Erősebb lesz, márpedig ezért:
CSP felgyűlik vált VF-re elvadássza a CSP-t, elfogy a csp->vált EH-ra(ellövi a pp-t, küldi, kamra kap LE-t a portyáért->elfogy a pp, váltás CSP-re. Mind2 szakit ki fogja használni.
Hozzászólások - Eliteninja
Dátum: 2010.10.27. 18:28:20
Dátum: 2010.10.27. 18:13:31
Pár seggrepacsi miatt értelmetlen mégjobban szétzilálni a mezőnyt.
Dátum: 2010.10.27. 18:00:37
Sajnos igazat kell, hogy adjak.
Mód: lehessen megvenni másoknak is, de valami kontroll akkor is kell, hogy mennyiszer lehessen használni, mert így sokkal erősebb karikat lehet majd csinálni, mint a szimpla VF-el és olyan erőkülönbségeket fog teremteni amit sehogy nem lehet majd helyrehozni.
Mód: lehessen megvenni másoknak is, de valami kontroll akkor is kell, hogy mennyiszer lehessen használni, mert így sokkal erősebb karikat lehet majd csinálni, mint a szimpla VF-el és olyan erőkülönbségeket fog teremteni amit sehogy nem lehet majd helyrehozni.
Dátum: 2010.10.22. 08:27:25
Te is tudod, hogy nem erről van szó
az azért nonszensz, hogy bármikor feljövök ÉP alól, teljesen randomra, valaki mindig beüt, percre pontosan
az azért nonszensz, hogy bármikor feljövök ÉP alól, teljesen randomra, valaki mindig beüt, percre pontosan
Dátum: 2010.10.21. 20:33:42
Ez mind szép és jó, de amikor úgy ütnek be, hogy mire betöltődik a gyógyitalos oldal már világít az eddigi csatáid menüpont, az eléggé irritálo. Persze tudom én, hogy a pókok nem scriptelnek meg nem csalnak , de amikor randomra jövök fel jóval a vadászat lejárata előtt és még csak be sem tölt a következő oldal, de már beütöttek az azért eléggé idegesítő tud lenni
Ez oké, de minden LE-met az eventbe öltem, nuku karakterfejlesztés egy hónapon keresztül. Ha azt a LE-t a tulajdonságaim növelésére költöm sokkal jobban jövök ki, mint így...ráadásul a taum pl 200 alap. Mennyi lett volna 21-et tolni rajta 100. szinten? Kb semmi.
Valaki mondja már meg, hogy én miért kaptam ilyen kevés TÖ-t, amikor ott az egyik szövitársam, csak harmad annyival töltött többet, mint én és több, mint 2* annyi TÖ-t kapott. Ráadásul nem tudom, hogy hogy számol a gép, de a tau-m pl 200-as...
Az event óta minden LE-t amit szereztem betoltam és kb semmit nem kaptam. Hát ez csodás.
+22 Erő, +21 Támadás, +21 Védekezés, +21 Egészség, +21 IQ, +21 Mágia, +21 Taumaturgia
31 Kiégett őskő
Felhasznált LE: 137.685
Effektív töltés: 68.842
Összesen 153 db
Hát ez egy kurvára nagy kamu.
31 Kiégett őskő
Felhasznált LE: 137.685
Effektív töltés: 68.842
Összesen 153 db
Hát ez egy kurvára nagy kamu.
Máshogy voltam informálódva bocsesz
De buta vagy ha maxos a szaki akkor azt nem lehet turbózni +5el.(elvileg^^) mivel még nem volt steril karim...de a sterilek ezt mondják.
Ha maxos akkor nem lehet rátenni a +5-t.
Mód: rátett még +3at az alapszakira ugye?
Mód: rátett még +3at az alapszakira ugye?
Dátum: 2010.10.13. 19:43:10
Hát akkor te nagyon elszámoltál valamit. Sokkal többnek kell lenni a LE-nek.
Lehet azóta javították. Én úgy emlékszem, hogy Pöttöm tudta turbózni.
Mód: de jó lenne, ha erről nyilatkozni, hacsak a szürkeállománya nem rakta a lomtárba az adathalmazt
Mód: de jó lenne, ha erről nyilatkozni, hacsak a szürkeállománya nem rakta a lomtárba az adathalmazt
Én úgy emlékszem, hogy a túlturbózást hamarabb kapták meg.
Ha nem származott és most sem származik belőle károd akkor miért magyarázol?
Hát akkor majd ők szólnak. Eddig senki nem emelte fel a hangját ezügyben. Mellesleg ha már így el volt szúrva(hogy kötelezően kellett volna nekem is a sterilizálódást választani az kiegyensúlyozatlanság maitt) akkor már gesztusként is kaphatnék annyit, hogyha 100ról nyomo le 0ra(eddig azt hiszem én költöttem a legtöbbet a sterilizálódásra V1en.)hogy megkaphassam egy EVENT-tel a maradék 5-t...
Dátum: 2010.10.13. 18:34:09
Azért, mert alternatívaként volt beharangozva nem pedig új kötelező, taktikaként.
Ez már akkor is hülyeség volt, nem csak most. Ki hőbörög? Te is azok közé tartozol akik 5 szinttel hamarabb élvezhették a +5ös turbót. Úgyhogy nem hiszem hogy pont Neked kéne erről így prédikálni.
Azért igazságtalan, mert annó 63 szinten le lehetet küzdeni a fertőzést, ha kicsit vissza voltál maradva szintben és 5 szinttel hamarab kaptad meg a bónuszt, mint azok akik éppen "időben" küzdötték le a fertőzést. Én most itt vagyok 100 szinten 5% és nem kaphatom meg jutalomként az 5% csökkentést? Kicsit röhejes hozzáállás...