Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Reelmc

Oldal: 1234
Dátum: 2009.02.22. 23:34:17
Honnan származik ez a régi mondás:" Jobb semmit nem enni, mint akármit, és jobb senkivel nem lenni, mint akárkivel..."?
Kína
Kanada
Tibet
India *

csak formaságok javítása...:
: után szóköz " után nincs szóköz... illetve ahogy elnéztem illetve a 2. nem a mondatba az nem "nem" hanem "sem"... illetve azt nem néztem meg hogy van e tovább is a mondás... de ha nincs akkor elég egy pont a végére nem kell a 2pont
Dátum: 2009.02.22. 23:00:33
Ki volt Petőfi Sándor?
zeneszerző
a Himnusz alkotója
író
költő

hát nemtom... szerintem... én törölném... bár legalább normálisan feltett kérdés tűrhető válaszlehetőségekkel... de én törölném... bár ha érkezett már rá rossz válasz akkor megérdemli hogy maradjon... és inkább a rosszul válaszolót töröljétek helyette
Dátum: 2009.02.22. 17:52:10
höhö... én brassóit még nem is ettem borsó nélkül...
Lanmandragoran majd egyszer cseréljünk.... te hozol nekem borsó nélkülit én meg viszek borsósat...
Dátum: 2009.02.22. 17:38:47
"Mi a szerepe az ellentengernagynagynak?"
a válaszok lényegtelenek meg nemis nagyon emlékszem és copyzni elfelejtettem viszont a kérdést lehetne javítani... mert ilyen rangot én nem ismerek... és találni se találtam ilyet
Dátum: 2009.02.22. 14:05:28
Melyik színész játszotta a Keresztapa második részében Michael Don Corleonét?
Al Pacino
Danny de Vito
Marie Antoinette
Brad Pitt

még jó kérdés is lehetne... de az igénytelen válaszok miatt megér egy törlést... vagy visszadobni és átíratni a válaszokat...
Dátum: 2009.02.22. 13:30:31
Mi ennek a játéknak a neve?
travian
ikariam
vegzetur
klanhaboru

törlés...
Dátum: 2009.02.22. 02:04:57
nem copyztam de a kérdés ez volt nagyjából
"Ki a női főszereplője az Órák című filmnek?"
nemtudom mennyire az alapműveltség része illetve mennyire ismert film... de én pl még csak nem is hallottam róla... jó a port.hu meg a gugli csodákra képes de akkor is...
Dátum: 2009.02.21. 19:30:50
"Melyik írása helytelen?"
Bagoly
Szovjetunió (helyes válasz)
Kamion
Gólya

nah akkor ezt kérném törölni:
az 1. 3. és 4. válaszok is helytelenek hamár ennyire helyesírás...
mivel nem nagy kezdőbetűvel írandóak... vagy ha egyszavas mondatok akarnak lenni akkor hol a pont a végéről?
illetve a Szovjetunió-ban nem tudom hol a hiba se az automatikus hibajavító nem húzza alá... sőt több honlapon is betűről betűre így (is) írják le... még jó hogy csak 10% múlott rajta nem küldi mert most ideges lennék... és jólenne hogyha valaki nyelvtanos kérdést tesz fel akkor esetleg nem ejt több hibát a kelleténél (mámint az egy helyes azaz hibás válaszon kívül)... köszöntem... illetve a kérdés maga is elég satnya...
Dátum: 2009.02.21. 12:52:05
mit jelent a velur szo?
sárgásbarna szin
óra mü
papirfajta
kikészitett bör *

csak helyesírási hibák javítása:
mit -> Mit
velur -> velúr
szo -> szó
szin -> szín
mü ->mű , illetve az óramű egy szó
papirfajta -> papírfajta
kikészitett bör -> kikészített bőr
Dátum: 2009.02.21. 12:14:28
nem tudom pontosan idézni de kb így szólt a kérdés...
"Milyen képessége van a Hősök c. sorozatban a rendőrnek, Matt Parkernek?"
gondolatolvasás *
regeneráció
teleportálás
(itt már nem tudom mi volt)

oké hogy elterjedt sorozat de muszáj ezt nekem tudnom vagy akárki másnak?? 2éve nem nézek tévét csak elvétve 1-2percet ha olyan helyen vagyok ahol bevan kapcsolva... illetve aki néz az se biztos hogy ilyen létfontosságú műsorokat fog nézni... nemtom mennyi idő kiböngészni a választ mert ezt épp tudtam... (még régen láttam pár részt szal szerencsém volt)
szerintem törlés
Dátum: 2009.02.21. 11:33:02
Hol találhato az Alians Aréna?
Berlin
München*
Frankfurt
Lipcse

Igen, ez mind egy sorban. Pofam leszakad. ALLIANCE, találhatÓ

a stadion neve tényleg elvan írva de a te megoldásod se jó... nem Angol arénáról van szó... szóval ne mérgelődj...
"Allianz Arena egy labdarúgóstadion München északi részen"
Dátum: 2009.02.21. 11:29:39
Mi az alkotóeleme a gyémántnak?
Mangán és vas.
Kálcium és szilicium.
Szilícium.
Szén.

őő lehet hülyeséget fogok mondani... rég volt már kémia órám... ráadásul ott se a gyémánt volt a főtéma... de biztos hogy a kérdés pontos így?? ha igen akkor nem szóltam...
akkor a helyesírási hibákat elég javítani: a 2. válaszban a szilícium rövid i-vel lett írva... a Kálcium a-val írandó... illetve a kis kezdőbetűs elemneveket lehet átírni nagyra mivel az elem nevéről van szó ami a tulajdon neve jelenesetben
Dátum: 2009.02.21. 11:07:34
Mennyi a legtöbb őskő, amit PayPallal lehet vásárolni?
400
250
350 *
300

lehet törölni...
Dátum: 2009.02.21. 01:54:05
még 1 focis kérdést kapok t*kön bököm magam...
alapból nem szeretem ezt a sportot és erre kapásból mondhatnék vagy 10érvet minden gondolkodás nélkül... ne várja már el tőlem senki hogy ezekre a zseniális részletekbe menő kérdésekre tudjam a választ... mert bekattanok azt a teljes jégkorong szabálykönyvet meg általam ismert hoki történelmi adatot végigkérdezem azt lehet majd pislogni... legközelebb aki focis kérdést akar feltenni (esetleg VB-t Olimpiát azaz világeseményt leszámítva) az írja le egy papírra aztán dobja ki az első kukába... köszönöm...
Dátum: 2009.02.20. 22:19:39
és a pendrive a számítógépben van? -.-
amúgy ennyi erővel a processzorban is tárolódnak adatok ideiglenesen szal abba is belelehetne kötni...
ezért írtam hogy nem kell törölni csak pontosítani a kérdést... esetleg a te kedvedért a memória válasz lehetőséget kicserélni sőt elég csak utánna írni hogy kártya... -.-
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Adathordoz%C3%B3k (egy kis olvasnivalónak)
Dátum: 2009.02.20. 22:12:56
Melyik a számítógépben az adathordozó?
processzor
memóriakártya
winchester
videókártya

A memóriakártya is adathordozó. Törlést neki, 2 jó válasz van.

mivel a kérdés adathordozóra kérdez rá és nem adattárolóra így ellehet fogadni... bár sztem pontosítani kéne vagy átfogalmazni vagy akár törölni... de hamár így lett feltéve akkor jó a winyó... mert ha a memókártyát kiszeded a gépből azzal nemigen fogsz adatot hordozni mivel ideiglenes tároló egység... viszont a vinyóra lementett adatokat tudod hordozni mert amíg nem módosítod azon azlesz amit ráraktál...
Dátum: 2009.02.20. 17:05:20
Hol élnek a pingvinek?
az egyenlítő mentén
a déli féltekén *
az északi féltekén
kihaltak

nem lenne rossz kérdés de a 4. választ jó lenne átírni valamire... illetve a 2. és 3. választ pontosítani mert bár valószínűleg mindenki érteni fogja hogy a Föld féltekeiről van szó... ennyi erővel lehetne akármelyik kontinens vagy ország északi déli félteke... a kérdés maga jó szerintem csak összecsapott
Dátum: 2009.02.20. 15:25:45
jó a névelő azaz tényleg die Suppe... viszont ha valaki laikusként látja meg azaz nemtud németűl akkor akkor el kezedné szótárazni azt is hogy mit jelent a die... amit egy egyszerű online szótár nem biztos hogy meg fog magyarázni neki csak kidobja hogy nincs találat... de amúgy tárgytalan a szabályzat szerint nemlehet ilyen kérdést feltenni szóval az hogy hol helyes meg hol nem az már felesleges billentyűkoptatás... mint most az én HSZ-om is:D
Dátum: 2009.02.20. 13:16:30
Melyik számítógép (alaplap) volt hamarabb?
286 *
PI
386
486

hát ezt sztem spec kérdés... egy fiatalabb játékos, vagy egy idősebb de olyan játékos aki nem mozog a témában, jó eséllyel nem fogja tudni... max tipp-re bejön a 286 mer aza legkisebb szám biztos hamarabb volt alapon...
Dátum: 2009.02.20. 12:53:10
Milyen ital a "házmester"?
fröccs típus *
koktél
rövid ital
sör

hát nem vetem meg az alkoholt de ahogy eddig értesültem a nagyérdemű nemszereti az ilyen kérdéseket... bár ez legalább megint egy értelmes kérdés volt:) leszámítva a sör választ az gyengécske... de látszik hogy nemszoktam fröccsözni... mer ahogy már a nagyok is megmondták "a bort azt tisztán de a sört azt mocskosul"
Oldal: 1234