A Transformers című filmben hogy hívják az autobotok fővezérét?
Optimus
Megatron
Acélfej
Dongó
Mit ad a RedBull a reklám szerint?
bölcsességet
semmit
energiát
szááárnyakat
Hány lapot tartalmaz egy magyarkártya?
32
52
42
22
Melyik böngészős játékban találkozhatsz "ében halálhajcsárral"?
Hóditó
Ikariam
The West
Végzetúr
A japán tradicionális rövidebb kardnak mi a neve?
Katana
Tanto
Sepuku
Wakizasi
Hozzászólások - Vodkaslecso
Dátum: 2009.10.06. 09:05:57
Dátum: 2009.10.06. 09:05:38
LOL!!!!
Dátum: 2009.10.06. 08:33:05
Idézet: Abinor - 2009.10.06. 08:04:49
1582-ben bevezették a Gergely-naptárat. Milyen nap követte 1582. október 4-ét?
október 4.
november 1.
október 5.
október 15.
Okt. 15.
Ja, én vezettem be! És én is rendeltem el a dátum ugrást!
nem ertem mi a bajod ezzel a kerdessel. egyszeruen nem tudtad a valaszt, s gozod sincs mi az a Gergely-naptar. ennyi.
1582-ben bevezették a Gergely-naptárat. Milyen nap követte 1582. október 4-ét?
október 4.
november 1.
október 5.
október 15.
Okt. 15.
Ja, én vezettem be! És én is rendeltem el a dátum ugrást!
nem ertem mi a bajod ezzel a kerdessel. egyszeruen nem tudtad a valaszt, s gozod sincs mi az a Gergely-naptar. ennyi.
Dátum: 2009.10.06. 08:28:59
Ki nem a 7 vezér tagja?
Kond
Tas
János
Und
Melyik az új generációs játék konzol gép?
Playstation
Snes
X Box 360
Sega Mega Drive
Kond
Tas
János
Und
Melyik az új generációs játék konzol gép?
Playstation
Snes
X Box 360
Sega Mega Drive
Dátum: 2009.10.05. 14:37:46
aha! most, hogy ragugliztam, eletemben eloszor hallottam is rola thx
Dátum: 2009.10.05. 14:16:26
Melyik lény tud testrészeket növeszteni?
kalandozó
szörny
galetki
torzszülött
WTF?
kalandozó
szörny
galetki
torzszülött
WTF?
Dátum: 2009.10.05. 13:53:42
Idézet: Krisztian995 - 2009.10.05. 13:36:20
vegzeturas kerdes, eleve torlesre rendeltetett. azt, hogy mennyi lehet nezd meg a http://vegzetur.wikidot.com/ oldalon.
Legfeljebb hány kvíz medálja lehet egy játékosnak?
25
Semennyi.
1
15
ez egy helytelen kérdés
töröljétek, mert én úgy tudom hogy ezek a helyes választ nem foglalják magukban mert szerintem csak 12 lehet egy embernek nem?
25
Semennyi.
1
15
ez egy helytelen kérdés
töröljétek, mert én úgy tudom hogy ezek a helyes választ nem foglalják magukban mert szerintem csak 12 lehet egy embernek nem?
vegzeturas kerdes, eleve torlesre rendeltetett. azt, hogy mennyi lehet nezd meg a http://vegzetur.wikidot.com/ oldalon.
Dátum: 2009.10.05. 13:24:35
Idézet: Zarathu - 2009.10.05. 13:03:36
A helyes válasznak a TFT lett megadva. (Most eltaláltam. )
Azért legalább az "öregebb" rókák, rókalányok emlékeznek még az LCD monitorokra is.
Sokan még ma is így hívják a TFT-ket.
Javítani kellene.
eleve ott a gond, hogy sikkepernyos monitorokat nem csak TFT-nek hivjak. kifejezetten jo LCD monitorok vannak. az edigital-nal pl van vagy 100 kulonfele tipus. arrol nem is beszelve, hogy mindketto lehet HD is. ez a kerdes ugy szar, ahogy van.
Mi a sík képernyős Monitor (vékony) neve?
LCD
HD
FTP
TFT
LCD
HD
FTP
TFT
A helyes válasznak a TFT lett megadva. (Most eltaláltam. )
Azért legalább az "öregebb" rókák, rókalányok emlékeznek még az LCD monitorokra is.
Sokan még ma is így hívják a TFT-ket.
Javítani kellene.
eleve ott a gond, hogy sikkepernyos monitorokat nem csak TFT-nek hivjak. kifejezetten jo LCD monitorok vannak. az edigital-nal pl van vagy 100 kulonfele tipus. arrol nem is beszelve, hogy mindketto lehet HD is. ez a kerdes ugy szar, ahogy van.
Dátum: 2009.10.05. 10:32:31
abszolut igy van, nem szomszedos hazankkal.
Dátum: 2009.10.02. 13:23:29
Mit jelent magyarul az, hogy:Buenos dias?
Nem létezik ilyen szó
Hogy hívnak?
Szia
Ki vagy?
csak tudnam, hogy ilyen esetben, amikor nincs egyetlen helyes valasz sem, akkor mit kell beikszelni...
Nem létezik ilyen szó
Hogy hívnak?
Szia
Ki vagy?
csak tudnam, hogy ilyen esetben, amikor nincs egyetlen helyes valasz sem, akkor mit kell beikszelni...
Dátum: 2009.10.02. 12:34:55
de-de!
kivancsi voltam mikor jelez mar valaki vissza, aki olvasta vagy most utanaolvasott a zinterneten
kivancsi voltam mikor jelez mar valaki vissza, aki olvasta vagy most utanaolvasott a zinterneten
Dátum: 2009.10.02. 12:05:27
na, az iment kaptam egy ilyet:
Melyik Tolkien mű NEM tagja az A Gyűrűk Ura trilógiának?
A babó
A király visszatér
A Gyűrű szövetsége
A két torony
ez teljesen korrekt. kb. ennyit mindenkinek kell tudnia rola. se tobbet, se kevesebbet.
Melyik Tolkien mű NEM tagja az A Gyűrűk Ura trilógiának?
A babó
A király visszatér
A Gyűrű szövetsége
A két torony
ez teljesen korrekt. kb. ennyit mindenkinek kell tudnia rola. se tobbet, se kevesebbet.
Dátum: 2009.10.02. 12:04:35
Idézet: Norveeg - 2009.10.02. 11:58:55
a Hamlet az altalanos muveltseg resze! nekunk legalabbis kotelezo volt anno a gimiben...
egész pontosan az volt a kérdés, mi Hamlet utolsó mondata
híres monológ, így ez oda beférhetett
de attól még tényleg nem az ált. műv. része
(meg ott négy zsetont is lerakhatsz, itt meg ugye nem...)
híres monológ, így ez oda beférhetett
de attól még tényleg nem az ált. műv. része
(meg ott négy zsetont is lerakhatsz, itt meg ugye nem...)
a Hamlet az altalanos muveltseg resze! nekunk legalabbis kotelezo volt anno a gimiben...
Dátum: 2009.10.02. 11:49:55
Idézet: PottomPanna - 2009.10.02. 11:42:29
igy van. az 1984 elegge ismert. aki ismeri a muvet, tudja a helyes valaszt. aki meg nem, az vszeg fiatal(abb, mint en) lol
a starwarsharrypottergyurukura-t elismerem, mint nagy rajongotabornak orvendo 'muvek'-et, DE! MESEK. kitalalt, fiktiv tortenetek, semmi keresnivalojuk sincs egy kvizben.
peldanak okaert nagyon komalom a Dan Brown konyveket. mindet olvastam, valamennyit angolul. megis, ha a vilagszerte bestsellerre valt da Vinci-kod-bol jonne kerdes, nem tartanam fairnek.
EDIT: helyesiras (latszik, hogy pentek van)
Egy mű részletébe nem lehet belekérdezni, fent van wikin is. De ez az ismert dolgokra nem vonatkozik,csak pl: Hogy hívták Samu póniját? Ez érdektelen, és a történet szempontjából lényegtelen.
Edit: Helyesírás, amit észrevettem.
Edit: Helyesírás, amit észrevettem.
igy van. az 1984 elegge ismert. aki ismeri a muvet, tudja a helyes valaszt. aki meg nem, az vszeg fiatal(abb, mint en) lol
a starwarsharrypottergyurukura-t elismerem, mint nagy rajongotabornak orvendo 'muvek'-et, DE! MESEK. kitalalt, fiktiv tortenetek, semmi keresnivalojuk sincs egy kvizben.
peldanak okaert nagyon komalom a Dan Brown konyveket. mindet olvastam, valamennyit angolul. megis, ha a vilagszerte bestsellerre valt da Vinci-kod-bol jonne kerdes, nem tartanam fairnek.
EDIT: helyesiras (latszik, hogy pentek van)
Dátum: 2009.10.02. 11:39:38
Idézet: Darkshade - 2009.10.02. 11:32:15
ennyi erovel nem lehet megkerdezni, hogy mi Shakespeare: Hamlet c. muvenek utolso mondata?
nem hinnem. valamelyik nap volt az uj Vago-musorban (kviz).
EDIT: helyesiras
Egy regény, film, stb cselekményébe akkor sem szabad belekérdezni, úgyhogy fenntartom: törölni. Én sem tennék fel pl. olyan kérdést: Kinek az alakjában szerepel: Ádám az Ember tragédiája athéni színében? Ugyanakkor látom a GYűrűk urás kérdéssel ugyanez a bajod, szintén van ahol ajánlott olvasmány és szintén klasszikus. Akárcsak ezt /Kizárásos alapon meg lehet oldani, de speciális/:
Mi a közös a következő filmekben: Krokodilvadász, Orosz menyasszony, Moulin Rouge, 300, A Gyűrűk Ura?
Mindegyiket Magyarországon forgatták.
Mindegyiket Steven Spielberg rendezte.
Mindegyiknek félbeszakadt a forgatása földrengés miatt.
Mindegyikben játszik David Wenham színész.
Mi a közös a következő filmekben: Krokodilvadász, Orosz menyasszony, Moulin Rouge, 300, A Gyűrűk Ura?
Mindegyiket Magyarországon forgatták.
Mindegyiket Steven Spielberg rendezte.
Mindegyiknek félbeszakadt a forgatása földrengés miatt.
Mindegyikben játszik David Wenham színész.
ennyi erovel nem lehet megkerdezni, hogy mi Shakespeare: Hamlet c. muvenek utolso mondata?
nem hinnem. valamelyik nap volt az uj Vago-musorban (kviz).
EDIT: helyesiras
Dátum: 2009.10.02. 11:26:47
mostanaban miert ir mindenki jokat?
igy kibe kossek bele?
igy kibe kossek bele?
Dátum: 2009.10.02. 11:07:17
Ki szerezte meg Szaurontól az Egy Gyűrűt?
Szméagol
Legolas
Zsákos Bilbó
Isildur
akik gyuruk uras, harry potteres, star warsos kerdeseket tesznek fel, azokra ra kene uszitani egy talicska apromajmot!
Szméagol
Legolas
Zsákos Bilbó
Isildur
akik gyuruk uras, harry potteres, star warsos kerdeseket tesznek fel, azokra ra kene uszitani egy talicska apromajmot!
Dátum: 2009.10.02. 09:45:49
Hogy menekül ki a halálcsillag börtönblokkjából Leia, Chewi, Han és Luke?
Egy szemétcsúzdán csúsznak le.
Elosonnak az őrség orra előtt.
Nem menekülnek meg.
Ben Kenobi menti ki őket.
argggh!
Egy szemétcsúzdán csúsznak le.
Elosonnak az őrség orra előtt.
Nem menekülnek meg.
Ben Kenobi menti ki őket.
argggh!
Dátum: 2009.10.02. 09:45:33
Idézet: Darkshade - 2009.10.02. 09:24:40
nem-nem. nem torolni, hanem elolvasni!
George Orwell "1984" című regényének a legvégén a főszereplő számára mennyi 2+2?
3
4
2
5
Hiába klasszikus, s sok helyen ajánlott olvasmány, de sokan nem /szánom-bánom én sem/ olvasták, törölni.
3
4
2
5
Hiába klasszikus, s sok helyen ajánlott olvasmány, de sokan nem /szánom-bánom én sem/ olvasták, törölni.
nem-nem. nem torolni, hanem elolvasni!
Dátum: 2009.10.01. 17:49:29
ez a Google-s remek kerdes!
s errol jut eszembe: ha netan valakinek van Google Wave meghivoja, ne habozzon jelezni privatban!
ha valaki nem tudna mirol van szo: http://webisztan.blog.hu/2009/05/29/vege_az_email_korszaknak_jon_a_google_wave
s errol jut eszembe: ha netan valakinek van Google Wave meghivoja, ne habozzon jelezni privatban!
ha valaki nem tudna mirol van szo: http://webisztan.blog.hu/2009/05/29/vege_az_email_korszaknak_jon_a_google_wave