Várj csak....
A nyulakhoz szeretnél csatlakozni, a Hullaszag R.T -hez vagy a Salto Mortale -hoz ?
Eljátszottam a gondolattal, hogy együtt írjuk az szb taktikát V5 - ön ... aztán megküzdünk V6 on
Hozzászólások - Lelkes999
Dátum: 2017.02.12. 19:04:35
Dátum: 2017.02.12. 17:11:30
Ezt mi tiszteletben is tartjuk. Nekünk elég, ha te meg azt, hogy mi igen. Szeretünk szb-t nyerni és reméljük fogunk is még sokszor.
Amúgy meg ha ez nem szúrná sokak szemét akkor nem lenne ennyi komment...
Amúgy kit is tisztelhetek benned V5 - ön ? Esetleg V6 -on ?
Amúgy meg ha ez nem szúrná sokak szemét akkor nem lenne ennyi komment...
Amúgy kit is tisztelhetek benned V5 - ön ? Esetleg V6 -on ?
Dátum: 2017.02.12. 17:01:46
Örülök, hogy itt vagy nemes ellenfél...
Végre valaki aki úgy ir , hogy ismer. Az urak úgy értékeltek, hogy nem...
V6 on is igy kezdtük egy éve. Nulláról felhúztunk egy szövetséget ami most már a 3. Legnagyobb V6 on. Azert ez nem semmi. Nyertünk is pár bajnokit és igen veletek együtt küzdöttünk a trollok ellen...
Most csakis arrol van szó, hogy végre kaptunk lehetőséget, hogy csatázzunk egy jót v5 - ön. Sajnos én nem tudtam vissza szertezni a karakteremet, ugyanis a kód nincs már meg, Dikóék meg nem adják ki...
Szoval semmi trolkodás, csak sokan új karakterrel indultak...
Persze nem kétséges, hogy mint minden világon bajnok és szb bajnok szeretnék lenni a csapattal.
Végre valaki aki úgy ir , hogy ismer. Az urak úgy értékeltek, hogy nem...
V6 on is igy kezdtük egy éve. Nulláról felhúztunk egy szövetséget ami most már a 3. Legnagyobb V6 on. Azert ez nem semmi. Nyertünk is pár bajnokit és igen veletek együtt küzdöttünk a trollok ellen...
Most csakis arrol van szó, hogy végre kaptunk lehetőséget, hogy csatázzunk egy jót v5 - ön. Sajnos én nem tudtam vissza szertezni a karakteremet, ugyanis a kód nincs már meg, Dikóék meg nem adják ki...
Szoval semmi trolkodás, csak sokan új karakterrel indultak...
Persze nem kétséges, hogy mint minden világon bajnok és szb bajnok szeretnék lenni a csapattal.
Dátum: 2017.02.12. 16:41:27
Nyilvánosan elnézést kérsz ha bebizonyítom hogy 809 ütésünk van ?
Dátum: 2017.02.12. 16:33:26
Meglátjuk milyen karaktert hozok össze...
Amugy az a durva srácok, hogy ha csak kicsit vissza olvasnátok láthatnátok, hogy mennyire ellene vagyok a trollkodásnak. Petíciót irtam ez ügyben Baratynak , ami ebben a topikban meg is jelent. Azert nem indultam el ezzel a karakterrel mert reméltem vissza kapom a régit. Nem sikerült. Ha az megnyugtat beirom a levelezésemet Dikoval...
Ui : amugy meg basszus, ha akarnék ezzel az inspiracioval csináltatnék pikk-pakk egy gagyi karaktert. En viszont nem azt akarok. Remélem ez ellen nincs kifogásod
Amugy az a durva srácok, hogy ha csak kicsit vissza olvasnátok láthatnátok, hogy mennyire ellene vagyok a trollkodásnak. Petíciót irtam ez ügyben Baratynak , ami ebben a topikban meg is jelent. Azert nem indultam el ezzel a karakterrel mert reméltem vissza kapom a régit. Nem sikerült. Ha az megnyugtat beirom a levelezésemet Dikoval...
Ui : amugy meg basszus, ha akarnék ezzel az inspiracioval csináltatnék pikk-pakk egy gagyi karaktert. En viszont nem azt akarok. Remélem ez ellen nincs kifogásod
Dátum: 2017.02.12. 16:22:23
Sokak szerint nem bohóckodom, hanem egészen jó szb taktikát irok...
Csak abba tudtok belekötni, hogy egyenlőre egyes szinten vagyok? Nem kaptam vissza Ed -et. Én is sajnálom...
No de ütottünk azert közel 1000ret , minden tag kivette a részét !! En kevesebbet mert kicsi vagyok...Még!!
...mondom nyugi, maradunk, nagyok leszünk, ellenfelek leszünk...
Csak abba tudtok belekötni, hogy egyenlőre egyes szinten vagyok? Nem kaptam vissza Ed -et. Én is sajnálom...
No de ütottünk azert közel 1000ret , minden tag kivette a részét !! En kevesebbet mert kicsi vagyok...Még!!
...mondom nyugi, maradunk, nagyok leszünk, ellenfelek leszünk...
Dátum: 2017.02.12. 16:15:38
Tudom fáj a vereség, megértem....
Most jöttem valóban. Egyenlőre kicsi vagyok, de nagyra növök hamar. Akiknek nem volt V5 - ös karaktere azok elölről kezdték. Én meg nem tudtam kicsalni régi karakterem kódját ezért kénytelen voltam újat inditani...
Szóval nyugi, maradunk... nagyok leszünk... erősek maradunk...izgalmasabbá tesszük a játékotokat...
Most jöttem valóban. Egyenlőre kicsi vagyok, de nagyra növök hamar. Akiknek nem volt V5 - ös karaktere azok elölről kezdték. Én meg nem tudtam kicsalni régi karakterem kódját ezért kénytelen voltam újat inditani...
Szóval nyugi, maradunk... nagyok leszünk... erősek maradunk...izgalmasabbá tesszük a játékotokat...
Dátum: 2017.02.12. 15:33:22
Szia! Ajánlom olvasásra v5 - ös karakterem bemutatkozását...
( Jégszívű Leonárd)
Valóban bucira verünk mindnekit. Köszönjük a bókot Mondjuk 9 aktiv taggal, de nem tudhattad, hogy majdnem minden v6 -os harcosunk aktiválta magát V5- ön is...
Amugy meg ti sem gondoltátok, hogy nem jövök vissza a lelketekért
( Jégszívű Leonárd)
Valóban bucira verünk mindnekit. Köszönjük a bókot Mondjuk 9 aktiv taggal, de nem tudhattad, hogy majdnem minden v6 -os harcosunk aktiválta magát V5- ön is...
Amugy meg ti sem gondoltátok, hogy nem jövök vissza a lelketekért
Dátum: 2017.01.09. 21:50:35
Valóban....
Tudod, ha hiszed ha nem tiszteltelek. Én sose írnék rólad olyat, hogy szar a taktikád. Ezert is örültem amikor bejött amit főztem... Mivel tiszteltelek nem hagytam, hogy utolsó legyél par hete. (Az, hogy mennyire vetted komolyan nem tudom, de te kértél engem és az volt a válaszom ti erdemlitek a masodik helyet)
S most elárulok neked egy titkot. Lehet te is tanulsz belőle valamit..
2000 ütést vittünk be utolsó körben. Kiszámoltam mezőre pontosan hogyan leszünk mi elsök, ti másodikok s azok az utolsók akik oda valóak. Hülyeség,az... Csináltam mar nagyobbat is...
Amúgy igazad van, ti lesztek a bajnokok, vagyis az én taktikám szar volt. Megemésztem...
Tudod, ha hiszed ha nem tiszteltelek. Én sose írnék rólad olyat, hogy szar a taktikád. Ezert is örültem amikor bejött amit főztem... Mivel tiszteltelek nem hagytam, hogy utolsó legyél par hete. (Az, hogy mennyire vetted komolyan nem tudom, de te kértél engem és az volt a válaszom ti erdemlitek a masodik helyet)
S most elárulok neked egy titkot. Lehet te is tanulsz belőle valamit..
2000 ütést vittünk be utolsó körben. Kiszámoltam mezőre pontosan hogyan leszünk mi elsök, ti másodikok s azok az utolsók akik oda valóak. Hülyeség,az... Csináltam mar nagyobbat is...
Amúgy igazad van, ti lesztek a bajnokok, vagyis az én taktikám szar volt. Megemésztem...
Dátum: 2017.01.09. 21:07:59
-
Dátum: 2017.01.09. 21:07:32
Az ,hogy az elmúlt 4 hétben kétszer vertünk titeket nem azt mondja amit írtál. Most is megvertünk volna ha nem ugy gondolom, hogy titeket illet a második hely... Hibáztam...
S most bár nem akartam, de felhaboritanak soraid megosztom a nagyközönséggel, hogy nem több mint 3 hete te írtál nekem, hogy adjam meg a lehetőséget a 2. helyre. Én megadtam mert ugy éreztem megérdemled. Tévedtem...
S most bár nem akartam, de felhaboritanak soraid megosztom a nagyközönséggel, hogy nem több mint 3 hete te írtál nekem, hogy adjam meg a lehetőséget a 2. helyre. Én megadtam mert ugy éreztem megérdemled. Tévedtem...
Dátum: 2017.01.09. 12:08:59
Gratulálok az Ász csapatának. Az utolso ket körben nem tamadtuk őket, óriás hiba volt...
Nagyon tanulságos volt ez a hét...
Nagyon tanulságos volt ez a hét...
Dátum: 2017.01.08. 20:12:53
Hát, végül is igen. Előttetek vagyunk...
Dátum: 2017.01.07. 13:03:39
Nálunk a Pók karakterek építenek 200 millió körül....
Ámde Ászos kollégák ezt most telibe kaptátok
Ámde Ászos kollégák ezt most telibe kaptátok
Dátum: 2017.01.06. 22:06:21
A te tolladból még jobb ezt olvasni
Dátum: 2017.01.06. 16:54:36
Közben már mi vagyunk a legnagyobb kúttal bíró smaragd szövetség V6 -on...
Egy év alatt nem is rossz
Illene hozzánk a zöld kiemelés is
Egy év alatt nem is rossz
Illene hozzánk a zöld kiemelés is
Dátum: 2016.12.26. 21:36:13
Dátum: 2016.12.26. 17:03:00
A legutóbbi 3 Cserkó vs Hulla csatából kétszer nyertünk 10 felett...
Ez nekem elég. Bár gondolom amikor 10 el nyerünk akkor a Cseresznyefa mindig téli álmot alszik...
Ez nekem elég. Bár gondolom amikor 10 el nyerünk akkor a Cseresznyefa mindig téli álmot alszik...
Dátum: 2016.12.23. 12:49:18
Ne viccelj, ez egy működő kezdő taktika
Amúgy meg azért vesszük komolyan mert tisztelünk titeket, csak gondoltam felhúzlak hátha akkor tüzesebbek lesztek
Amúgy meg azért vesszük komolyan mert tisztelünk titeket, csak gondoltam felhúzlak hátha akkor tüzesebbek lesztek
Dátum: 2016.12.22. 19:41:18
A félreértések elkerülése végett, csak az nem tetszik, hogy azt toljátok, hogy nem veszitek komolyan, közben pedig szépen egyenletesen változnak a mezők. Persze esélyetek sincsen, de ez általában így szokott lenni...
El fogunk titeket söpörni, mint a száraz falevelet. Most és ezután mindíg...
El fogunk titeket söpörni, mint a száraz falevelet. Most és ezután mindíg...