Attól, hogy neked nem szempont, a használtató kereskedőnek szempont kell legyen, aki eladja neked.
Nekem pl. alap hogy a futását megnézem egy autónak, meg hogy mikor fog lejárni a műszakija
de, igen, kissé spec a kérdés
Hozzászólások - Scud
Oldal: 12
Dátum: 2009.01.08. 08:59:32
Dátum: 2009.01.08. 08:44:13
Miért NEM jár levonás egy autó forgalmi értékének meghatározásakor?
3 tulajdonos
1évnél korábban lejáró műszaki vizsga
Május utáni forgalombahelyezés
Futásteljesítménye nagyobb az átlagosnál (többletfutás)
erre sem tudnak válaszolni
3 tulajdonos
1évnél korábban lejáró műszaki vizsga
Május utáni forgalombahelyezés
Futásteljesítménye nagyobb az átlagosnál (többletfutás)
erre sem tudnak válaszolni

Dátum: 2009.01.07. 19:46:49
először is venned kell a lélekkufárnál egy sajtolót:)
el kell menned vadászni
legalábbis szerintem ez lesz a megfejtés
el kell menned vadászni
legalábbis szerintem ez lesz a megfejtés
Dátum: 2009.01.07. 19:24:28
Idézet: Lanmandragoran - 2009.01.07. 19:18:52
ha az audi anyacége a VW, és a VWnek másik két leányvállalata is fel van sorolva akkor szerintem még mindig nem rossz a kérdés
de rendben, igazatok van (valahol)
akkor másik amire senki sem tud válaszolni:
Ki NEM Batman ellensége?
Harvey Dent
Jack Napier
James Gordon*
Dr. Victor Fries
Nem az a gond, hogy hol gyártják, hanem hogy olyan kapcsolatban állnak egymással, hogy az Audi, és két válaszlehetőség a harmadik válaszlehetőség leánycége. Ergo csak a VW-t lehet kötni az Audihoz, a másik kettőnek semmi köze hozzá.
Azt a vasárnapost a helyedben meggondolnám, mert arra jó eséllyel azonnal törölnit fogsz kapni, ha mégis átmegy, kb addig lesz benn, míg egy olyan ember meg nem kapja, aki kiteszi fórumra.
Ja és ha felteszel egy rossz kérdést, amit valaki elmagyaráz hogy miért rossz, akkor nem az a megoldás, hogy bevágod a durcit, hogy akkor innentől csak primitív kérdéseid lesznek, mert úgyis hülye mindenki.
Azt a vasárnapost a helyedben meggondolnám, mert arra jó eséllyel azonnal törölnit fogsz kapni, ha mégis átmegy, kb addig lesz benn, míg egy olyan ember meg nem kapja, aki kiteszi fórumra.
Ja és ha felteszel egy rossz kérdést, amit valaki elmagyaráz hogy miért rossz, akkor nem az a megoldás, hogy bevágod a durcit, hogy akkor innentől csak primitív kérdéseid lesznek, mert úgyis hülye mindenki.
ha az audi anyacége a VW, és a VWnek másik két leányvállalata is fel van sorolva akkor szerintem még mindig nem rossz a kérdés
de rendben, igazatok van (valahol)
akkor másik amire senki sem tud válaszolni:
Ki NEM Batman ellensége?
Harvey Dent
Jack Napier
James Gordon*
Dr. Victor Fries
Dátum: 2009.01.07. 19:13:31
na, mindegy
akkor én is maradok a milyen nap jön a vasárnap után típusú kérdéseknél és akkor nem váltanak majd át "rossz kérdés"re mert senki sem tudott rá válaszolni...
akkor én is maradok a milyen nap jön a vasárnap után típusú kérdéseknél és akkor nem váltanak majd át "rossz kérdés"re mert senki sem tudott rá válaszolni...
Dátum: 2009.01.07. 19:10:03
igen, gyártanak
és szuzuki is van esztergomban is pedig japán
és szuzuki is van esztergomban is pedig japán
Dátum: 2009.01.07. 19:00:50
melyiket nem lehet kötni az audihoz
a leány, anyavállalat az segítő célzattal van odaírva zárójelben...
a fordot hogy kötöd az audihoz?
a leány, anyavállalat az segítő célzattal van odaírva zárójelben...
a fordot hogy kötöd az audihoz?
Dátum: 2009.01.07. 18:47:26
a ford amerikai autó, aki nem használja a wikit és egy egészen kicsit is otthon van kocsikban annak ezt tudni kéne
Dátum: 2009.01.07. 18:42:44
Melyik NEM köthető az Audihoz (anya/leányvállalat) ?
Volkswagen
Lamborghini
Ford
Seat
A kérdésre eddig 21 jó és 46 rossz válasz érkezett.
ez miért olyan nehéz kérdés???
Volkswagen
Lamborghini
Ford
Seat
A kérdésre eddig 21 jó és 46 rossz válasz érkezett.
ez miért olyan nehéz kérdés???
Dátum: 2009.01.01. 16:32:09
szóval nekem még a színkör alapján vannak meg az alapszínek nem pedig a RGB nyomtatás szerint...
Dátum: 2009.01.01. 16:30:10
Mi a három alapszín?
vörös,fekete és a sárga
zöld,kék és a sárga
vörös, a zöld és a kék.
sárga,kék és a fekete
a zöld csak a nyomtatásban alapszín... vagy még ott sem:)
piros, kék, sárga (citromsárga!)
a zöld úgy lesz, hogy összekevered a kéket és a sárgát...
ennél a kérdésfeltevés nem helyes, a nyomtatásbeli 3 alapszínre kellett volna rákérdezni, mert így (szerintem) mindenkinek az általános iskolai rajzórán tanultak jutnak az eszébe, és tök hülyén érzi magát, hogy a helyes válasz (eszerint) nincs is a megoldások között...
vörös,fekete és a sárga
zöld,kék és a sárga
vörös, a zöld és a kék.
sárga,kék és a fekete
a zöld csak a nyomtatásban alapszín... vagy még ott sem:)
piros, kék, sárga (citromsárga!)
a zöld úgy lesz, hogy összekevered a kéket és a sárgát...
ennél a kérdésfeltevés nem helyes, a nyomtatásbeli 3 alapszínre kellett volna rákérdezni, mert így (szerintem) mindenkinek az általános iskolai rajzórán tanultak jutnak az eszébe, és tök hülyén érzi magát, hogy a helyes válasz (eszerint) nincs is a megoldások között...
Oldal: 12