Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Malacka

Oldal: 12
Egen volt, hogy mi is kaptunk, és nem vagyunk "elnyomott kis szövetség", jó középkategóriásak vagyunk, pont ezért viseljük nehezen, ha valaki farmolni akar és még fenyegetőzik is. Jelenleg éppen a "visszanyalás" megy. A mi részünkről. Majd látjuk mi lesz...
Ühüm, arra gondoltam, hogy a kisebb szövetségtől szerintem teljesen jogos a dolog... Azért is lett kitalálva, az emberek nehezen viselik a "farm státuszt", viszont más esélyük nem-igen van, tekintettel a hatalmas különbségekre. Avval én sem értek egyet, hogy nyakra főre dobálózzunk vele, de egy idő után unalmas a dolog...Erre fel nemcsak támadgatnak, hanem még meg is fenyegetnek... Persze szövetségesei mindenkinek vannak... Lehet ebből tök jó móka is...
Gratulálok, nem elég, hogy alapból megszívatják a kicst, még rá is vágnak egy nagyot a végén. Ehhez kell ám tartás...
Dátum: 2008.10.28. 09:18:17
A "Melyik tiszt" kérdésnél szerepel a dandártábornok és a hadnagy is a válaszok között. Ismeretlen okból a feltevő a hadnagyot jelölte meg helyes válasznak. Sajnos a dandártábornok is tiszti rang és egy kissé tán magasabb is mint a hadnagy...
Dátum: 2008.10.10. 12:08:52
Egy kérdésemre adott válaszlehetőségek között szerepelt a "SZARVAS" szó, amiért nem engedte elküldeni a rendszer... ENNYIRE azért ne legyetek PC-k
Oldal: 12