Hozzászólások - Smckill
Oldal: 12
Dátum: 2009.08.06. 21:03:40
Nem kötelező aktiválni, a anpői fele Vpből is el lehet lenni. Ha meg kevés akkor még mindig vehetsz manaitalt ami mellé nem kapsz Tp t. És mivel a hatás mindenkire hat nem érint hátrányosan senkit a többiekhez képest. Illetve ha a tápról van szó az a +50 % transzencendenális projekciót adó tárgy nem olyan rossz. Számolj csak utána + 20 -30 szaki mennyi Le-be kerül. És ugye a transzcendenális nincs korlátozva...
Dátum: 2009.08.06. 20:56:41
És ez valszeg csökkeni fog, főleg ha egyesek elkezdik berabolgatni a fő Le töltő emberkéket. Meg ugye az eventől függetlenül zajlanak szövi háborúk is....
Dátum: 2009.04.18. 19:20:01
Nem tudom, volt -e, már másnál olyan probléma, hogy szövetségi háborúban meg van az 50 csata, 51/1 es arány és nincs automatikus kapituláció.Április 04- én indult a háború, a napokban volt még +3 győzelmünk jelenleg 54/1 en állunk , és lassan letelik már a 2 hetes limit is.
A Zúzda! és bm kft háborújáról van szó a v1 en.
A Zúzda! és bm kft háborújáról van szó a v1 en.
Dátum: 2009.02.11. 21:26:24
A prémium tagsága miatt lehetett illeve llélekpajzsod volt nem? Meg ugye a hordabónusz.
Dátum: 2008.12.26. 03:36:52
Ki nem volt Rejtő Jenő hőse?
Vanek úr
Rézgróf
Tuskó Hopkins
Piszkos Harry
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Na ez is érdekes, sztem Rejtő azért alapműveltség
Vanek úr
Rézgróf
Tuskó Hopkins
Piszkos Harry
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Na ez is érdekes, sztem Rejtő azért alapműveltség

Dátum: 2008.12.18. 19:34:52
Ha szövire vágysz és szeretnél sokat portyázni gyere a Zúzda! szövibe. Nincs kötelező adó, csak üsd az ellent!
Keresd Ében Tüskésgörényt tagfelvétel ügyében! (s jó ha küldesz egy a karilapodról ki ctrl c vel kivágott tulajdonság statot)
Keresd Ében Tüskésgörényt tagfelvétel ügyében! (s jó ha küldesz egy a karilapodról ki ctrl c vel kivágott tulajdonság statot)
Oldal: 12