Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Ashran83

Oldal: 123
Dátum: 2009.02.17. 15:34:54
Ekkora foss randomot már rég tapasztaltam. Pihenek, megtámad egy 60 ponttal gyengébb karakter ráadásul -10%-on, mert valami küldetést csinált (veszíts 200 LE-t vagy valami hasonlót), nem jön be a varázslata pedig az az egy erősebb lenne, még csak állata sem volt, az én 27. szintű dögömmel szemben, erre lezúz mint állat és visz 400 LE-t.
Értem én hogy random, de ennyire szar ne legyen már...
Dátum: 2009.01.27. 03:02:02
Hogy lehet hogy egy portyában (prémium tagként) több mint 50%-ot veszítettem LE-ben????
Az tény, hogy benéztem a kivégzést (ennél a srácnál másodjára), de ez nem magyarázza, hogy 1600 nálam levő LE-ből 825 LE-t veszítsek, úgy hogy a prémium tagság miatt elvileg kevesebb LE-t rabolhatnak tőlem ("ha harc során veszítesz, csak kevesebb lélekenergiát rabolhatnak tőled, mint halandó társaidtól") még akkor is ha én támadok, egyébként 207 ÉP-m maradt és 858 LE-m.
Szeretnék mielőbbi megoldást erre, mert tudtommal max. 15 %-ot veszíthetek, amit csökkent a tagság. Alább bemásolom a teljes csatát. (Heretic 292 tulösszeggel, Silverwood 198-as tulösszeggel vágott neki ennek a csatának, de ez nem mérvadó, csak érdekességképp írom).

Heretic vs. Silverwood (Gyémánt Horda)
Mivel támadtál már az elmúlt 60 percben, fáradtan indulsz csatába. Erre a harcra tulajdonságaid 20 százalékkal kevesebbnek számítanak. Idomított állatod, Csatabogár, egy 17. szintű nerub kórokozó is részt vesz a csatában. Őrjöngve vetitek magatokat a harcba.
Futás közben egy energialövedék igéjét mormolod. (-10 VP). 27 sebzést okoztál.
Silverwood egy energialövedék igéjét mormolja, ahogy feléd fut. Rohanás közben kitérsz előle. Csak 7 pontnyit sérültél.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz az Enyészmesterrel. Talált, 29 sebzést okoztál. Csatabogár is támad. Mellé!
Egy gyors csel után Silverwood a hasadat támadja. Talált, 3 ép-t sebződsz.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Silverwood az utolsó pillanatban félreugrik. Csatabogár is ellenfeledre veti magát. 10 sebzés!
Silverwood rád veti magát, a mithril buzogánnyal sebezhető pontot keres. Könnyedén félrehajolsz.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, az Enyészmesterrel gyorsan alulról támadsz. Nem találtál! Csatabogár acsarogva támad. 6 sebzés!
Egy gyors csel után Silverwood a hasadat támadja. Eltalált, sérültél 7 pontnyit.
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 72 sebzést okoztál, és 17 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 825 lélekenergiát.
Dátum: 2009.01.20. 02:34:25
Ez lehet, hogy nem hiba, de nagyon durva volt:

Silverwood

Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.
A csatában összesen 147 sebzést okoztál, és 22 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 214 lélekenergiát.

Ami miatt durva, hogy utána még maradt 214 ÉP-m! 15. szinten 86-os szakértelemösszeg mellett lehetséges, hogy 45-ös kivégzéssel rohangáljon valaki??? Kicsit fura, mert emelett van 7k nyert és 20k vesztett portya LE-je, több vesztett mint nyert portyája, meg 197-es tulösszege, szóval nem lehet, hogy mindent csak szakértelmekbe fektessen, de 45-ös kivégzés szakértelem 15. szinten nekem nagyon irreálisnak tűnik. Utána nézne ennek valaki?
Dátum: 2009.01.17. 02:48:20
Mint előző hozzászólásomban is írtam, honnan kéne azt valakinek tudni, hogy mi rabszolga és mi nem. Nekem mint mondtam fel se tűnt, hogy van ilyen. Hagyjuk már ezt a csalás dolgot. A multizás nem szép dolog, de csalásnak nevezni azt, hogy valaki rászáll egy másik játékos multikarakterére az nonszensz... Ha aki indította a másik karaktert olyan balfék, hogy nem képes lefarmolni, amit indított és otthagyja több ezer LE-vel más prédájának, hát az magára vessen... Mindegy a szűrő valamilyen szinten bent van, lesznek kisebb fennakadások, de végső soron minden helyre fog állni... Szerintem ezt itt kéne lezárni, mert felesleges ezen tovább vitázni. Majd mindenki alkalmazkodik az új rendszerhez, aki meg talál kiskaput, az ügyes..., aki meg rájön erre az még ügyesebb....
Dátum: 2009.01.17. 02:39:33
A másik, hogy a kezdeti dühös felszólalás végülis abból fakadt, hogy V2-n a topportyázók egy része más szakikat kezdett el fejleszteni, és nem a vadászatot segítőket és túl hirtelen jött egyik napról a másikra a változás, így amit beleölt LE-t a portyát segítő szakikba ha tudott volna előre a változásról, akkor spektrálisba és elementárisba fektette volna a LE-t.
Én is megéreztem, hogy napi 10k helyett hirtelen csak 5k szereztem, mert reggel mielőtt olvastam volna a módosításról rámentem a szokásos listámra és pofára zuhantam. Aztán utána találtam néhány bénán játszó karaktert és máris nem volt olyan rossz a bevétel. Egyébként én tök naivan nem gondoltam, hogy vannak rabszolgák, amíg ez itt a tegnapi nap folyamán fel nem merült, azt viszont furcsának találtam, hogy vannak, akik annyira "bénán" "játszanak", hogy több ezer LE-vel pihengetnek. És ha már annyira hülyék, hogy így tesznek mért ne vehetném el tőlük a LE-t. Ez ezután se fog változni. Ha valakinél sok LE-t találok vissza fogok hozzá menni, ameddig meg nem tanulja, hogy ne tartson magánál annyit, és ha ez véletlenül valaki más rabszolgája nagy ívben szarok rá. A játék részben a LE szerzésről szól, hiszen mindent abból fejlesztesz, márpedig valahogy kell szerezni...
Részemről ennyi...
Dátum: 2009.01.17. 01:20:47
Ki nyerte a Celeb Vagyok 1. szériáját?
Falusi Mariann
Soma
Dér Heni
Gáspár Győző

Érdektelen....
Dátum: 2009.01.17. 01:12:20
Ki nyerte meg a 2008 EB?
Spanyolország
Németek
Hollandok
Argentína

Nem lehetne pontosítani, hogy milyen EB-ről van szó? Igazból nem tudom, hogy volt e több is más-más sportágakban (nem vagyok sportfan a Forma 1-et kivéve), de akár lehetett több is.
Dátum: 2009.01.17. 01:01:34
Igazából visszaolvastam az általad hivatkozott hozzászólásomat és nem érzem úgy, hogy bármit is fikáztam volna, csupán kifejtettem, hogy az ég világon nem mond semmit se a rövidítés, se az, hogy kitől származik. Mivel egy rahedli értelmetlen kérdéssel találkoztam már a kvíz során ezt is odasoroltam egyből, mivel fogalmam sem volt róla, hogy van neki valami értelme, amit esetleg normál embernek tudnia kéne. Mivel azóta már páran elmagyarázták a dolgot, felfogtam, ennyi.
Nincs ECDL vizsgám nem is szeretnék, de ez lényegtelen. Amikor még tanultam a számtechet ez nem volt anyag, azóta meg nem követem a változásokat ilyen szinten. Most már tudom a kérdésre a választ, és ennyi. És többet erről nem is szeretnék vitázni.

UI.: tv-t nem nézek, rádiót nem hallgatok, újságot nem olvasok (csak könyveket), max a neten futok bele néhány hírbe (ez az én szegénységem, de hát ez van), szóval nem vagyok éppen képben, hogy kivel foglalkozik a média. Nincs türelmem szűrni a sok szemét közül az érdemi dolgot, ami a médiából árad nap mint nap az ember felé....
Dátum: 2009.01.16. 17:50:14
Ki nem volt magyar szövetségi kapitány?
Ronald Koeman
Erwin Koeman
Lothar Matthaus
Csank János

Miért is kéne tudnom a focis kérdéseket?
Dátum: 2009.01.16. 17:44:57
Melyik márka Finn?
Nokia
Ford
Hering
Lidl

Reklám + kis "f" a finn.
Dátum: 2009.01.16. 17:42:14
Következő kérdést nem tudtam kopizni.
Hányas szintűnek kell lennie a vezetőképesség szakértelmednek, hogy 3 állatod lehessen?
5
10
15
111111,22222

Megjelölöm a 10-et még jó, hogy nemrég csináltam a küldetést erre visszajön a válasz: Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: 15
Öööö, töröljétek ezt a kérdést, mert 10-es szaki mellett ott figyel a puttyonban 3 állat, amiből egy van idomítva, szóval a helyes a 10 lett volna. És még csak értékelni se tudtam, szóval hibásan maradt a rendszerben.
Dátum: 2009.01.16. 14:37:03
Érdekesen hangzik kipróbálom, viszont továbbra is kérdésem az, hogy lesznek e változatosabb tárgyak, ergó már a játék elejétől más tárgyakat más tulajdonságbónuszokkal terveztek e, mert az nagyot dobna szerintem, új tárgyvásárlási taktikákat lehetne kidolgozni. Szerintem gondolkozzatok el a tárgyak szakértelem bónuszadásán is, mert az is szinesíthetné a játékot persze, ezt biztosan csak ti tudnátok teszteken bizonyítani...
Egyébként tényleg jónak tűnik a V3, csak ne legyen az első kettő klónja épületekben és tárgyakban, mert az már uncsi lenne és aki játszik az első kettővel az már előre tudja mit merre kell fejlesztenie, hogy jó legyen.
Dátum: 2009.01.16. 14:10:59
"pedig te is látod, hogy milyen kérdések mennek át a rostán, vagyis igazi művészet olyan kérdést írni, amit visszutasítanak."

Nem nagy művészet, lassan nem lehet olyan kérdést írni, ami ne lenne spec. valaki számára. Egyébként pl én is találkoztam olyannak, hogy x-y város melyik megyében található stb... Harry Potter és egyéb regényekhez köthető kérdések is simán bent ficegnek, pedig azok is a spec kategóriába tartoznak. Én direkt írtam egy Star Trek-es spec kérdést, hogy lássam mi lesz vele, buktam is vele 1000 LE-t, de aztán itt a fórumon bekopiztam, hogy ha az spec akkor Harry Potter miért nem azóta se jött rá válasz, szóval erről ennyit.

De ez tényleg nem ebbe a topicba tartozik.
Dátum: 2009.01.16. 13:04:38
OFF: 25 vagyok, ugyan nem számtechre specializálódott ember, de anno én is tanultam számtechet, de ezzel a kifejezéssel még nem találkoztam. Mindegy, most már ezt is tudom.
Dátum: 2009.01.16. 12:49:27
Köszi, de ezt honnan kellett volna tudnom??
Dátum: 2009.01.16. 12:41:34
Mi a WYSIWYG?

Minél előbb.
Tudom, amit tudok.
Azt hallod, amit kell.
Azt kapod, amit látsz.

Ez most őszíntén mi a lóf....sz? És még értékelni se lehet, töröljétek, de gyorsan, ha kérhetném.
Dátum: 2009.01.15. 20:38:54
Jaja pontosan, nem egy kariról tudom (köztük a sajátom is), hogy már most készíti magát az ínséges időkre és tollja ezerrel a spektrálisra és tervezi a sajtolást. A rahedli portya Le-ből egy idő után simán futja ilyenekre is és onnantól megy a fejlődés, főleg ha az illető tanul a V1-es tapasztalatokból.
Dátum: 2009.01.15. 19:32:51
Fentebb már javasoltam (Tyberiusként), hogy új világ, új szörnyek, de leginkább új tárgyak. Az alap buzogány kapjon más képet és nevet és más sebzési értékeket pl. És így az összes tárgy is. Ne legyen ez is az első világ egy klónja. Legyenek újabb és másabb épületek. Új szakértelmek, más bónuszokkal és olyan tárgyak, amik a szakik fejlesztését és tanulását segítik. Ja és arányos szörny-kapott tp kapcsolat kéne: szóval, ha egy apró szörnyet győzök le 10-es szinten ne 7-8 tp kapjak érte, csak 2-3-at mondjuk, ha meg óriásit győzök le, akkor meg mondjuk 12-15-öt, persze ez szint függő lenne, mint eddig, de legyen változatosság a lény mérete és a kapott tp között.

Más: mivel ez egy békésebb világnak van szánva lehetne, hogy a szövetségek is lépjenek szintet, mondjuk párszázezer átlagépítésenként 1. szintet, ami után újabb táposabb épületeket lehetne felhúzni, vagy a meglévők maximuma növekedne. Csak javaslatok, de szinesítenék a játékot véleményem szerint...
Dátum: 2009.01.14. 13:40:09
Már megbocsáss, de ha az írójára kérdezel rá, az még hagyján, de egy tartalmi elemére? Szerintem sokan vannak, akik élből nem olvassák el és nem nézik meg filmen; én is közéjük tartozom. Nem érdekel maga a világa, filmen meg van ezerszer igényesebb és jobb alkotás, amire időt szánok. Szóval igen is specnek számít egy átokra rákérdezni, amit csak az ismerhet, aki olvasta a könyvet vagy látta a filmet. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen kérdésekkel rohangál, mert találkoztam más hasonlókkal, amikor valami fantasy hős nővérének férjének az anyjának a macskájára kérdezett rá az illető (vagy valami hasonló elborult dolog volt). Persze tényleg sok a spec kérdés, gyakorlatilag minden kérdés valakinek specilális lehet, még az úgymond ált. műveltség körébe tartozók is. Lásd azt a példát, amit fentebb én is hoztam, bár az tényleg messze van az ált. műveltségtől.
Dátum: 2009.01.14. 13:29:02
Ez aztán tényleg alapműveltség és még csak értékelni se tudom, mert már benn van az adatbázisban.

A Swift II milyen eredményt ért el az EURO NCAP törésteszten?
2 csillag
4 csillag
5 csillag
3 csillag

Azt se tudom, mi a fene ez az Euro NCap törésteszt. Akkor már ezerszer inkább a történelmi évszámok. Jó lenne az ilyeneket sűrgősen eltávolítani.
Oldal: 123