Ha félévente lesz, akkor ha jól számolom jövő hét közepétől lehet nevezni, bár a hat hónap csak példaként lett említve a nyitó posztban. Én mondjuk örülnék persze.
Szinuhe
Kosarasszájú CetCápa
La Viva Tiburón
Elfcápaemberkobudera
Re: A térkép 926. hozzászólás - 2010.10.24. 10:52:02
A Térkép eseménynél valószínűleg a legtöbb játékos megint az Alku láncát fogja választani, nem a Hatalom kürtjét.
Azért, mert a bónusz amit a trombita ad, az nem látható.
És ki vásárol olyan valamit, ami nem érzékelhető?
A kereskedelem növekedése legalább kézzel fogható.
Az első eseménynél a Hatalom kürtjét választottam. Elméletileg kell adjon +1%-ot.
Kérdés, hogy azt hol lehet látni?
9 kvíz medállal + 1 Hatalom kürt + helyes válasz + 144-es szerencse, 51-es szinten = 520-as LE vadászatnál?
Nem, az a plusz százalék nem érzékelhető, úgy érzem én is, és még sokan, hogy zsákba macskát kaptunk.
Jó lenne, ha fel lehetne tüntetni azt a bizonyos százalékot.
Re: A térkép 928. hozzászólás - 2010.10.27. 20:37:22
Csak egy ötlet a következő térkép eseményhez.
Landragór támadása miatt a felszín jelentősebb változásokon keresztül eset át, ezért a kufárok újra versenyt hirdetnek.
Ha valaki ugyanannál a kufárnál indul és nem sikerül javítania korábbi teljesítményén, akkor szerintem a semmi helyet kaphatna azért legalább egy végzet medálját.
Illetve szerintem, lehet, hogy a mászás szaki helyett valamelyik másik kaland szakinak kéne most plusz százalékot adni a térképtalálás esélyéhez.
Ha szóban monda, az más, itt a nyitó bejegyzésben még mindig ez van:
Idézet: Miklós - 2010.04.02. 11:31:18
... Az eseményt, ha sikeres lesz, bizonyos időközönként (pl. 6 havonta) megismételjük, tehát aki lemarad róla, vagy a másik jutalmat is szeretné megszerezni. ...
A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül viszont túl sötét van az olvasáshoz. Végzetúr Wiki