Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Jeva

Oldal: 12345678910
Hungaryans (V1) - komoly angoltudásuknál már csak a magyarságtudat erősebb, ezt jelzi a végzetúr világához abszolút illő magyar zászló, mint avatar.
Egy szintén jó angolos: ThE DArK KnIgHtS' AsSoCcAtIoN. (V1)
Szövetség - a nyerők mindent megölnek

Várom az embereket de ne riaszzon vissza senkit hogy most kezdtem maj ha valaki belép majd nagy ra visszük ÉJJENEK A NYERŐK!!!!

Szintén V1.
A "Cold Ston" (V1) szövetségnek már a neve is szuper. Gondolom, még kezdő angolos. Magyarból sincs túl előre, ez főleg a szövetség főoldalán látszik.
Szövetség - NYITVA MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!
V1
Horda: Smaragd

ÜDV VÉGZETURAK!!
NYITVA MINDENKINEK SZÖVETSÉG!
SZABÁLYZAT
""""""""""""""""
-SEGÍTJÜK EGYMÁS FEJLŐDÉSÉT.
-A LE-T ENERGIÁT NEM KÖTELEZŐ BEADNI,DE CSAK ÍGY TUDUNK FEJLŐDNI.
-AKI TÖBB MIND EGY HÉTIG NEM TUD JÁTSZANI SZÓLJON A VEZÉRNEK"DOMCSA"VAGY ÜGYINTÉZŐNEK"KISGYEREK"
-HA NEM JELZED KIZÁRUNK.

SZINTEK.
----------------
1-5 SZINT "ISKOLÁS"
6-11 SZINT "INAS"
12-17 SZINT "SZAKMUNKÁS"
18-21 SZINT "HARCOS"
22-30 SZINT "VÉGZET URACSKA"
31-1001 SZINT "VÉGZETÚR"

JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRISSÍTÉS 2 HETENTE.
Dátum: 2009.11.18. 04:26:54
Koc, nem azt mondom, hogy mindenki azt használ. De az ember gyanakvóvá válik, nem?
Dátum: 2009.11.18. 04:25:01
Persze úgy, hogy marad a három, kettő, egy, és újként bejönne a fél.

Valaki feldobja majd talin? Ha már itt nem fog Miklós reagálni...
Dátum: 2009.11.18. 04:23:45
Ez szimpatikus javaslat. Bár ettől függetlenül még mindig letolnának az első három helyről, mert oda csak a progisok/adatbázisosok férnek be.

Esetleg nem egy százalék az ötven másodperceseknek, hanem fél.
Dátum: 2009.11.18. 04:22:11
Nem férnek oda. Akármilyen segítség nélkül mikor fogsz háromszázhat mp alatt megválaszolni egy kérdést?

Én vagy a válaszokra adható időt csökkenteném drasztikusan, vagy valami, a topicindító javaslat ellen se lenne kifogásom, s bár nem akarok magam ellen beszélni, de az ezrenkénti kvízmedál elég könnyen elérhető. Annyiból még a húsz kiégett őskő is meglett .

Reform kell, de gyorsan.
Dátum: 2009.11.16. 16:50:40
OFF

Ne a színemet nézd, a javaslatomat!

ON

Még várnék támogató hozzászólásokat, de feltehetően azért nem lesznek, mert a semmittevéssel már sikerült kiölni az emberekből az érdeklődést a kvízolimpia iránt.
Dátum: 2009.11.16. 06:26:29
Ha a kvízolimpiának értelmet akartok (bár gondolom, nem akartok) adni, ne tizenöt perc legyen az ötven kérdésre, hanem minden kérdésre legyen x mp (kevésre gondolok, mondjuk max öt-tízre, bár egy progival lehet, hogy ez sem okoz gondot). Így nem lehet adatbázisokat használni, hanem kútfőből kell megválaszolni a kérdéseket.

A mostani kvízolimpián régi kérdések is szerepeltek (konkrétan olyan, amit a szövetségi társam írt, néhány hete, innen gondolom), a győztesek közt pedig meglepően sok (ismét) a tökéletes gyémánt. Ezzel nem az ő képességeiket kívánom kétségbe vonni, de mégis feltűnő, hogy újra és újra közülük kerül ki a tizes lista számos űrideje.

Miklós, nem nagyon szoktál foglalkozni a kvízolimpiával, menjen, ahogy megy, de ebben is nagy táp van annak, aki újra és újra megszerzi: rengeteg LE előny a vadászatokból, hátrány másoknak. Nem értem, hogy miért nem fordítasz csak egy kis figyelmet erre.
Dátum: 2009.11.15. 09:33:49
Felháborítónak tartom a kvízolimpiára beengedett kérdéseket. Olyan helyesírási hibás, vacak kérdéseket kaptam, amitől elment az életkedvem is. Pl. egyik szövetségi társam kérdése a football manager nevű játékra vonatkozott, ráadásul nem is volt a jó válasz a válaszlehetőségek között. Az ígéretetekhez híven miért nem lehet x db újonnan befutó, de értelmesnek ítélt kérdést félretenni az olimpiára? Ne mondjátok, hogy két hét alatt nem kaptok töménytelen mennyiségű kérdést, amiből lehetne válogatni?!

Bocsánat, de egyszerűen gyomorforgatóan undorító kérdésekkel találkoztam ("vad körte", "junius", stb.).
Dátum: 2009.11.10. 19:52:30
Egyszerűen kifejezhető az elkeseredés oka: aki a szombati epikusban kétezret sebzett, az az eggyel magasabb szintűben ma, kedden harmincat!!! (összesen)
A néphit szerint ott keletkezik, ahová a villám lecsap. 7 év múlva feljön a földből. Különleges gyógyító ereje van. Mi ez?

mennykő
pajor
csalán
a bölcsek köve

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

Nekem érdekes volt, az értékelőnek nem. Két lexikális magyarázat a mennykőre:
A német és szláv néphittel egyezően a magyar nép babonás vélekedése is M.-nek, vagyis a lecsapó villámmal együtt az égből aláhulló tüzes lövegek kihült magvainak tartja a belemnitek (l. o.) megkövesült maradványait, valamint a kőkorszakból kőbaltákat, nyílhegyeket és az ilyenek lepattogtatása után hátramaradt kőmagvakat. Minthogy ilyenek olykor csakugyan villámsujtotta fák tövében is akadnak, e véletlen találkozás csak megerősíti a népet vélekedésében, mely a zivatarról alkotott mitologiai felfogással (l. Égi háboru és Isten nyila) teljesen megegyezik, sőt annak egyik folyománya. A M.-höz még többféle babonás hit és kuruzslás is fűződik. A származásukról való vélekedés közvetetlen eredménye az, hogy a villámcsapás elleni talizmánként őrzik őket némely helyütt. Már valamivel távolabb eső a többi között pedig az a másik babona, amely szerint nehéz szülés esetén a vajudó asszonynak segítséget nyujtanak. A tejgazdaság körébe tartozó babonák sorában is van szerepük.

1. villámcsapás. – 2. Simára csiszolt felületű kődarab; véletlenül előkerült kőkori balta. Ismert elnevezései: menkü, ménkő, istenharagjakő, nyilakő. A néphit szerint ott keletkezik, ahová a → villám lecsap. Hét év múlva feljön a földből, akkor lehet megtalálni. Ahol megtalálták, oda többé nem csap a villám; aki megtalálta, azt nem éri villámcsapás. Különleges gyógyító erőt is tulajdonítottak a mennykőnek. A → karácsonyi asztalra helyezték, majd a beteg tőgyű tehenet simogatták a mennykővel; → csúzos testrészt nyomkodták, a → keléseket körülkerítették vele; a mennykő porát a → hideglelésben szenvedőknek pálinkában adták be. A tejhaszon biztosítására is felhasználták: a tejes köcsög oldalát mennykővel megütögették, hogy sok tejük legyen. (→ még: vihar) – Irod. Szendrey Zsigmond: A néphit mennykője (Ethn., 1933).
Dátum: 2009.10.31. 15:31:28
Szerény véleményem szerint a tulajdonságot/szakit próbázó kalandok nem átlagot figyelnek, hanem irreálisan magas értékeket jelölnek, hogy jól elfogyjon a kristálypontunk. Miért? Mert magasabb szinten napi egy küldit minimum meg lehet csinálni, s sokan ennél többel dicsekedhetnek. Ez nem irigység, csak szerintem azt szeretnék, hogy fogyjon, ha már "előnyhöz" juttok az ismételhető küldetések pörgetése révén. Ebbe én is beletartozom, és nem támadásból mondom, csak szerintem így akarnak megint lassítani a fejlődésen.
Dátum: 2009.10.30. 12:38:50
Bocs, nem azt kifogásoltam, hogy én nem használhattam - eddig egyszer sem tettem - , sőt, kimondottan jó, hogy sokan mások sem, de néhányan mégis, ami relatív nem fair. Tudom, mindenki olyan eszközökkel él, amikkel lehet... Úgysem lehet mindent kizárni.

Csak rossz, hogy ha megfeszülök, sem tudok feljutni oda, meg Neked, aki kevésbé aktív - legalábbis a kiírás szerint - annyira nem is kéne. Igaz, ha Téged kiveszlek, még mindig csak hatodik helyen lettem volna.
Dátum: 2009.10.30. 10:40:29
Még ha ezért engem agyon is vernek: Jerikó, akinek a következő szöveg van kiírva a karakterlapjára: A játék időigényes volta miatt abbahagytam az aktív játékot - vagy valami hasonló - , nyeri a kvízolimpiát űridővel úgy, hogy a nagyközönség nem használja az adatbázisát, de ő, szövetségi társai és barátai igen. Gondolom. Nehogy más kerüljön a medálok közelébe, az kizárt.

Javaslat: miért tizenöt perc van a kvízek megválaszolására? Miért nem csak mondjuk 5 másodperc jut egyre, és akkor valóban a tudás dönt, mert öt mp alatt nincs időd olvasni, keresőt használni, stb. Persze jó lenne válogatott kérdésekkel dolgozni, nem olyanokkal, amire rossz válasz van jónak jelölve, vagy értelmezhetetlen a kérdés.
Dátum: 2009.10.22. 04:39:42
Crowwing
Ronin (alapítója volt)
Szint: passz, de nem túl magas.

Ok: ?
Dátum: 2009.10.14. 20:13:49
Két észrevétel:
- megkaptam a sokat vitatott: "Hány bolygó van a Naprendszerben?" kérdést. Természetesen a válaszadó szerint a kilenc a jó megoldás, de a nyolc is a lehetőségek között szerepelt.
Ellenőrzött, válogatott kérdések? Naná...

- Code Napóleon mibenlétére vonatkozó kérdést megkaptam máskor is, ugyanezekkel a válaszokkal... Válogatott kérdések?
Dátum: 2009.09.29. 16:51:44
Mit jelent angolul a "one" szó?

4
2
3
1!

Nem szeretném kommentálni.
Oldal: 12345678910