Értem, köszi a gyors választ!
Aki meg addig is használja az vessen magára.
Én most láttam 1 karit V1-en rohangál vele.
Hozzászólások - Hlegba
Dátum: 2011.02.18. 17:57:58
Dátum: 2011.02.18. 17:49:39
Üdv!
Az miért van, hogy valakinek 2 xenó gyűrűkristály és 2 xenó lánckristálya van?
Nekem miután választottam a gyűrűt már a láncot nem ajánlotta fel.
Az miért van, hogy valakinek 2 xenó gyűrűkristály és 2 xenó lánckristálya van?
Nekem miután választottam a gyűrűt már a láncot nem ajánlotta fel.
Dátum: 2011.02.16. 18:04:25
Melyik elemt fedezte fel Müller Ferenc?
Arany
Einsteinium
Fermium
Tellúr
Elemet akart lenni ugye?
Arany
Einsteinium
Fermium
Tellúr
Elemet akart lenni ugye?
Dátum: 2011.02.15. 20:47:59
Melyik sportágban van 2 perces kiállítás az alábbiak közül?
kézilabda
kosárlabda
labdarúgás
röplabda
Ez így nem pontos, mert a labdarúgásnál is van pár olyan ágazat amiben van 2 perces.
Üdv!
kézilabda
kosárlabda
labdarúgás
röplabda
Ez így nem pontos, mert a labdarúgásnál is van pár olyan ágazat amiben van 2 perces.
Üdv!
Dátum: 2011.02.09. 10:16:09
Köszi a választ, de akkor még kérdeznék.
Régen sokan írták, hogy azt hiszem szint*2+50 az ideális szerencse szint.
Akkor e fölé nem érdemes nyomni a szerencsét, mert nincs haszna(csak ha nagyon-nagyon sokat tolsz bele)?
Régen sokan írták, hogy azt hiszem szint*2+50 az ideális szerencse szint.
Akkor e fölé nem érdemes nyomni a szerencsét, mert nincs haszna(csak ha nagyon-nagyon sokat tolsz bele)?
Dátum: 2011.02.09. 09:52:27
A térkapun átlépő borzalmas szörnyektől néha különleges relikviákat zsákmányolhatsz. A szerencsésebbek gyakrabban...
Ez sajna mostanában nem igaz.
Amióta növelem, azóta kevesebbet találok.
Eddig 15-17 kapuból magvolt a küldi, azóta 20-at emeltem a szerencsén és már a 20 pont alatt is nevetséges 5 tárgy jött...
Ennek van v.mi oka, vagy csak nincs szerencsém?
Ez sajna mostanában nem igaz.
Amióta növelem, azóta kevesebbet találok.
Eddig 15-17 kapuból magvolt a küldi, azóta 20-at emeltem a szerencsén és már a 20 pont alatt is nevetséges 5 tárgy jött...
Ennek van v.mi oka, vagy csak nincs szerencsém?
Dátum: 2011.02.02. 11:17:47
Az állataimat pár csata alatt lefilézné annak meg nincs értelme nem?
Eddig vittem őket, mert szinteket léptek mielőtt kiestek volna, de most bemelegedni sincs idejük.
Az a +1% sajtolásnál meg semmit nem ér.
Akkor inkább hagyom a dolgot.
A saját szintű gyorsan lement az épités is megvolt(a top épitésnél is ott voltam eddig), most már a magasabb szinteké a pálya, dolgozzanak ők is, nekik könnyebb még.
Eddig vittem őket, mert szinteket léptek mielőtt kiestek volna, de most bemelegedni sincs idejük.
Az a +1% sajtolásnál meg semmit nem ér.
Akkor inkább hagyom a dolgot.
A saját szintű gyorsan lement az épités is megvolt(a top épitésnél is ott voltam eddig), most már a magasabb szinteké a pálya, dolgozzanak ők is, nekik könnyebb még.
Dátum: 2011.02.02. 11:05:32
Uzsu!
Manaépítés maxolt szakival és maxon lévő vp-vel megy.
Inkább a régi beállitás, ott legalább 5-ből 2 megvolt, most 0 győzelem, csak a méreg.
Közelharc esélytelen, ledarálnak.
Manaépítés maxolt szakival és maxon lévő vp-vel megy.
Inkább a régi beállitás, ott legalább 5-ből 2 megvolt, most 0 győzelem, csak a méreg.
Közelharc esélytelen, ledarálnak.
Dátum: 2011.02.02. 10:59:20
+1:
Gyűlölködve rántjátok elő fegyvereteket.
Mielőtt összecsapnátok, Az Ozayuni, az éjszülött feléd hajít egy megarobbanás varázslatot. 4203 pontnyit sebzett. Kritikus sebzés!
Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled felé hajítasz egy dimenziókifordítás varázslatot. (-255 VP). Az Ozayuni, az éjszülött futás közben kitérni próbál. Csak 777 életpontot vesztett. Ellenfeled negatív aurája sebez rajtad 53 életpontot.
Az Ozayuni, az éjszülött lesújt rád a csápjával. Eltalált, sérültél 348 pontnyit.
Lesújtasz a jáde varázspálcával. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Az Ozayuni, az éjszülött páncéljáról.
Az Ozayuni, az éjszülött a csápjával a felsőtestedet célozza! Talált, 226 ép-t sebződsz.
Lesújtasz a jáde varázspálcával. Ellenfeled kivédte a csapást.
Az Ozayuni, az éjszülött lesújt rád a csápjával. 707 életpontot vesztettél.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Eltaláltad, 435 sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 6 életpontot.
Egy gyors csel után Az Ozayuni, az éjszülött a hasadat támadja. 551 életpontot vesztettél.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a jáde varázspálcával. Eltaláltad, 336 sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 5 életpontot.
Egy gyors csel után Az Ozayuni, az éjszülött a hasadat támadja. Talált, 525 ép-t sebződsz.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a jáde varázspálcával. Talált, 561 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 8 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Az Ozayuni, az éjszülött megpróbál oldalról támadni. 699 pontnyit sebzett rajtad.
Lesújtasz ellenfeledre. Az Ozayuni, az éjszülött 457 pontnyit sérült. Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 6 életpontot.
A csatában összesen 2566 sebzést okoztál, és 7337 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.
Na ismét összejött neki.
Az utobbi 5 percben bedurvultak és 5-ből 5 bukta
Gyűlölködve rántjátok elő fegyvereteket.
Mielőtt összecsapnátok, Az Ozayuni, az éjszülött feléd hajít egy megarobbanás varázslatot. 4203 pontnyit sebzett. Kritikus sebzés!
Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled felé hajítasz egy dimenziókifordítás varázslatot. (-255 VP). Az Ozayuni, az éjszülött futás közben kitérni próbál. Csak 777 életpontot vesztett. Ellenfeled negatív aurája sebez rajtad 53 életpontot.
Az Ozayuni, az éjszülött lesújt rád a csápjával. Eltalált, sérültél 348 pontnyit.
Lesújtasz a jáde varázspálcával. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Az Ozayuni, az éjszülött páncéljáról.
Az Ozayuni, az éjszülött a csápjával a felsőtestedet célozza! Talált, 226 ép-t sebződsz.
Lesújtasz a jáde varázspálcával. Ellenfeled kivédte a csapást.
Az Ozayuni, az éjszülött lesújt rád a csápjával. 707 életpontot vesztettél.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Eltaláltad, 435 sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 6 életpontot.
Egy gyors csel után Az Ozayuni, az éjszülött a hasadat támadja. 551 életpontot vesztettél.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a jáde varázspálcával. Eltaláltad, 336 sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 5 életpontot.
Egy gyors csel után Az Ozayuni, az éjszülött a hasadat támadja. Talált, 525 ép-t sebződsz.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a jáde varázspálcával. Talált, 561 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 8 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Az Ozayuni, az éjszülött megpróbál oldalról támadni. 699 pontnyit sebzett rajtad.
Lesújtasz ellenfeledre. Az Ozayuni, az éjszülött 457 pontnyit sérült. Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 6 életpontot.
A csatában összesen 2566 sebzést okoztál, és 7337 sebzést kaptál.
Ellenfeled nyerte a csatát.
Na ismét összejött neki.
Az utobbi 5 percben bedurvultak és 5-ből 5 bukta
Dátum: 2011.02.02. 10:57:47
Sokkal jobb, most már 7000 felett sebeznek!
Tényleg durva már.
Nyilván itt a vége, világunkat lenyomták.
Esélytelen a dolog, mert rosszabb lett most mint volt.
Tényleg durva már.
Nyilván itt a vége, világunkat lenyomták.
Esélytelen a dolog, mert rosszabb lett most mint volt.
Dátum: 2011.02.02. 10:51:32
Sajna mág ezzel is simán 5000-et vernek, nagyon erősek a lentebbről támadókkal szemben.
Dátum: 2011.02.02. 10:44:03
Öregitő sugárral jött ami csak 93 szintű!
Javul a dolog?
Javul a dolog?
Dátum: 2011.02.02. 10:27:34
Mondjuk ha max 10 szinttel lenne magasabb a varija mint a karid szintje,az már jobb lenne.
Nálam 74-en lehetne max Halálgömb ami 87. szint.
Nálam 74-en lehetne max Halálgömb ami 87. szint.
Dátum: 2011.02.02. 09:58:13
3317 pontnyit sebzett. Kritikus sebzés! A varázslat hatással van rád: -26 Erő, -51 Elnyelés. Az állataid 837 életpontot sebződtek.
Hát igen, sokkal barátibbak lettek.
Tök jó, hogy 74. szintről 105. szintű mérgező gőz ellen mehetünk.
Lehetetlen elérni a 400-at.
Eddig 2m sebzést toltam, mostantól nem lehet rendesen menni.
Mi lesz ha még feljebb megyünk?
Lehet nem élesben kellene tesztelni...
Hát igen, sokkal barátibbak lettek.
Tök jó, hogy 74. szintről 105. szintű mérgező gőz ellen mehetünk.
Lehetetlen elérni a 400-at.
Eddig 2m sebzést toltam, mostantól nem lehet rendesen menni.
Mi lesz ha még feljebb megyünk?
Lehet nem élesben kellene tesztelni...
Dátum: 2011.02.02. 01:45:44
De azért nem durva kicsit?
Akik hajtanak szívnak?
Az állatokról nem is beszélve.
Akik hajtanak szívnak?
Az állatokról nem is beszélve.
Dátum: 2011.02.02. 01:29:01
Azért durva, hogy 1 80 fölötti kari kisebb káoszsújtás ellen van(85. szint), közben én 74-en Megarobbanás ellen ami 95. szint.
Köszi!
Köszi!
Dátum: 2010.11.03. 16:47:18
Ebben igazad van, csak sajna heti 5 napot vagyok általában és ha ré is érek ennyire az ritkán van, ezért ez a max amit tolok, inkább vadászok.
De ez van.
De ez van.
Dátum: 2010.11.03. 16:44:00
A pofám leszakad a sok sírástól.
Akkor menj és varrasd fel.
Ha meg kell a tp akkor menj és szerezz!
Normálisan is lehet fórumozni nem?
Vagy ez neked megerőltető? Leszakad v.mid?
Akkor menj és varrasd fel.
Ha meg kell a tp akkor menj és szerezz!
Normálisan is lehet fórumozni nem?
Vagy ez neked megerőltető? Leszakad v.mid?
Dátum: 2010.11.03. 16:39:58
Miért vicces?
Az a 30-35 4-5 alkalom csak.
Nem mondható soknak nem?
Az napi 15-20 percbe simán belefér.
Vagy ez már sok?
Az a 30-35 4-5 alkalom csak.
Nem mondható soknak nem?
Az napi 15-20 percbe simán belefér.
Vagy ez már sok?
Dátum: 2010.11.03. 15:59:15
Üdv!
Sajna én is csatlakoznék sok előttem felszólalóhoz(még ha le is pontoztok és hurrogtok ez miatt és esni fog az eső rám a felhőből ), miszernit itt ezzel a fejlesztéssel a Vf igen nagyon rosszul járt.
Nekem is inkább vadászatra van időm, napi 30-35 portya amit letolok.
Inkább vadászok mostanában, mert nincs sok lé a portyából.
Azért a Vf-nek is kellene tolni v.mit, pl. a mi tp szintünk is nöekedhetne szintx5%-kal mint a portyásoké. Így sokkal erősebbek lehetnek.
Aki eddig portyázott ezután is portyázni fog ettől függetlenűl és még nyer is vele.
MAga a fejlesztés nagyon jó, csak "elferdűlt" kicsit ez miatt.
Sajna én is csatlakoznék sok előttem felszólalóhoz(még ha le is pontoztok és hurrogtok ez miatt és esni fog az eső rám a felhőből ), miszernit itt ezzel a fejlesztéssel a Vf igen nagyon rosszul járt.
Nekem is inkább vadászatra van időm, napi 30-35 portya amit letolok.
Inkább vadászok mostanában, mert nincs sok lé a portyából.
Azért a Vf-nek is kellene tolni v.mit, pl. a mi tp szintünk is nöekedhetne szintx5%-kal mint a portyásoké. Így sokkal erősebbek lehetnek.
Aki eddig portyázott ezután is portyázni fog ettől függetlenűl és még nyer is vele.
MAga a fejlesztés nagyon jó, csak "elferdűlt" kicsit ez miatt.