Hanyas a tanulásod Khetty?
Éjszárnyat nem hallod? Ő is az Azúrnál van khmm, vendégségben, de lehet hogy ő majd haza sem akar jönni..Amilyen jól érzi magát
Hozzászólások - Atreus
Dátum: 2009.02.21. 17:04:50
Dátum: 2009.02.21. 16:58:49
Na, hadd idézzek egy kínzókamra élménybeszámolót a szövetségünkből:
"Hogy mondod? Bocs, de nem tudok figyelni, mert minden figyelmem leköti ez a karcsú test, épp andalító zenére egy nagyon finom táncot lejt...Közben pedig szürcsölöm ezt a nagyon finom fűszeres bort, már kezd is a fejembe szállni kicsit...A fürdő pedig nagyon finom volt, az olajos masszázsról már nem is beszélve...Holnap megtámadom én, hátha elhurcol ismét "
"Hogy mondod? Bocs, de nem tudok figyelni, mert minden figyelmem leköti ez a karcsú test, épp andalító zenére egy nagyon finom táncot lejt...Közben pedig szürcsölöm ezt a nagyon finom fűszeres bort, már kezd is a fejembe szállni kicsit...A fürdő pedig nagyon finom volt, az olajos masszázsról már nem is beszélve...Holnap megtámadom én, hátha elhurcol ismét "
Dátum: 2009.02.21. 16:33:54
Meg van engedve, de valld be, hogy lelked mélyén Te is örülsz neki
Dátum: 2009.02.21. 16:07:32
Plusz már az én szintemen is kerül vagy 6500-7000-be egy tulajdonságpont növelés. Hát annál aki engem lecsap. Nem rajtam fog meggazdagodni, vagy izmossá válni
Viszont szövetségen belül tök jókat vidulunk azon, hogy ki kit hurcolt el.
Viszont szövetségen belül tök jókat vidulunk azon, hogy ki kit hurcolt el.
Dátum: 2009.02.21. 14:13:35
A szövetségünkben megvolt az első kínzókamrába hurcolás. Éjszárnyat hurcolta el Goldlady
A mocsok mázlista, egy tök dögös csaj vitte el...hmm "kínozni"
Amilyen mákom van, engem tuti Ragya vagy Feka visz el
A mocsok mázlista, egy tök dögös csaj vitte el...hmm "kínozni"
Amilyen mákom van, engem tuti Ragya vagy Feka visz el
Dátum: 2009.02.21. 13:43:13
Üdv mindenkinek
Dátum: 2009.02.20. 18:11:42
Dátum: 2009.02.19. 23:59:23
Ha elkezdünk kivételeket tenni, akkor majd jön az, hogy "az enyémet miért töröltétek, amikor a másikét a múltkor bent hagytátok!"
A kvíz nem szótározásról szól. Pont.
A kvíz nem szótározásról szól. Pont.
Dátum: 2009.02.19. 23:45:07
Milyen horda nincs a végzeturban???
Kristály
Gyémánt
Rubin
Smaragd
Ööö, nem is lesz? + Végzetúrban és egy kérdőjel is elég.
Ha Tejút, akkor: ?
Csillagok sokasága
Kiöntött tej
Út a hűtőszekrényig
Út az istállóig
Miért kell ennyire igénytelennek lenni?
Melyik ország fővároa Mogadishu?
Szomália
Kenya
Eritrea
Dzsibuti
fővárosa
Mit jelent a német Suppe szó?
sütemény
szilva
leves
só
törlés
Melyik német csapatban játszik Hajnal Tamás?
Borussia Dortmund
VfB Stuttgart
Hannover 96
Wolfsburg
Gondolom Tomi onnan megy nyugdíjba, igaz?
Vajon mi lehet az a hajdina?
kettős rím
fegyver
Lisztes magvú növény
Posztó
Hülyén megfogalmazott kérdés, és legyünk már következetesek a kis és nagybetű válaszban való használatánál!
Kristály
Gyémánt
Rubin
Smaragd
Ööö, nem is lesz? + Végzetúrban és egy kérdőjel is elég.
Ha Tejút, akkor: ?
Csillagok sokasága
Kiöntött tej
Út a hűtőszekrényig
Út az istállóig
Miért kell ennyire igénytelennek lenni?
Melyik ország fővároa Mogadishu?
Szomália
Kenya
Eritrea
Dzsibuti
fővárosa
Mit jelent a német Suppe szó?
sütemény
szilva
leves
só
törlés
Melyik német csapatban játszik Hajnal Tamás?
Borussia Dortmund
VfB Stuttgart
Hannover 96
Wolfsburg
Gondolom Tomi onnan megy nyugdíjba, igaz?
Vajon mi lehet az a hajdina?
kettős rím
fegyver
Lisztes magvú növény
Posztó
Hülyén megfogalmazott kérdés, és legyünk már következetesek a kis és nagybetű válaszban való használatánál!
Dátum: 2009.02.19. 23:30:36
joccakát azoknak akik aludni mennek
Dátum: 2009.02.19. 23:03:51
Irj ide: Végzetúr fórum -> Végzetúr -> Panaszok + kvíz -> Kvíz - Nem fogadták el a kérdésemet. Miért?
Dátum: 2009.02.19. 22:16:08
plusz az öööö után
Dátum: 2009.02.19. 22:09:56
Ki ölték meg Anakin Skywalker édesanyját?
Tusken-nek
Jango Fett
Birodalmi rohamosztagosok
Dooku gróf
Hát, izé, pár helyesírási hiba, meg ilyen szinten belekérdezni lehet hogy spec..
Melyik egy közmondás?
Kicsi a bors,de erős.
Kicsi a bors,mint a Tesco tekintélye.
Kicsi a bors, de legalább finom.
Kicsi a bors,de hol van?
Kell ez?
Milyen színű a trollagyar?
zöld
Kék
fekete
piros
Ezt meg aztán pláne nem tudják meg a vikiből a kisebbek.
Melyik nem Nightwish szám?
I wish i had an angel
Posion
Amaranth
End of all hope
Szeretem őket, és tudom is a választ, de szerintem sokan nem ismerik ennyire a Nightwish diszkográfiáját.
Melyik évben lett a Tour de France győztese Jan Ullrich?
1997
2002
1989
1967
Ez a győzelem valami miatt speciálisabb volt mint a többi?
hogy is van ez "... lúd disznót győz"?
1
12
kevés
sok
igénytelen..
Tusken-nek
Jango Fett
Birodalmi rohamosztagosok
Dooku gróf
Hát, izé, pár helyesírási hiba, meg ilyen szinten belekérdezni lehet hogy spec..
Melyik egy közmondás?
Kicsi a bors,de erős.
Kicsi a bors,mint a Tesco tekintélye.
Kicsi a bors, de legalább finom.
Kicsi a bors,de hol van?
Kell ez?
Milyen színű a trollagyar?
zöld
Kék
fekete
piros
Ezt meg aztán pláne nem tudják meg a vikiből a kisebbek.
Melyik nem Nightwish szám?
I wish i had an angel
Posion
Amaranth
End of all hope
Szeretem őket, és tudom is a választ, de szerintem sokan nem ismerik ennyire a Nightwish diszkográfiáját.
Melyik évben lett a Tour de France győztese Jan Ullrich?
1997
2002
1989
1967
Ez a győzelem valami miatt speciálisabb volt mint a többi?
hogy is van ez "... lúd disznót győz"?
1
12
kevés
sok
igénytelen..
Dátum: 2009.02.19. 22:01:53
Méé? Németül van?
Dátum: 2009.02.19. 22:01:20
Én nem
Na jóó, de..
Na jóó, de..
Dátum: 2009.02.19. 20:37:19
Csakhogy bizonyítékkal is alá tudjam támasztani a visszacsatolás remekbeszabottságát, idézek 2 mai csatából:
Pokolsikoly Vs Atre
Idomított állatod, Latex Angel, egy 16. szintű kristálytündér is részt vesz a csatában. Őrjöngve vetitek magatokat a harcba.
Pokolsikoly egy visszacsatolás igéjét idézi fejedre. Félrevetődsz. Csak 1 pontnyit sérültél.
Ellenfeled felé dobsz egy fényrobbanás varázslatot. (-100 VP). Pokolsikoly futás közben kitérni próbál. Csak 64 életpontot vesztett.
Pokolsikoly Vs Éjszárny
Idomított állatod, Serdülő Serpa, egy 6. szintű magányos harcos is részt vesz a csatában. Kezdetét veszi a gyilkos csata.
Mielőtt összecsapnátok, Pokolsikoly feléd hajít egy visszacsatolás varázslatot. Gurulsz egyet, hogy a varázslat ne találjon el. Csak 5 pontnyit sérültél.
Egy fényrobbanás igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-100 VP). 162 sebzést okoztál. A varázslat hatással van az ellenfeledre: -13 Támadás
Éjszárny és én közöttem kb 20 az IQ különbség. Pokolsikoly és Éjszárny kb azonos TÖ-vel bírnak.
Pokolsikoly Vs Atre
Idomított állatod, Latex Angel, egy 16. szintű kristálytündér is részt vesz a csatában. Őrjöngve vetitek magatokat a harcba.
Pokolsikoly egy visszacsatolás igéjét idézi fejedre. Félrevetődsz. Csak 1 pontnyit sérültél.
Ellenfeled felé dobsz egy fényrobbanás varázslatot. (-100 VP). Pokolsikoly futás közben kitérni próbál. Csak 64 életpontot vesztett.
Pokolsikoly Vs Éjszárny
Idomított állatod, Serdülő Serpa, egy 6. szintű magányos harcos is részt vesz a csatában. Kezdetét veszi a gyilkos csata.
Mielőtt összecsapnátok, Pokolsikoly feléd hajít egy visszacsatolás varázslatot. Gurulsz egyet, hogy a varázslat ne találjon el. Csak 5 pontnyit sérültél.
Egy fényrobbanás igéjét idézed ellenfeledre, ahogy közelítesz felé. (-100 VP). 162 sebzést okoztál. A varázslat hatással van az ellenfeledre: -13 Támadás
Éjszárny és én közöttem kb 20 az IQ különbség. Pokolsikoly és Éjszárny kb azonos TÖ-vel bírnak.
Dátum: 2009.02.19. 19:27:08
Idézet: Cirmos cica - 2009.02.19. 17:28:02
Háát, nálunk Coroner megvette amint megvehető volt a lélekkufárnál, és vagánykodott vele, hogy milyen tökjó, meg a trékapus szörnyek is ilyet használnak (mi még akkor messze voltunk a kaputól, és csak hallgattuk ámulattal a nagy öreg tapasztalatait.) Aztán az arénában szórakoztunk sokat vele, és a visszacsatolással. De 30 csatából egyszer sem hatott ellenünk, pedig Coroner legalább 5 szinttel nagyobb nálunk, jelentős IQ és Tau különbség van közöttünk.
Pár nap múlva lógó orral visszacserélte a fényrobbanásra, és beismerte hogy nagy hiba volt megvenni a visszacsatolást.
visszacsatolás varázslat jó?
Háát, nálunk Coroner megvette amint megvehető volt a lélekkufárnál, és vagánykodott vele, hogy milyen tökjó, meg a trékapus szörnyek is ilyet használnak (mi még akkor messze voltunk a kaputól, és csak hallgattuk ámulattal a nagy öreg tapasztalatait.) Aztán az arénában szórakoztunk sokat vele, és a visszacsatolással. De 30 csatából egyszer sem hatott ellenünk, pedig Coroner legalább 5 szinttel nagyobb nálunk, jelentős IQ és Tau különbség van közöttünk.
Pár nap múlva lógó orral visszacserélte a fényrobbanásra, és beismerte hogy nagy hiba volt megvenni a visszacsatolást.
Dátum: 2009.02.19. 17:10:55
Nem sürgetni akartam, csak hogy érezze a törődést, és a rajongók ragaszkodását.
Dátum: 2009.02.19. 17:01:44
és mikor lesz napló?
Dátum: 2009.02.19. 16:14:50
Halihó Byz!
Banyeg,megérkezésed tiszteletedre Miklósék berakták az Akadémiát meg még egyéb mást is, pl Kínzókamrát
Banyeg,megérkezésed tiszteletedre Miklósék berakták az Akadémiát meg még egyéb mást is, pl Kínzókamrát