Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Úgy tudom, hogy a most nyári találkozón kevés csapat volt (alapból kevesebben szoktak lenni), de legutóbb ősszel tíz csapat simán volt. Sőt volt hogy plusz asztalokat is kellett betenni.

Szerintem most csak úgy alakult, hogy az előző találkozón volt kevés ember.
Dátum: 2015.11.24. 00:03:03
A következő tárgyak(at) találtad: Energiakoncentrátum, templomkristály, Horda trófea, szubplazma, 2 Fehér kristályital, mytokronit csomag
A hárommal ezelőttire emlékszek, odajöttek Baalék, nem is játszanak a VU-val, mind TF-esek voltak és lealáztak mindenkit a picsába
Dátum: 2015.11.23. 12:18:55
Na igen. Meg persze elég magas szintű állatokkal ez nem gond, de vannak tagok akik egy varázslattal kicsinálnak egy <100 . szintű állatot.
Dátum: 2015.11.23. 11:36:12
Engem már tartott vissza támadástól
Dátum: 2015.11.23. 00:34:00
A következő tárgyak(at) találtad: Isteni ital, A vadászat itala, szubplazma, mytokronit csomag, Platina, 1 sisakszilánk, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.11.22. 00:05:37
A következő tárgyak(at) találtad: 1 kiégett őskő, szubplazma, 1 aranydukát, 2 Kisebb portyázás itala, 1 energiatégla, Energiakoncentrátum
Dátum: 2015.11.21. 00:24:40
A következő tárgyak(at) találtad: szubplazma, 2 Energiakoncentrátum, 2 Csatlóskristály, 1 sisakszilánk, 1 aranydukát
Nincs mit kövezni Minél konkrétabb és kézzelfoghatóbb javaslatokkal kell előállni, mert egyébként sajnos nem sokat ér. Át kell gondolni a javaslat értelmét, használnák-e, a buktatóit, a leprogramozás idejét, stb. Ha ezek nagyjából mind pozitív, akkor okés lesz
Dátum: 2015.11.20. 00:10:56
A következő tárgyak(at) találtad: Lélekgyémánt csomagocska, 1 energiatégla, 1 aranydukát, 1 sisakszilánk, Kisebb térkapu stimulátor, 1 kiégett őskő
Dátum: 2015.11.19. 09:16:36
Nagyon helyes, maradjon csak így
Dátum: 2015.11.19. 00:21:02
A következő tárgyak(at) találtad: Kisebb portyázás itala, A vadászat itala, mytokronit csomag, Fehér kristályital, hűségszilánk, Energiakoncentrátum
Dátum: 2015.11.18. 00:10:24
A következő tárgyak(at) találtad: arany Univerzum ládikó, Platina, 1 aranydukát, A vadászat itala, Kisebb portyázás itala, 1 sisakszilánk

A következő tárgyak(at) találtad: ősi aranypénz
Dátum: 2015.11.17. 00:12:20
A következő tárgyak(at) találtad: 3 szubplazma, 1 energiatégla, mytokronit csomag, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.11.16. 00:32:57
A következő tárgyak(at) találtad: Csatlóskristály, Kisebb portyázás itala, 2 mytokronit csomag, 1 aranydukát, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.11.15. 00:22:05
Örömmel jelentem, hogy átléptük az 1.000 nyitott univerzum ládát, talán most a találati arányok már viszonylag valós képet mutatnak.

Emellett megtaláltuk a 10. különböző arany univerzum ládika jutalmat is
Dátum: 2015.11.15. 00:05:28
A következő tárgyak(at) találtad: 2 Csatlóskristály, 1 energiatégla, 1 aranydukát, 1 sisakszilánk, mytokronit csomag
Dátum: 2015.11.14. 18:08:26
Ez egy igen komplex helyzet és nincs egyértelmű fekete-fehér döntés itt sem.

Az biztos, hogy akik a háború elöl menekülnek, azok nem egyértelműen (sőt szinte biztos nem) terroristák.
Terroristák, radikális nézeteket vallók, gyenge lelkületű-könnyen befolyásolható emberek, vallási fanatikusok mindig voltak, és sajnos lesznek is. Nagyon sok példa van erre a történelemben, utána lehet nézni. Ha most szimplán valami statisztikus lennék, akkor azt mondanám hogy a tegnap esti francia akció az egy a sokból.

És ami itt a legszánalmasabb és számomra legelítélendőbb, az a média hozzáállása. Ruandában kiirtottak egy fél várost? Kit érdekel. Irakban felrobbantottak 80 embert? Kit érdekel. Szíriában 3 helyen robbantottak egyszerre? Már megszokták. Asszad nyilatkozta azt, hogy most a franciák is értik mi történik Szíriában nap mint nap. Ez persze elég tahó hozzáállás és tartalmaz ferdítést is, illetve lehet pont nem Asszadnak kéne nyilatkoznia, de tény ami a tény, hogy nem Hollande vagy Merkel "országa népe" lázadt fel. Távolról könnyű okoskodni, meg hangoztatni a demokratikus elveket, de mikor elért a "szar" hozzájuk, akkor bizony Németország (Bajorország) is lezárta a határait, meg Calaisnál is ott a 2-3km-es fal a bevándorlók ellen több száz fős őrséggel.

Azt hiszem hogy a mai modern polgári népesség álszent.

Nógrády témához hozzászólva az viszont inkább fekete-fehér. Azt mondta hogy tagja egy tanácsnak. Utánanéztek, nem, hazudott. Azt mondta hogy doktor egy egyetemen. Megnézték, nem. Hazudott. Fekete és fehér. Emellett remek előadó és valószínűleg jó eséllyel jól meglátja a jelen Európájának társadalmi problémáit, de nem támaszkodhat a szakmai referenciáira és társaira, mert az nincs.

Na megyek kattintgatni
Dátum: 2015.11.14. 10:30:15
A következő tárgyak(at) találtad: arany Univerzum ládikó, 2 szubplazma, Platina, 1 sisakszilánk

A következő tárgyak(at) találtad: a Felemelkedés gyémántja
Megértem azt az álláspontod, hogy legyen csak találkozón megszerezhető relikvia, mert az milyen unique. Azt is értem hogy kuporgattál évekig hogy meglegyen a relikvia. De az sem a normális működés volt. Évekig gyűjtögetni valamiért nagyon nem reális. Emellett ezt nem állíthatod fel viszonyítási pontként, azon alapon hogy neked szenvedni kellett a megszerzéséhez, akkor másnak is kelljen. Emellett ez ugye évente 2 alkalom, és nem akarok átmenni V2-ra csak azért, mert ott kevesebben vannak és nagyobb az esély megszerezni.

Emellett én szeretem az egyenlő esélyekkel, egyenlő feltételekkel indulást, és itt biza baromi nagy hátrányban vagyok. V1-en most legalább 100 karakternek van több dukátja nálam, és ez egy darabig így is marad. 2 év előny egy jó karakter kezében elképesztő eredményeket tud hozni.