Dátum: 2009.12.21. 22:08:06
Idézet: Danka33 - 2009.12.21. 22:04:02 Tudtommal Magyarország szabad ország, ahol a törvényeken belül mindenki azt csinál, amit akar. Tudtommal nincs olyan törvény (se Magyarországon, se; nevezzük szabálynak a VÚ-n belül) szabály, ami megtiltaná, hogy egy karakter, amennyiben azt akar, csak építsen. Van építési toplista, nem? Akkor nem lehet, hogy van aki azt akarja uralni? Ki mondta, hogy a VÚ arról szól, hogy puff, nyertem? Mindenki azt csinál benne, amit akar (a szabályok betartása mellett, persze). Ha nem tetszik, hogy más szövetségben van építőkarakter, hát szerezz te is egyet, és nincs "jogosulatlan" előny.
Uff
Na ez is jellemző.
Magyarországon mindent szabad.Szabad lopni,csalni,hazudni.Csak törvényesen kell csinálni.Jaaaa,és az erkölcsök?A becsület?Azok nem fontosak.Csak hogy minden törvényes legyen.
Dátum: 2009.12.21. 22:01:38
Én nem irigykedek.Vagyok olyan jó szövetségben,ahol erre nincs szükség.Csak Smaragd Harcos felvetését fontam tovább.Eddig.....
Dátum: 2009.12.21. 21:59:45
Idézet: Byzon - 2009.12.21. 21:52:37
Az a baj "kisfiam"hogy felépítik az épületeket mások helyett.Az a baj,hogy jogtalan előnyhöz juttatja a csapatát.Az,hogy valaki portyázik,vagy epikezik,vagy vadászik, az stratégia,de ezeket úgysem tudja megtenni,ha nincs mögötte egy erős szövetség.
Dátum: 2009.12.21. 21:41:08
Idézet: Craslorg - 2009.12.21. 09:53:15 Ez nekem már magas. Mi a probléma az építőkkel? Én élvezem, hogy csak építek V3-on, még így is tudok 40+ szinten is kamrázni buzogány + energetikai bizbasszal. Engem meg mások kamráznak. Ez a "pont leszarom" kategória.
Az építőkkel az a baj,hogy CSAK építenek.Nekem senki ne mesélje be,hogy élvezetet okoz az,hogy beépítesz x Le-t,közben x emberke elver,mert szarok a tulajdonságaid és a felszerelésed.Az ilyen ember vagy fiatal és befolyásolható,vagy agyilag valami gond van nála(már bocsánat)Vagy pedig a másik szervereken kiéli magát,és itt csak úgy van,tönkretéve más játékát.
Büyüköt meg nagyon sajnálom,hogy abbahagyta,csak kár hogy nem törölte ki a karakterét.Minden bizonnyal nem kapta meg az Isten státuszt és nem borultunk le előtte imádva,hogy mennyire erős és ügyes.Pedig még a karakterlapjára is kiírta.
Dátum: 2009.10.18. 19:36:09
Nem kell ám mindenért hisztizni.Neked is belefér egy kis veszteség.Bár nem optimális,az biztos.
Dátum: 2009.08.21. 09:24:04
Érdeklődnék,hogy mikor lesz végre már javítva a vadászatból származó Le mennyisége?Mert kissé idegesítő,hogy 600-800 Le-ket kapok normál szörnyekért, 42-es szinten, 60+40-es spektrálissal.
Dátum: 2009.07.21. 16:18:11
Biztos nem tetted elég érdekessé a kérdést.
Dátum: 2009.07.21. 16:00:15
Biztos hogy tanították,ha tanították a polgárháborút.És mért kell érdekessé tenni?Mióta elvárás ez?8millió kérdéssel találkoztam,ami sokkal rosszabb és szárazabb ennél.Ha valakit érdekel valami,azt nem azért fogja tanulni,mert a kvízben olvasta.De mindegy....hagyjuk az egészet.
Dátum: 2009.07.21. 15:49:23
Remek,szóval most már érdekesen is kell feltenni a kérdést,hogy a nép rákereshessen a neten.Kicsit furcsa hozzáállás.Ezzel az a baj,hogy úgy érzem én vagyok a hülye,és nem tudok egy normális kérdést sem feltenni.
Mindenesetre,ezek után már nem is fogok,mert besokalltam kicsit.És most nyugodtan felsóhajthatsz:Hála Istennek,egy hülyével ismét kevesebb.
Dátum: 2009.07.21. 15:30:36
Ki volt Robert Edward Lee?
Amerikai festő
Amerikai hadvezér
Angol szobrász
Angol hajós
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
Mért lexikális az egyik legnagyobb amerikai tábornok,amit simán tanítanak az általánosban Észak-déli polgárháborúban?
Dátum: 2009.07.18. 07:19:55
A közönséges fülbemászó vajon tényleg bemászik az állatok és emberek fülébe,hogy szétrágja a dobhártyát?
Igen,nagyon veszélyes állat
Bemászik,de nem rág szét semmit
Nem csinál ilyet*
Ilyen állat nem is létezik
Mért rossz?
Dátum: 2009.07.06. 17:42:13
Mivel ezt az ágyút konkrétan Konstantinápolyhoz készítették,és utána nem is használták,a kérdés szinte ugyanaz lenne.
Dátum: 2009.07.06. 17:33:05
Melyik vár ostrománál használták a törökök a középkor legnagyobb ágyúját?
Konstantinápoly
Várna
Buda
Nándorfehérvár
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott
Mért is lexikális?Szimplán történelem,csak nem mohácsi csata nehézségű.
Dátum: 2009.06.05. 11:56:04
Mi volt a foglalkozása Tomori Pálnak a mohácsi csata(1526)magyar hadvezérének?
szerzetes
érsek*
főpap
főnemes
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Mért is rossz ez a kérdés?