a segítségére valami világégés megakadályozásában. Ezért a VU-k hordáktól függetlenül összefognak és közösen felébresztik az jéghegybe zárt 1000 éves álmát alvó Zarknod-ot. Kb ennyi a mese része és a lényeg belőle.
Játéktechnikailag meg a lényeg minimum napi 1 manót kell lecsapni a Vp. reg. miatt. Hordádtól és szintedtől függően vagy egy szorzód. Ez a szorzó módosítja feltöltött LE-t. A feltöltésed beleszámít a hordád töltésébe és az összes feltöltésbe is.
HA most kezdted a játékot akkor a Top10-10 szerintem nem érint téged úgyhogy rájuk nem térnék ki. Kb. ennyi a lényeg. A topik átolvasásával további információkhoz juthatsz.
Dátum: 2009.09.06. 17:40:05
Hogy hangzik magyarul az alábbi idézet: ''Ignoranti, quem portum petat, nullus suus ventus est.''?
-A derűre ború jön, a borúra meg derű.
-Nem az a szegény, akinek kevés a vagyona, hanem az, aki többet kíván.
-Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.*
-Az első óra, mely az életet adja, el is vett az életből valamit.
Spec. Nem mindenki tud latinul. Ráadásul még csak történelmi jelentössége sincs a kérdésnek. Ha lehet vegyétek ki.
-A derűre ború jön, a borúra meg derű.
-Nem az a szegény, akinek kevés a vagyona, hanem az, aki többet kíván.
-Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart.*
-Az első óra, mely az életet adja, el is vett az életből valamit.
Spec. Nem mindenki tud latinul. Ráadásul még csak történelmi jelentössége sincs a kérdésnek. Ha lehet vegyétek ki.
Dátum: 2009.09.06. 17:04:52
Ahogy olvasom a töltögetés megmaradt. A változtatás a térkapus cuccok lennének?
A V2 nem váltott át. :-)
A V2 nem váltott át. :-)
Dátum: 2009.09.06. 16:18:28
Melyik világhírű punk zenekar tagja volt Erdélyi Tamás (dob)?
The Misfits
Social Distortion
The Ramones
Rancid
Szerintem spec. kérdés, mert a punk zenei irányzat csak egy bizonyos fogyasztói réteget érdekel. De még Ők sem biztos, hogy ismerik a tagokak. Kérem ha lehet vegyétek ki.
The Misfits
Social Distortion
The Ramones
Rancid
Szerintem spec. kérdés, mert a punk zenei irányzat csak egy bizonyos fogyasztói réteget érdekel. De még Ők sem biztos, hogy ismerik a tagokak. Kérem ha lehet vegyétek ki.
Dátum: 2009.09.06. 15:59:35
Így már érthető. Akkor nem szóltam. Teljesen rendben van.
Egy javaslat, hogy küld el az ötletet Baratynak vagy Miklósnak Pü-ben.
Egy javaslat, hogy küld el az ötletet Baratynak vagy Miklósnak Pü-ben.
Dátum: 2009.09.06. 15:34:15
Nekem tetszik az ötleted. A Tekintélyt szerintem ki lehet terjeszteni az ismételhető küldetésekre, hogy azok akik már végeztek a küldetésekkel is tudják használni a szakit. Vagy egy alternatív megoldás lehetne a Beho részéről, hogy az ismételhető szakik helyet beraknának 50 új küldetést.
A sokkolást egy kicsit faramucinak tartom, hogy pont az ellenkezője a szívósságnak. Így a két szaki kioltja egymást. És ez nem igazán jó szerintem. A szaki fejlesztésével ebben a formában még magas TÖ eltérés esetén is nagyon két esélyes lenne a küzdelem ami elveszi a TÖ adta erőfőlényt.
A sokkolás helyett inkább én egy olyasmit javasolnék ami az alacsonyabb szintűeknek védelmet adna a magasabb szintről érkező támadásokkal szemben. Mondjuk Speciális védelem néven a szaki minden 10. szintje útán csőkkene a végzetúrak közötti szintkülömbség. De ez játéktechnikailag lehet nehezen kivítelezhető.
A sokkolást egy kicsit faramucinak tartom, hogy pont az ellenkezője a szívósságnak. Így a két szaki kioltja egymást. És ez nem igazán jó szerintem. A szaki fejlesztésével ebben a formában még magas TÖ eltérés esetén is nagyon két esélyes lenne a küzdelem ami elveszi a TÖ adta erőfőlényt.
A sokkolás helyett inkább én egy olyasmit javasolnék ami az alacsonyabb szintűeknek védelmet adna a magasabb szintről érkező támadásokkal szemben. Mondjuk Speciális védelem néven a szaki minden 10. szintje útán csőkkene a végzetúrak közötti szintkülömbség. De ez játéktechnikailag lehet nehezen kivítelezhető.
Dátum: 2009.09.04. 17:25:09
Ezért írtam a szavazásnál, hogy nem tarom korrektnek azt, hogy most a vége előtt írták ki. Mert "igen" győzelem esetén az alvók lehajrázhatják azokat akik eddig lelkesen erőforrást nem kímélve csinálták az eventet.
Az meg hogy valaki arra készül hogy a 3. fázisban szerzi meg mind a 3 tárgyat szerintem nagyon rossz taktika. A nullázás miatt sokkal kevesebb ideje marad rá.
Az meg hogy valaki arra készül hogy a 3. fázisban szerzi meg mind a 3 tárgyat szerintem nagyon rossz taktika. A nullázás miatt sokkal kevesebb ideje marad rá.
Dátum: 2009.09.04. 17:03:32
a 3. világ végeztével így is úgy is kiderül a jutalom, de a tartalékoló pókoknak és optimalizátoroknak ne adjuk még 3 nap forrt sem azokkal szemben akik eddig lelkesen csinálták az eventet.
Én a részemről nem tartom korrekt dolognak azt hogy ezt a szavazást kiírták. Megint nem gondoltak bele hogy milyen következményekkel járhat.
Én a részemről nem tartom korrekt dolognak azt hogy ezt a szavazást kiírták. Megint nem gondoltak bele hogy milyen következményekkel járhat.
Dátum: 2009.09.04. 16:58:10
Szerintem is így lenne a jó. Viszont jelen felállásban aki vár a 3 fázisra, hogy majd ott szedi össze a 3 relikviát csak 1/3 idővel rendelkezik és még ez az idő is harmadolódik a nullázások miatt. Ez ért ez így már nem olyan jó esély a 3 relikvia megszerzésére.
Dátum: 2009.09.04. 16:51:33
Ezen nem kell meglepődni. Mégis mit vártál, hogy azok akik eddig lelkesen csinálták az eventet majd most egy ilyen szavazással engedik kiteríteni a kártyákat, hogy a pókok és az optimalizátorok lehajrázzák őket a jutalom reményében. Én is nemmel szavaztam, mert nem akarom kockára tenni a toplistás helyemet. De ha ugyanezt a kérdést az event első fázisának felénél raktad volna fel akkor 90-10 arányban az igen szavazatok nyertek volna. Ez a szavazást csak azért írtad ki mert tudtad pontosan mi lesz az emberek reakciója és így most mondhatod, hogy nem is voltatok kíváncsiak a jutalomra.
Dátum: 2009.09.04. 16:41:09
Teljesen igazad van. Most már nem a jutalmat kell elárulni, hanem egy szintre hozni a 3 világot, hogy egyszerre legyen vég. Vagy legalább közel azonos időben.