Hozzászólások - Dragon HUNter
Dátum: 2009.10.16. 08:12:50
Csak jelzem, hogy a sebgyógyításos (állatnál) képlet nem egészen jó.
Dátum: 2009.10.15. 14:23:10
Ma 14:15 Dragon Hunter Lord Sanyi a Jani Döntetlen Csata leírása
A jutalmad 1 rekesz sör és 1 nap TP.
A jutalmad 1 rekesz sör és 1 nap TP.
Dátum: 2009.10.15. 08:30:52
Az entitás már kisárgult tegnap.
1 pont oda!
1 pont oda!
Dátum: 2009.10.14. 11:49:46
Nem igazán értem ezt a hozzáállást. Az un. TOP-nak nincs kitől LE-t szerezzen, alig van kamrázható ellenfél, alig van egyáltalán portyaablakban valaki, a PP meg csak gyűlik. Ezen segít a KH valamennyit. Ha ők ennél is jobban lennének erősítve, akkor nem tudnák a funkciójukat betölteni esetleg csak a "TOP topja" (1-5 kari) nyerne időnként ellenük. Az miért és főleg kinek lenne jó? Ezzel az erővel vegyük ki őket és ugyanott vagyunk.
A tőlük szerezhető LE is nagyon változó, nagyon sokszor NULLA (!!) vagy párszáz LE a zsákmány és nem a 20%-on látszódótól, hanem a szintemen lévő 80-100%-s KHs! Szerintem ez is elhangzott már, én is inkább felfelé próbálok közülük is ütni, mert akkor talán lesz egy kis "haszon" is belölük.
A tőlük szerezhető LE is nagyon változó, nagyon sokszor NULLA (!!) vagy párszáz LE a zsákmány és nem a 20%-on látszódótól, hanem a szintemen lévő 80-100%-s KHs! Szerintem ez is elhangzott már, én is inkább felfelé próbálok közülük is ütni, mert akkor talán lesz egy kis "haszon" is belölük.
Dátum: 2009.10.05. 13:37:58
Kocos!
Mire elérsz a 75. szintre az 1 millás diff. az nem kiugróan magas! Morti erre célzott. 75. szinten összeszedni 1 milla pluszt na az már valami.....
Mire elérsz a 75. szintre az 1 millás diff. az nem kiugróan magas! Morti erre célzott. 75. szinten összeszedni 1 milla pluszt na az már valami.....
Dátum: 2009.10.01. 22:43:53
Az ELIT Hordát ne keverd ide, ha mi akarunk valamit, majd szólunk magunk.
A szövi véleményét nem tolmácsolhatom, de a magam nevében mondhatom nekem nem kellene az a +10%!
A szövi véleményét nem tolmácsolhatom, de a magam nevében mondhatom nekem nem kellene az a +10%!
Dátum: 2009.09.30. 23:12:06
Nekem a megjelenéstől-megjelenésig azt jelenti, hogy (a példáddal élve) ha csak hétfőn este csapkodom le, akkor is csütörtök 14 órakor már jöhet a következő. Tehát megjelent és 72 óra múlva jön a másik, ez olyan mint a CSP vagy térkapu, adott időközönként jöhet egy. Akkor viszont pufferelni kellene, ha 72 órát nem tudok vele foglalkozni és már az első nyakára mászik a következő....
Szóval a szavazásra kiírt szöveg eléggé érdekes.
Szóval a szavazásra kiírt szöveg eléggé érdekes.
Dátum: 2009.09.28. 12:22:22
Te jó ég!
Egy bevezetett változtatás után még mindig csak ötletelünk a müködésével kapcsolatosan? Nem lehetne valahol egy egzakt leírást találni/közzétenni? Nekünk játékosoknak kell a szabályokat morzsákból összerakni?
Egy bevezetett változtatás után még mindig csak ötletelünk a müködésével kapcsolatosan? Nem lehetne valahol egy egzakt leírást találni/közzétenni? Nekünk játékosoknak kell a szabályokat morzsákból összerakni?
Dátum: 2009.09.28. 09:17:20
Idézet: Timcsike - 2009.09.28. 08:23:51
Hogy van ez? És leginkább honnan van ez?
Hármasával lehet ugrani az epikusokon, tehát nem kell 62 epikuslt leölnöd, elég a harmadát.
Hogy van ez? És leginkább honnan van ez?
Dátum: 2009.09.22. 13:41:41
Winnie!
Én eddig sose pontoztalak le (nem tudom most ki húzott le engem), mert sokszor igazat is adtam neked. Viszont észrevehetnéd, hogy most ebben a témában, amikor az úgynevezett TOP-játékosok szólalnak meg, akkor nem a sírás megy!
A változtatás nem csak egy jővőbeli eseményre írányult (lásd kereskedelem), hanem egy olyan tárgyra, amit már megvettünk (őskőves cucc) és egyértelműen gyengítés céljából nyúltak hozzá. Most a fizetős tárgyat gyengítik a nem fizetőseket meg erősítették, akkor talán joggal várhatunk el valamiféle korrekt tájékoztatást és talán valamilyen kompenzálást is azok felé akik ezt kicsengették már.
Ha egyszer a tárgy statjait így írták meg, akkor az a tárgy mindenki számára elérhető ezekkel a adatokkal, viszont akik már használják egy ideje, azok ezekhez a számokhoz ígazították a tulajdonságaik fejlesztését is esetleg nem?
Az észrevételem meg arra írányult, hogy ezek a belenyúlások nem tesznek jót a játékosok moráljának.
Én eddig sose pontoztalak le (nem tudom most ki húzott le engem), mert sokszor igazat is adtam neked. Viszont észrevehetnéd, hogy most ebben a témában, amikor az úgynevezett TOP-játékosok szólalnak meg, akkor nem a sírás megy!
A változtatás nem csak egy jővőbeli eseményre írányult (lásd kereskedelem), hanem egy olyan tárgyra, amit már megvettünk (őskőves cucc) és egyértelműen gyengítés céljából nyúltak hozzá. Most a fizetős tárgyat gyengítik a nem fizetőseket meg erősítették, akkor talán joggal várhatunk el valamiféle korrekt tájékoztatást és talán valamilyen kompenzálást is azok felé akik ezt kicsengették már.
Ha egyszer a tárgy statjait így írták meg, akkor az a tárgy mindenki számára elérhető ezekkel a adatokkal, viszont akik már használják egy ideje, azok ezekhez a számokhoz ígazították a tulajdonságaik fejlesztését is esetleg nem?
Az észrevételem meg arra írányult, hogy ezek a belenyúlások nem tesznek jót a játékosok moráljának.
Dátum: 2009.09.22. 13:22:28
A
Azt meg nem értem, ha egyszer hozzányúltak a kereskedelemhez, akkor a 170s max határt miért nem módosították 180-ra? Alapfokú matematikai ismereteim szerint a 170 nem osztható 20-al, hogy egész szám legyen...
1 nap késéssel kaptunk valamilyen választ is. Ha meg a már használatba vett tárgyakon változtatnak, akkor miért nem kompenzálnak valamivel, ha már egyszer gyengítettek?
kereskedelem szakértelem leírását kiegészítettük, ahhoz, hogy valaki a kereskedelem segítségével a 100. szint fölötti tárgyakból előre vásároljon, tárgyszintenként nem 10, hanem 20 kereskedelem szükséges. Tehát pl. egy 97. szintű karakter 170-es kereskedelemmel 107-es szintű tárgyat vásárolhat meg.
Azt meg nem értem, ha egyszer hozzányúltak a kereskedelemhez, akkor a 170s max határt miért nem módosították 180-ra? Alapfokú matematikai ismereteim szerint a 170 nem osztható 20-al, hogy egész szám legyen...
1 nap késéssel kaptunk valamilyen választ is. Ha meg a már használatba vett tárgyakon változtatnak, akkor miért nem kompenzálnak valamivel, ha már egyszer gyengítettek?
Dátum: 2009.09.22. 11:14:57
Ez minden amit tudnak mondani? Akkor ezután mit vegyek meg? Sose lehet tudni, utólag mit változtatnak majd, a bizonytalanság pedig nem tervezhető adat....
Dátum: 2009.09.21. 18:02:06
Idézet: Endyr - 2009.09.21. 17:28:04
Én egyáltalán nem érzem viccesnek, hogy az őskőért megvett cuccnak csökkentik a lényeges tulajdonságát és ahogy írtad a jóval alacsonyabb szintű, sima és feleannyiba se kerülő vért meg jobb ilyen tekintetben.
pedig epp en is most terveztem megvenni. mondjuk vicces, h a szinten IQra gyuro 8 szinttel alacsonyabb vert most tobb IQt ad...
Én egyáltalán nem érzem viccesnek, hogy az őskőért megvett cuccnak csökkentik a lényeges tulajdonságát és ahogy írtad a jóval alacsonyabb szintű, sima és feleannyiba se kerülő vért meg jobb ilyen tekintetben.
Dátum: 2009.09.21. 16:40:16
Idézet: Kocos - 2009.09.21. 16:10:17
Ez engem is érdekelne!!
védekezés -5
IQ -8
Miért?
Nem tudja valaki miert valtoztak meg a Mentalerod parameterei?
Mas targyakat is erintett a valtozas?
Mas targyakat is erintett a valtozas?
Ez engem is érdekelne!!
védekezés -5
IQ -8
Miért?
Dátum: 2009.09.21. 11:48:35
(a szám tök mindegy, a lényeg, hogy maxba visz a torta. egyszer.)
Pont, hogy a parasztvakításként beírt szám a lényeg. (Mágikus regenből is maxba tudok gyógyúlni.)
Na de mindegy.. Suvenir nyihaha nekukucsku protku.....
Dátum: 2009.09.21. 11:44:56
130s szinten se lesz 100.000 HP-ja szerintem senkinek se. Nem vagyok jővőbelátó de 50K ÉP felett senki se fog szaladgálni.
Most jött az info tényleg csak egyszer használatos....
Most jött az info tényleg csak egyszer használatos....
Dátum: 2009.09.21. 11:34:55
100K HP-ból??? Ezt te sem gondolod komolyan?
Vagy pedig a vicc kategóriája az a szám......
Vagy pedig a vicc kategóriája az a szám......
Dátum: 2009.09.21. 08:48:37
Jó-jó dolog ez a torta, de megint csak ötletelünk a működéséről, mert csak megjelent mindenféle info nélkül.......
Dátum: 2009.09.20. 10:43:31
Na ja, mig az eddigi epikusok inkább nagyobbakat sebeztek
pl az utolsó legyakott epikus:
"Iszonyat, a halálóriás feléd dob egy kristályfelhő varázslatot. 5428 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -27 Védekezés, -27 Kritikus sebzés, -27 Elnyelés."
Addig most a sebzés mellett ilyen örült számokat látok ( a többieknek is nem csak egyszeri volt) és ez mellé még körönként ad 1000 körüli sebzéseket +állatsebzést is. Ok-ok ez epikus, de nálunk is egy ideje csak 8-10 kari tudott érdemben hozzáállni az epikushoz, de ezek után???
pl az utolsó legyakott epikus:
"Iszonyat, a halálóriás feléd dob egy kristályfelhő varázslatot. 5428 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -27 Védekezés, -27 Kritikus sebzés, -27 Elnyelés."
Addig most a sebzés mellett ilyen örült számokat látok ( a többieknek is nem csak egyszeri volt) és ez mellé még körönként ad 1000 körüli sebzéseket +állatsebzést is. Ok-ok ez epikus, de nálunk is egy ideje csak 8-10 kari tudott érdemben hozzáállni az epikushoz, de ezek után???
Dátum: 2009.09.20. 00:49:31
Nem tudom ki találkozott már az epikus sebzésreform keretében ilyen számokkal, de kis érdekesség a jelenlegi epikusunktól:
Hydra, a sokfejű démon egy tökéletes vakítás igéjét idézi fejedre. 2135 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -126 Támadás, -126 Erő, -252 Taumaturgia, -100 Elnyelés.
Még csak nem is kritikus.
Hydra, a sokfejű démon egy tökéletes vakítás igéjét idézi fejedre. 2135 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -126 Támadás, -126 Erő, -252 Taumaturgia, -100 Elnyelés.
Még csak nem is kritikus.