az elég xar így, mert ez csak a top kariknak jó........
a többiek le lesznek ejtve? ( gondolom igen:D )
Hozzászólások - UWEL
Dátum: 2009.09.10. 13:50:21
Dátum: 2009.09.10. 13:41:11
Hali
Miklós kérdezném, hogy mikor teszed közzé, hogy a kristálypontokkal mi a terved ( aszem aug vége, szept elejére igérted ), illetve akartok-e újabb kristályhordát bevezetni az 50 szint környékűek?
Miklós kérdezném, hogy mikor teszed közzé, hogy a kristálypontokkal mi a terved ( aszem aug vége, szept elejére igérted ), illetve akartok-e újabb kristályhordát bevezetni az 50 szint környékűek?
Dátum: 2009.07.17. 13:03:31
hehe
Dátum: 2009.06.15. 15:18:59
hali
most olvasom, hogy sírtok itt a háború miatt(LV-sek)
gyertek mégegyszer gyerekek és lássuk ki a jobb.....
de ugyanúgy el fogtok bújni mint az előző háborúban
domini ellen is küzdöttünk amíg bírtunk, de jobbak voltak nincs erről vita meg is beszéltük
nem értem miért kell fikázni a háborúnkat, sztem jó kis csaták voltak, de ha nektek így jobb legyen
üdv: uwel a chaosból
most olvasom, hogy sírtok itt a háború miatt(LV-sek)
gyertek mégegyszer gyerekek és lássuk ki a jobb.....
de ugyanúgy el fogtok bújni mint az előző háborúban
domini ellen is küzdöttünk amíg bírtunk, de jobbak voltak nincs erről vita meg is beszéltük
nem értem miért kell fikázni a háborúnkat, sztem jó kis csaták voltak, de ha nektek így jobb legyen
üdv: uwel a chaosból
Dátum: 2009.05.03. 17:30:47
krishy:
sokan elvertek bajnoki döntőben már, és a legtöbb döntőtársammal megbeszéltük és gartuláltam nekik illetve azóta is jó beszélőpartnerek vagyunk.
igazad van egy emberből tudom megitélni a szövetségeteket és az nem vet rátok jó fényt.
pökhendi stílus jellemezte a bajnoki után amikor írtam neki és elfajult a dolog......
nem azért utálkozom mert kikaptam a döntőben, ha ezt hiszed el kell hogy keserítselek nem ilyen kisstílű ember vagyok, hanem ami utána következett.....
a másik amit zárójelbe írtál gondolom gúnyos megjezés lehet, nem szerintem nem szabálytalanul vert el hanem bug volt a döntőben, de ha olyan jó a szövitek meg a kollektíva gondolom tudod mi volt a döntőben
én is rögtön véleményt mondhatnék rólad emiatt a megjegyzésed miatt, de nem ismerlek ahhoz, annyit tudok hogy ilyen megjegyzésekből lesz elege sok szövinek belőletek
sokan elvertek bajnoki döntőben már, és a legtöbb döntőtársammal megbeszéltük és gartuláltam nekik illetve azóta is jó beszélőpartnerek vagyunk.
igazad van egy emberből tudom megitélni a szövetségeteket és az nem vet rátok jó fényt.
pökhendi stílus jellemezte a bajnoki után amikor írtam neki és elfajult a dolog......
nem azért utálkozom mert kikaptam a döntőben, ha ezt hiszed el kell hogy keserítselek nem ilyen kisstílű ember vagyok, hanem ami utána következett.....
a másik amit zárójelbe írtál gondolom gúnyos megjezés lehet, nem szerintem nem szabálytalanul vert el hanem bug volt a döntőben, de ha olyan jó a szövitek meg a kollektíva gondolom tudod mi volt a döntőben
én is rögtön véleményt mondhatnék rólad emiatt a megjegyzésed miatt, de nem ismerlek ahhoz, annyit tudok hogy ilyen megjegyzésekből lesz elege sok szövinek belőletek
Dátum: 2009.05.03. 16:58:46
hehe
Összeesküvés-elméletem lenne?
Nem, nincsen csak utálom azokat az embereket akik hipp-hopp ugrálgatnak szövetségből ki-be.
Háborúvágy lett volna?
Miért léptél ki a háború befejezése előtt az impektől?
Jah mert vesztésre álltatok?
Nem bírta elviselni a mellényed ezt?
Amúgy a véleményemen nem tudsz változtatni, és szerintem nem is akarsz, ami kialakult a tgy-ről.
Összeesküvés-elméletem lenne?
Nem, nincsen csak utálom azokat az embereket akik hipp-hopp ugrálgatnak szövetségből ki-be.
Háborúvágy lett volna?
Miért léptél ki a háború befejezése előtt az impektől?
Jah mert vesztésre álltatok?
Nem bírta elviselni a mellényed ezt?
Amúgy a véleményemen nem tudsz változtatni, és szerintem nem is akarsz, ami kialakult a tgy-ről.
Dátum: 2009.05.03. 16:31:29
Damage téged is dobáltak amikor az impek ellen háborúztuk ugye?
Egy bérkatona voltál az impeknek.......
Ez is szövetségi döntés volt?
Én ilyen szövetségbe nem kívánnék tagja lenni
Egy bérkatona voltál az impeknek.......
Ez is szövetségi döntés volt?
Én ilyen szövetségbe nem kívánnék tagja lenni
Dátum: 2009.05.03. 16:24:51
A TGY egy rakás nagyképű gyerekes emberből álló szövi......
És most lehet jönni hozzám is:D
Újra
Nem a klánom ellen csak ellenem
És most lehet jönni hozzám is:D
Újra
Nem a klánom ellen csak ellenem
Dátum: 2009.04.10. 10:38:19
Sztem nincs baj a "visszamaradott" karikkal
Előbb-utóbb megunják...
Lásd saamed, nephilia( nephilia nem biztos )
Nem tudnak majd célt kitűzni maguk elé, mivel verhetetleneklesznek egy idő után.
Megunják a gamet, abbahagyják.
Én azt nem értem, hogy bajnoki viadalokon hogy nem kapnak le-t már a kezdetek kezdetétől a játékosok akik jelentkeznek rá.
Kvízolimpián ami kisebb volumenű a játékban ott meg kapunk.......?
Előbb-utóbb megunják...
Lásd saamed, nephilia( nephilia nem biztos )
Nem tudnak majd célt kitűzni maguk elé, mivel verhetetleneklesznek egy idő után.
Megunják a gamet, abbahagyják.
Én azt nem értem, hogy bajnoki viadalokon hogy nem kapnak le-t már a kezdetek kezdetétől a játékosok akik jelentkeznek rá.
Kvízolimpián ami kisebb volumenű a játékban ott meg kapunk.......?
Dátum: 2009.04.10. 07:33:57
Egyetértek 1-2 ötlettel:
- legyen oda-visszavágós 1-1 kör
- a nevezők a kiesés szerint kapjanak le-t(kategoriánként egyre többet)
pl aki első körben kiesik 1000 le
második körben kiesik 1500 le
stb.
legalább valami örömélménye azoknak is legyen aki nem nyer bajnokit.........
- legyen oda-visszavágós 1-1 kör
- a nevezők a kiesés szerint kapjanak le-t(kategoriánként egyre többet)
pl aki első körben kiesik 1000 le
második körben kiesik 1500 le
stb.
legalább valami örömélménye azoknak is legyen aki nem nyer bajnokit.........
Dátum: 2009.04.04. 20:53:05
nem azt mondtam, hogy nem jobb a karija
jobb neki , de kicsit felháborító ez a bug
különben random számít egész viadalon sztem
jobb neki , de kicsit felháborító ez a bug
különben random számít egész viadalon sztem
Dátum: 2009.04.04. 19:57:16
csigafiu
hány állat volt nálam?
hehe
hány állat volt nálam?
hehe
Dátum: 2009.04.04. 13:30:04
hehe
balor kívánom neked hogy bug miatt veszíts döntőt(nem rosszindulatból írom)
mindegy, ki az esélyesebb bug volt vagy nem?
balor kívánom neked hogy bug miatt veszíts döntőt(nem rosszindulatból írom)
mindegy, ki az esélyesebb bug volt vagy nem?
Dátum: 2009.04.03. 20:03:08
hali
Baraty azzal én mit kezdek, hogy majd köv bajnokira kijavítjátok?
Eddig 3 döntőt buktam, ez volt a negyedik.
De nem bug miatt mint most, szerencsésebb volt az ellenfél ennyi, de ez a mostani hatalmas bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudok vele mit kezdeni
Baraty azzal én mit kezdek, hogy majd köv bajnokira kijavítjátok?
Eddig 3 döntőt buktam, ez volt a negyedik.
De nem bug miatt mint most, szerencsésebb volt az ellenfél ennyi, de ez a mostani hatalmas bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudok vele mit kezdeni
Dátum: 2009.04.03. 15:05:27
hm
kíváncsi vok, hogy ezt a 2 bugot hogy fogjátok kiköszörülni
kíváncsi vok, hogy ezt a 2 bugot hogy fogjátok kiköszörülni
Dátum: 2009.04.03. 14:42:15
A másik dolog meg hogy csak 1 áállatot számolt amikor 2 volt nálam
Dátum: 2009.04.03. 14:40:24
Üdv
Van egy kis bug a mai döntős viadalomba:
Idomított állatod, Alávaló, egy 33. szintű csontváz harcos is részt vesz a csatában. Csiga idomított állatai, Táltos paripa, egy 14. szintű kvazársörényű pegazus és Kreatív Gyuri, egy 7. szintű izombi is részt vesznek a csatában. Felkészülsz, hogy elvedd ellenfeled lélekenergiáját.
Csiga int, mire egy hideg tűz sújt le rád. 291 pontnyit sebzett. Az állataid 27 életpontot sebződtek. Alávaló elájult.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). Csiga futás közben kitérni próbál. Csak 118 életpontot vesztett.
600-nál több ép-je van az állatomnak és 27 sebzét kapott erre elájult??????????????
mi ez ha nem bug?
Van egy kis bug a mai döntős viadalomba:
Idomított állatod, Alávaló, egy 33. szintű csontváz harcos is részt vesz a csatában. Csiga idomított állatai, Táltos paripa, egy 14. szintű kvazársörényű pegazus és Kreatív Gyuri, egy 7. szintű izombi is részt vesznek a csatában. Felkészülsz, hogy elvedd ellenfeled lélekenergiáját.
Csiga int, mire egy hideg tűz sújt le rád. 291 pontnyit sebzett. Az állataid 27 életpontot sebződtek. Alávaló elájult.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). Csiga futás közben kitérni próbál. Csak 118 életpontot vesztett.
600-nál több ép-je van az állatomnak és 27 sebzét kapott erre elájult??????????????
mi ez ha nem bug?
Dátum: 2009.04.03. 07:45:57
Nem ide tartozik, de válaszoljál már rá Miklós, hogy a bajnokin ugye megvannak a kategóriák, ami szted még kiegyenklített küzdelmet hoz. ( És így is van )
Akkor a portyázást miért nem lehet igy bekategorizálni?
Én most 38 szintű vok, és minden reggel kapok 2-3 támadást 44-esektől.
Ez szted korrekt?
Az egész napi játékom el van cseszve, mert sebeznek rajtam 1000 körül/támadás.
Előre is köszi a válaszod.
Akkor a portyázást miért nem lehet igy bekategorizálni?
Én most 38 szintű vok, és minden reggel kapok 2-3 támadást 44-esektől.
Ez szted korrekt?
Az egész napi játékom el van cseszve, mert sebeznek rajtam 1000 körül/támadás.
Előre is köszi a válaszod.
Dátum: 2009.03.20. 18:54:54
nphiliáról annyit hogy figyelemmel kisérem "pályafutását" és ahogy számoltam ő egy portyából 3500 le-t visz, mostanában
hát nem furcsa.........
csukjuk be a szemünket nephi mükődése előtt?
elég furcsa ez a dolog
hát nem furcsa.........
csukjuk be a szemünket nephi mükődése előtt?
elég furcsa ez a dolog
Dátum: 2009.03.20. 06:31:36
csepp a tengerbe