Hozzászólások - siva
Dátum: 2016.12.28. 13:35:41
Valami változott. Sima inspirátoros vagyok -jópárezer dukát volt - pár napja 14 energiát adott egy cspre, most megadja a 20at. Hurrá!
Dátum: 2016.12.15. 14:04:57
B. tényleg ottvan... most 40... Mondjuk ez kicsit durva hogy nem újrahasznosul. A páncél és pajzs is ennyiben van amibe beleteszem. és 5-6 szint mulva jön olyan cucc ami ad még plusz fél %t. de akkor már nem leszek ilyen hülye hogy megvegyem..
Dátum: 2016.12.15. 13:24:23
Zafir pajzsszilánk, zafir páncélszilánk / szakértelemre adnak -%t / át akartam rakni másba de eltüntek. Ez normális? nem találom honnan is lehet szerezni ilyeneket
Dátum: 2016.12.15. 00:53:30
Karácsonyi vásárnál minden ajándék "Átvetted " állapotban van alapból. Javítsátok.
Dátum: 2016.11.28. 02:21:28
Hát a félrészeg hangoskodásért elnézést, a Martalócok egy része valóban orkként viselkedett
Ami még elhangzott és legyen meg itt is:
- a kék mytokronit hiány enyhítése
- a kattintásszám csökkentése!!!!! pl küldetések a föoldalon a tudatturbó mintájára, küldetésre nem kellene átöltözni, automata állatinteligencia növelés,
- végzet templomban az üss 20szor meg egy entitás alternativát kapna pl ölj meg egy entitást
amiröl nem volt szó, de szerintem lenne igény főleg a keveset költök körében elérhetővé tenni idölegesen a gyorsítás, vip, kényelmi funkciók stb elönyeit. kb a prémium árának duplájáért egy hétre, annyit mindenki össze tud kaparni, megoldja pl a sok tárgyelhasználást, meg ha látja milyen hasznosak lehet beruház rá gyakrabban és igy jönne kis pluszbevétel
Ami még elhangzott és legyen meg itt is:
- a kék mytokronit hiány enyhítése
- a kattintásszám csökkentése!!!!! pl küldetések a föoldalon a tudatturbó mintájára, küldetésre nem kellene átöltözni, automata állatinteligencia növelés,
- végzet templomban az üss 20szor meg egy entitás alternativát kapna pl ölj meg egy entitást
amiröl nem volt szó, de szerintem lenne igény főleg a keveset költök körében elérhetővé tenni idölegesen a gyorsítás, vip, kényelmi funkciók stb elönyeit. kb a prémium árának duplájáért egy hétre, annyit mindenki össze tud kaparni, megoldja pl a sok tárgyelhasználást, meg ha látja milyen hasznosak lehet beruház rá gyakrabban és igy jönne kis pluszbevétel
Dátum: 2016.11.20. 00:20:58
kéket egyértelmű
Dátum: 2016.09.06. 14:11:29
Többhetes esemény ,ami órák alatt lenyomható?
és verseny?
Lehet mélyebb verem kellene... a játékvezetés biztos kitalált valamit a felmerülő problémákra, hogy még élvezhetőbb legyen az event
és verseny?
Lehet mélyebb verem kellene... a játékvezetés biztos kitalált valamit a felmerülő problémákra, hogy még élvezhetőbb legyen az event
Dátum: 2016.07.02. 16:23:57
v2 szintén
Dátum: 2016.07.01. 11:54:28
Az állat szakértelem fejlesztésnél is ez van, várni kell, teker, amikor bejön az első a többi már rendesen csinálja
Dátum: 2016.06.30. 21:05:24
Nem számolta az állatsajtolós küldetést
Ma, 21:00 Teljesítetted a következő ismételhető küldetést: Sajtold ki egy állatod lélekenergiáját, amely legalább 20. szintű! A jutalmadat, 72072 lélekenergiát, 1 aranydukátot és 10 kristálypontot átveheted a Küldetések menüpont alatt.
Sajtold ki egy állatod lélekenergiáját, amely legalább 20. szintű!
Küldetés állapota: Még nem teljesítetted a küldetést.
Jelenleg a befogható 15 állatból 14-t fogtál be.----valójában 13 állat van nálam
Ma, 21:00 Teljesítetted a következő ismételhető küldetést: Sajtold ki egy állatod lélekenergiáját, amely legalább 20. szintű! A jutalmadat, 72072 lélekenergiát, 1 aranydukátot és 10 kristálypontot átveheted a Küldetések menüpont alatt.
Sajtold ki egy állatod lélekenergiáját, amely legalább 20. szintű!
Küldetés állapota: Még nem teljesítetted a küldetést.
Jelenleg a befogható 15 állatból 14-t fogtál be.----valójában 13 állat van nálam
Dátum: 2016.06.21. 13:33:01
Különleges
6 db spektrális manipuláció (+5)
db katalizált esszencia Minden darab 5-tel növeli a max. lehetséges megaesszenciák számát
5 db felejtés (+40)
6 db lélekenergia sajtolás (+5)
10 db ultraspecializáció (+3)
A kva transzplant esszencia mért nem esik???
Elhasználtam csomó sárgát a levegőbe....és már az előzőket is 4 ből váltottam
6 db spektrális manipuláció (+5)
db katalizált esszencia Minden darab 5-tel növeli a max. lehetséges megaesszenciák számát
5 db felejtés (+40)
6 db lélekenergia sajtolás (+5)
10 db ultraspecializáció (+3)
A kva transzplant esszencia mért nem esik???
Elhasználtam csomó sárgát a levegőbe....és már az előzőket is 4 ből váltottam
Dátum: 2016.06.14. 23:44:41
Nincs szelence- kevesebb idő, kevesebb őskőköltés.
megvontam a vállam
megvontam a vállam
Dátum: 2016.06.13. 10:28:48
A jutalmak kissé szegényesek, a smaragdszelence nagyon hiányzik!!!
Dátum: 2016.05.31. 07:43:24
bocs v3 ra gondoltam, ott is 3 van már
Dátum: 2016.05.31. 01:24:38
V1 ről ment át az egyik
Dátum: 2016.05.19. 14:09:12
A relikvia képessége , ha hozzád kerül kinyitja az összes asztrálkincset és myto csomagot
Dátum: 2016.05.14. 10:45:31
Mennyen bizony, én is most futottam bele- ez egy frissen bírálható kérdés, szégyen , hogy ennyi év után is bekerülhet rossz válasszal!!!!!!
Dátum: 2016.05.08. 13:39:44
Ha már lesz valami féle szintmaximum, akkor azt össze lehetne hozni valami világösszevonással, onnantól egységes szabályokkal, hogy az aktivak között legyen kommunikáció,interakció- tehát aki elér addig, mind bekerül az új szupervilágba ahová folyamatosan érkezünk alulról a többiek
szerk: sima Hszt akartam irni,de ilyen hülyén jelent meg
szerk: sima Hszt akartam irni,de ilyen hülyén jelent meg
Dátum: 2016.04.30. 11:08:38
A sajtolás oldalon működik a kalkulátor.
Az omnis dolgokat már rég át kellett volna emelni a játékba hivatalosan elérhetővé, akár vipként is.
Az autó állatinteligencia növelés nagy hiány
Meg a küldetés gomb /nem/ pirosodása
De ez egy nagyon jólsikerült, hasznos fejlesztés lett, köszönet
Az omnis dolgokat már rég át kellett volna emelni a játékba hivatalosan elérhetővé, akár vipként is.
Az autó állatinteligencia növelés nagy hiány
Meg a küldetés gomb /nem/ pirosodása
De ez egy nagyon jólsikerült, hasznos fejlesztés lett, köszönet
Dátum: 2016.04.28. 16:58:07
A gyakorlás óra összevissza mutat, de ahogy látom jól számol. A kennelkalkulátor nekem nagyon hiányzik, akár egy vip++ lehetőségként is
újra az állat oldalra lépve ok a gyakorlás idő visszaszámláló
újra az állat oldalra lépve ok a gyakorlás idő visszaszámláló