Volt egy ötletelésünk a V4-vel kapcsolatban először nem akartam leírni, de látom mást is érdekel
Avval mindenki egyetért, hogy ez szövi V4 elég soványra sikerült és gyanítom, hogy a 60-as szintű sem lesz jobb (a korábbi sem volt az)
Miért regelnek kevesen? Mert ha végig nyomod és nem vagy benne egyik listán se a topba, akkor kvázi nulla a jutalmad a rengeteg befektetett időért és energiáért (és pénzért).
Miért nem regelnek a régiek akik már sokat lenyomtak? Lsd. előző és ehhez még hozzá jön a nulla versenyhelyzet ami elég demotíváló.
Szerintem egy kicsit vonzóbbá is lehetne tenne ezt a V4-s aktivitást anélkül, hogy a Behonak kevesebb lenne a bevétele, egy kicsit olyannak kellene lennie, mint egy eventnek, ha nyomod rendesen kapj jutalmat.
Tehát bizonyos eredmények elérése esetén kapjon a kijelölt, normál világon levő karaktered jutalmakat.
Néhány példa
- aki elér X. szintig, minden szint után kap egy: csatlóseledel, védelem italát, PP italt, vadászat italát, stb., tetszés szerint
- X teljesített küldetés után kapsz: 200 kiégett őskövet, stb.
- állatod eléri az X. szintet, kapsz megint valamit, pl.: csatlóskristály
A lényeg, hogy a jutalom megszerzése sávosan emelkedjen, tehát minél tovább jutsz, annál többet kapsz!!!! 2PP italért senki nem fogja lenyomni, de 20...
A jutalmak listája a szokásos lehetne, egy két extrával megspékelve:
Gyengébbek: csatlóseledel, PP ital, Vadászat itala, Templom kristály, Platina, Kiégett őskő
Közepes: csatlóskristály, védelem itala, hordatrófea
Erősebb: Relikviakupon, esetleg egy V4 fétist belevenni (ez lenne a legvonzóbb) - nem az én ötletem
Szövetségi szinten ugyanezt a jutalmazási rendszert bevezetni:
- Épületek száma eléri a x. szintet, minden tag kap …
- LK eléri a XY milliót akkor a szövi minden tagja kap …
- Stb.
Egyéb:
Ne fusson egy időben eventekkel.
60-as szintű V4-ről az AH-s relikek valamilyen formában áthozhatóak legyenek - ez sem az én ötletem
Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel, ezért lehet továbbgondolni, de egy biztos: így teljesen ki fog halni.
...