Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Arrakys

Oldal: 12
Dátum: 2008.12.12. 16:37:07
Tisztelt Játékvezető, Kedves Moderátorok!

Második Kviz-kérdésemet azzal utasították el, hogy túl specifikus. Véleményem szerint az itt játszók között több a szerepjátékos mint a sportoló, ennek ellenére mindenféle Rugbi-vel és egyébb hasonlókkat kapcsolatos kérdéseket beengednek, szerepjáték regényekkel kapcsolatosakat pedig nem? Nem tünik ez igazságtalannak? Ha az utóbbit beengedik, akkor az előbbit miért nem?

Tisztelettel: Arrakys
Dátum: 2008.12.12. 14:58:54
Üdv!

Kaptam egy kvízkérdést, ami azt tudakolta, hogy milyen fématom van a "hemoglobin" molekulában. Be is jelöltem, hogy "vas".
A program szerint a helyes válasz "Dánia" lett volna. Minden bizonnyal proramhibáról lehetett szó, nert ez a válasz nem is szerepelt a lehetségesek között. Kérem a tisztelt operátorokat, hogy javítsák ki. Előre is köszönöm.

Tisztelettel: Arrakys
Dátum: 2008.12.09. 02:05:09
Tisztelt Játékvezető, Kedves Moderátorok!

Érdekes dolgokra lettem figyelmes.

1,
Új küldetést kaptam, mindjárt megtetszett. Kutasd fel Drakint.
No jó, gondoltam én.
- Ha végzetúr lenne még csak-csak, elöbb utóbb valamelyik portyán csak össze fut vele aki szerencsés, de nem, ilyen nevü játékos mintha nem lenne. A kereső szerint nincs.
- Vagy akkor, ha NJK akibe bele lehet botlani? Ugyan dehogy.
- Ha azóta nem változtattatok a küldetés teljesíthetőségén, akkor a Fórumon elhangzottak szerint, csak és kizárólag akkor lehet vele találkozni, ha valaki a Legendában, 8-ik szinte lépése után rákattint a nevére. OK! De akkor miért adja meg a program egy 4-ik szintűnek? Azért, hogy esetleg 4 szinten keresztül ne teljesíthessen küldetést rendesen?
Vagy mi lehet az oka? Korlátozás, hogy ne fejlődjünk olyan gyorsan?

2,
A másik érdekesség:
Küldetés eldobása "gomb", az van, de küldetést eldobni azt nem lehet vele. Mert ha lehetne, akkor a küldetés valószínü ki is kerülne a sorban állók közzül. Viszont nem teszi. Javaslom, a "gomb" átnevezését, Küldetés passzivizálása gombra, hisz más nem történik, csak visszaugrik a küldetés aktívból, passzívba. Vagy később lehet lessz vele eldobni is küldetést?

3, Nem tudom jól látom-e, de mintha mindenki ugyanazokat a küldetéseket kapná, sőtt, megkockáztatom, egyazonsorrendben is. Tévedek?
Lehet ez a faj fejlődésének az útja, de ennyire azonos minden karakternél? Thyrly mutatta a Legendáját. Karakterszinten egyezik meg az enyémmel. Már úgy értem, egy karakter eltérés nem sok, annyit se találtunk.

Válaszotokat várva:

Arrakys
Dátum: 2008.12.07. 15:51:52
Üdv!

Én ugyan nem vagyok céges programozó, de első körben, a helyedben megnézném az internet beállításaimat, mert ha magas a reklámok szürése, akkor bizony a plussz jeleidet is kiszüri a program. Ja, nem tudom, milyen böngészőt használsz, de ha maxtont (maxtort?) akkor nem is fogja, mert ez a felület azt nem támogatja. Javaslom térj át az explórerre, vagy a firefoxra.
Remélem tudtam segíteni.

Tisztelettel:

Arrakys
Dátum: 2008.12.07. 12:56:03
Üdv!

A minap kaptam 10 öskövet. Köszönöm szépen. A program szerint, SMS-en fizettem érte. Én ilyen tartalmú SMS-t nem adtam fel. Viszont csak karakterszám és név alapján lehet ilyen SMS-t kezdeményezni. Most kaptam e köveket, s akkor Köszönöm a kedves ajándékozónak. Vagy programhibából kifolyólag érkeztek hozzám a kövek. Akkor viszont kérem a jogos tulajdonosának átírni.

Tisztelettel:

Arrakys
Dátum: 2008.12.05. 15:13:18
Üdv Néktek!

Keresem azt a szövetséget, aki szívesen látna a soraiban.
Nem vagyok túl erős, nem vagyok hatalmas, de érdekelne egy olyan szövatség, amely szívesen befogadna, s ahol nem elsősorban Harcorientált, vagy építkezéscentrikus.

Válaszaitokat Várva:

Arrakys

/Elsö a barátság, a szerepjáték és a jó társaság!/
Oldal: 12