Idézet: BlackSheep77HUN - 2009.07.07. 15:50:01 Tudod nagyon jól én is itt ülök állandóan. Ezért mondtam azt, hogy nem Őket kell büntetni, vagy hátrányba hozni, negatív módosítókkal bombázni. Egyszerűen játszhatóbbá kell tenni a bajnokit. Nekem jó úgyis ahogy van én már elkönyveltem, hogy nem nyerhetek ellenük. Nekem muszály dolgoznom is néha meg eltartanom a családomat. Így nekem és sok más játékosnak nincs ideje számolgatni, meg táblázatokat vezetni.
Vannak a szinteken kiugróan jó játékosok és vannak a kockák. Ez előbbiek vannak többen az utóbbiak kevesebben kinek kéne hogy szóljon a játék? Szerintem mindenkinek, de most csak a kockáknak van csak esélyük a bajnokikon.
Erre csak azért reagálnék (természetesen no offense), mert én is úgymond kocka vagyok, illetve személyesen is ismerek pár kockát, néhányat meg itt ismertem meg (pl. Crimson mestert, akiről tudom, hogy rajtam kívül az összes account-al ő játszik

), nem személyesen, de ami késik nem múlik, ki tudja mikor hoz a sors egy közös sörözést. Na de visszakanyarodva, csak azt akartam leírni, hogy Ők is és én is dolgozunk, és eltartjuk magunkat, vagy a családunkat, nem tenyésztettek ki minket egy titkos kiképzőközpontban Végzetúr hardcore játékossá, ahol alig vártuk, hogy eljöjjön a mi időnk... Viszont azért azt szeretném, hogy ne amiatt ne szóljon nekem a játék, mert jól sikerült a karakterem. Szóljon inkább mindenkinek.