Felhasználónév: Jelszó:
Szerző
Topic neve: Bajnoki viadal upgrade
népszerűS0larisFérfi
Végzetúr mester
908 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Bajnoki viadal upgrade
261. hozzászólás - 2009.07.07. 19:18:59
Aurri, te is extrém optimalizátornak minősülsz a szinteden. ugyanúgy mint Darah. a különbség annyi hogy ti nem raboltátok magatokat halálra az alsóbb szinteken.
V1 - s0laris - Zugivó Italbarátok.

"Forged in blood, tempered in battle, we are the living weapons of humanity, the Space Marines."
http://www.youtube.com/watch?v=aFHKIFDjk9I&feature=fvw
Pontszám: 5
kedvencAurriFérfi
Végzetúr mester
791 hozzászólás
Profil megtekintése
262. hozzászólás - 2009.07.07. 23:16:24
Megtisztelő, de hidd el, nem egy ligában játszom/unk a fentebb nevezett urakkal

Vagy ha az extrém optimalizálásba belefér, hogy akár napi 4-500 TP-t verj el napokon keresztül a szinte semmi lé-ért egy-egy topklán elleni kilátástalannak tűnő háborúban, akkor büszkén vállalom eme megtisztelő címet
"Tehát ha ez nem is bug, de hibás tervezés. Azonnal korrigáljuk..."
népszerűDarahNő
Végzetúr mester
2208 hozzászólás
Profil megtekintése
263. hozzászólás - 2009.07.08. 05:31:10 (Válasz S0laris #261 hozzászólására.)

Ez nagyon ott van.
Póknak már néztek, de ott nem néztek rá sem a karakteremre.
Azt hiszem sajna még az optimalizált jelzőtől is igen távol esik, főleg az extrémtől.

Nade vissza a témához.
Hónapok óta a világon semmi, de semmi (főleg létszámhiány) nem indokolja pl a 30-40-es szintek jókora mezőnyét felölelő Bajnokságos kategóriákat.
Mondta ezt már kicsi, mondta ezt már nagy, a JV meg éleseket füttyent ránk.
(v1-lmf-Gaia) kalaposinas

For the játékélmény!
népszerűnagykoFérfi
Végzetúr tehetség
125 hozzászólás
Profil megtekintése
264. hozzászólás - 2009.07.08. 06:57:02 (Válasz BlackSheep77HUN #247 hozzászólására.)
Idézet: BlackSheep77HUN - 2009.07.07. 15:50:01
Tudod nagyon jól én is itt ülök állandóan. Ezért mondtam azt, hogy nem Őket kell büntetni, vagy hátrányba hozni, negatív módosítókkal bombázni. Egyszerűen játszhatóbbá kell tenni a bajnokit. Nekem jó úgyis ahogy van én már elkönyveltem, hogy nem nyerhetek ellenük. Nekem muszály dolgoznom is néha meg eltartanom a családomat. Így nekem és sok más játékosnak nincs ideje számolgatni, meg táblázatokat vezetni.

Vannak a szinteken kiugróan jó játékosok és vannak a kockák. Ez előbbiek vannak többen az utóbbiak kevesebben kinek kéne hogy szóljon a játék? Szerintem mindenkinek, de most csak a kockáknak van csak esélyük a bajnokikon.

Erre csak azért reagálnék (természetesen no offense), mert én is úgymond kocka vagyok, illetve személyesen is ismerek pár kockát, néhányat meg itt ismertem meg (pl. Crimson mestert, akiről tudom, hogy rajtam kívül az összes account-al ő játszik ), nem személyesen, de ami késik nem múlik, ki tudja mikor hoz a sors egy közös sörözést. Na de visszakanyarodva, csak azt akartam leírni, hogy Ők is és én is dolgozunk, és eltartjuk magunkat, vagy a családunkat, nem tenyésztettek ki minket egy titkos kiképzőközpontban Végzetúr hardcore játékossá, ahol alig vártuk, hogy eljöjjön a mi időnk... Viszont azért azt szeretném, hogy ne amiatt ne szóljon nekem a játék, mert jól sikerült a karakterem. Szóljon inkább mindenkinek.
V2 - Tyeoral
V3 - Sean az Ír Bunkó
népszerűCaveMaNFérfi
Végzetúr mester
2421 hozzászólás
Profil megtekintése
265. hozzászólás - 2009.07.08. 07:03:30 (Válasz nagyko #264 hozzászólására.)
Idézet: nagyko - 2009.07.08. 06:57:02
Na de visszakanyarodva, csak azt akartam leírni, hogy Ők is és én is dolgozunk, és eltartjuk magunkat, vagy a családunkat, nem tenyésztettek ki minket egy titkos kiképzőközpontban Végzetúr hardcore játékossá, ahol alig vártuk, hogy eljöjjön a mi időnk... Viszont azért azt szeretném, hogy ne amiatt ne szóljon nekem a játék, mert jól sikerült a karakterem. Szóljon inkább mindenkinek.

Ekkora hantát kolléga úr... Tessék bevallani szépen, hogy mindannyiónkat (Crimsont is beleértve) a kínaiak egy titkos kiképzőbázison tenyésztettek pontosan erre a célra. Csak arra vártunk, hogy a végzetúr (ahogy azt a jósok előre megmondták) elinduljon és itt szanaszét üssünk mindenkit!
Craslorg legrosszabb klónja - ÉN dobtam vissza a kvízkérdésed (A többiekét is)

Viva la pontozókommandó
Pontszám: 8.33
népszerűnagykoFérfi
Végzetúr tehetség
125 hozzászólás
Profil megtekintése
266. hozzászólás - 2009.07.08. 07:11:18 (Válasz CaveMaN #265 hozzászólására.)
Na jó igaz. Bevallom, de én még az első változat vagyok. Marshall és Crimson azok akik már gép bekapcsolása nélkül, agyhullámok segítségével képesek portyázni...
és most indulok a büntetésemre, hiszen a reggeli portyakör nem hozta az elvárt minimumot, a kínaiak dühösek....
V2 - Tyeoral
V3 - Sean az Ír Bunkó
Pontszám: 9
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
267. hozzászólás - 2009.07.08. 08:09:16 (Válasz Darah #263 hozzászólására.)
Darah, nincs igazad.

http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,57.720#hsz730
Az egészséged érje el a szinted kétszeresét!

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
fórumozóRicardoFérfi
Végzetúr mester
1600 hozzászólás
Profil megtekintése
268. hozzászólás - 2009.07.08. 09:06:35
A játékosok közül többen már azt is mondták, hogy ha minden szintnek külön lenne verseny, akkor a medál, amit a győztesek nyakába aggatunk annyit érne, mint egy marék sz@r. Most van miután vágyódni, van célja a játékosok játékának (már annak aki akar bajnokit nyerni, de ki ne akarna?), van hová fejlődni.
Szabályosan játszom és mindent megteszek azért, hogy mások is így játszanak. Ha ez nem tetszik, nyugodtan nyomj az egyesre.

Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
népszerűCavalornFérfi
Végzetúr mester
472 hozzászólás
Profil megtekintése
269. hozzászólás - 2009.07.08. 10:19:26 (Válasz BlackSheep77HUN #245 hozzászólására.)
Idézet: BlackSheep77HUN - 2009.07.07. 15:30:04
Jó, ha hülyeség akkor hülyeség. Csak egy ötlet volt. De akkor mondjon valaki egy épkézláb ötletet arra, hogy ne csak a kockák nyerjék meg a bajnokságokat. Mert azt azért mindenki beláthatja hogy a többség nem a kockákból áll. A bajnokságon a jelen szabályozás szerint meg csak neki van esélyük és csak egymással versenyeznek, mert a többieknek nincs esélyük.

Aki több időt szán a játékra, erősebb lesz, és ez így van rendjén. Ennyi.
Amúgy meg, azon a francos olimpián is mindíg ugyanazok vannak 1-2 kivételtől eltekintve, és a többi sokmillió embernek meg esélye sincs... lol
Pontszám: 6.50
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
270. hozzászólás - 2009.07.08. 10:57:55 (Válasz Ricardo #268 hozzászólására.)
"a medál, amit a győztesek nyakába aggatunk annyit érne, mint egy marék sz@r"

Szerintem a hatalmas random miatt már most is "egy medál nem medál", egy jól fejlesztett karakter mákkal simán összehozza.

Minden információ a Végzetúrról! Küldetések szakértelmek felsorolása, és még LE-t is kapsz, ha használod!http://vegzetur.wikidot.com/
népszerűEndyrFérfi
Végzetúr mester
2058 hozzászólás
Profil megtekintése
271. hozzászólás - 2009.07.08. 11:00:49 (Válasz Mortimer #270 hozzászólására.)
Igen, az en medalom is ott log a nyakadban
fórumozóRicardoFérfi
Végzetúr mester
1600 hozzászólás
Profil megtekintése
272. hozzászólás - 2009.07.08. 11:04:17 (Válasz Mortimer #270 hozzászólására.)
De eszmei értéke még van. Ha meglátom egy karakter nyakában, akkor arról tudom, hogy táp. Ha minden hónapban 50-60 karakter kapna medált a világ 1-en, akkor onnantól semmit nem jelentene, ha meglátnék egy karakteren egyet-kettőt vagy akár többet. (Alapból úgy is csak egyet látok.)
Szabályosan játszom és mindent megteszek azért, hogy mások is így játszanak. Ha ez nem tetszik, nyugodtan nyomj az egyesre.

Hentes őrmester - Fekete Liga ~ a legridegebb gonosz
irritálóBlackSheep77HUNFérfi
Végzetúr mester
769 hozzászólás
Profil megtekintése
273. hozzászólás - 2009.07.08. 11:55:49
Bocsájtsatok meg de valamit nagyon félreértelmeztetek. Én NEM a kockák ellen vagyok. Én a bajnokik monotonítása ellen vagyok. Most az van hogy benevezünk és mindig ugyanazok nyernek! Nyilván való, hiszen ügyesebben fejlesztik a karakterüket és megérdemelten elsők.

De az unalmasság ellen lehetne tenni valamit. De nem azt, hogy a bajnoki címmel rendelkezőket agyonbüntetni meg medáltól függően negatív módosítókkal agyonszívatni.

Nekem az volt az ötletem, hogy a bajnokokat mindig egy kategóriába feljebb soroljuk. Mit egy focibajnokságon az első helyezettet. Aki megnyeri a 3. ligát felkerül a másodikba, aki megnyeri a másodikat felkerül az elsőbe. Mígnem a bajnokok játszanak bajnokokkal.

Ugyanezt lehetne csinálni itt is. Aki megnyeri a kategóriáját és bajnok lesz az a következő bajnokin már 1 kategóriával feljebb indulna. Mindenféle negatív nélkül. Ha azt is megnyeri akkor megint feljebb kerül. Így nekik is jelenten némi kihívást a bajnoki és nem lenne monoton és unalmas. Ha valaki feljebb kerül de nem tudja mondjuk a következő 2 bajnokin megnyerni akkor visszasorolják az eredeti saját kategóriájába.

Én valami ilyesmi rendszert gondoltam ki és javasoltam nem pedig agyonszívatós büntetős szart mint ami most van!
Mert ha valaki megnyer egy versenyt akkor tegye magát próbára egy nehezebb szinten is hogy vajon ott is helyt tudna-e állni.
V2 Martalócok - Raulh de Con
Real Madrid - LA COPA DEL REY CHAMPIONS (2011)
Pontszám: 2
népszerűBolsevikFérfi
Végzetúr tehetség
145 hozzászólás
Profil megtekintése
274. hozzászólás - 2009.07.08. 13:37:07 (Válasz BlackSheep77HUN #273 hozzászólására.)
Szerintem ez az ötlet több sebből vérzik.

Hogy TOPpereink is örvendjenek: velük pl. mit csinálsz? Őket nem lehet magasabb osztályba sorolni

Másrészt őszintén szólva én inkább bevállalnám akár a tripla, vagy akár még nagyobb büntetést is mint hogy 1-2-3mal magasabb kategóriában kelljen elindulni. Ha ez nem "agyonszívatás" szerinted, akkor vajon mi lehet az? Magasabb szinten ez akár 12 szintnyi különbséget is jelenthetne, ha a topjátékosokat is feljebb lehetne sorolni. Mivel ez perpill rájuk nem vonatkozhat, akkor maradjunk 10 szintben. Ez nem büntetés?

És mit érsz el ezzel? Ha jól értem te mindig csak az aktuális bajnokot küldenéd eggyel feljebb. Nagyszerű, akkor egy, azaz egy darab ellenféllel kevesebbel kell szembenézned. Ettől több esélyed lesz bajnokságot nyerni? Hát ha a szűk élmezőnyben vagy akkor igen, viszont ha netán sikerül akkor ez kb. azt jelenti hogy a következőn már esélytelen leszel. Ha viszont átlagos karaktered van, akkor ezzel egy dekával több esélyed nem lett.

Én azt tudom neked tanácsolni hogy gyúrj, és ha bekerülsz az esélyesek közé, hidd el nekem hogy onnantól az "unalmasság" és a "monotonitás" egycsapásra eltűnik
Igor vagyok, a Párt nevében!

A "Zárkózz fel a TOP-hoz"-mozgalom oszlopos tagja
Pontszám: 6.50
népszerűCavalornFérfi
Végzetúr mester
472 hozzászólás
Profil megtekintése
275. hozzászólás - 2009.07.08. 14:17:00 (Válasz BlackSheep77HUN #273 hozzászólására.)
Tehát előbb vagy utóbb mindenkinek legyen bajnokija, így gondoltad? Mi értelme lenne? Amúgy is, aki a szint elején van az nem izgalomra vágyik, hanem bajnokit akar.
kedvelt tagImpopoFérfi
Végzetúr tehetség
235 hozzászólás
Profil megtekintése
276. hozzászólás - 2009.07.08. 14:53:36
Én csak a V3-on játszom, és csak az ottani tapasztalataimat és véleményem tudom megfogalmazni.

Valamit kellene még bedobni a játékba... nem biztos, hogy a bajnokit kellene megreformálni egyébként. Igaz ami igaz felbosszantja az embert, hogy aki az elejétől bajnok, az az is marad, és mindegy ki hogy rohan utánuk, a bajnok bajnok, a vesztes meg vesztes marad.
30 szint felett a bajnokik sorsa már régen eldőlt, izgalom csak abban van, hogy ki hova nevez. Bajnokok között dől el a medál sorsa, ők izgulhatnak, hogy a random kit fog kidobni közülük.

Sok újdonságot hoznak be a játékba, de sajnos az átlag halandónak nem nyújtanak sikerélményt.

A fertőzés ellen szinte mindenki küzd/küzdött, de már látszik, hogy nem ad sokkal több bónuszt mint egy bajnoki medál (a szakiktól most tekintsünk el). Ráadásul itt egyenlőre vége a történetnek.

Az aukciós ház ad némi plusszt, de mivel a portyák nem hoznak annyit, ezért aki napi 5 CSP-t költ rá, az bizony hosszú távon jelentős lemaradást könyvelhet le magának.

Kellene a nem túl jól optimalizáló játékosoknak is dobni valami csontot amin rágódhatnak, mert jelenleg sokan nem a játék élményéért játszanak, csak a már kialakult közösségük miatt, vagy arra gyúrnak, hogy vélt vagy valós sérelmeiket megtorolhassák később.
Pontszám: 7.50
kedvencboncaFérfi
Végzetúr tehetség
191 hozzászólás
Profil megtekintése
277. hozzászólás - 2009.07.08. 15:03:46 (Válasz Impopo #276 hozzászólására.)
Idézet: Impopo - 2009.07.08. 14:53:36
A fertőzés ellen szinte mindenki küzd/küzdött, de már látszik, hogy nem ad sokkal több bónuszt mint egy bajnoki medál (a szakiktól most tekintsünk el). Ráadásul itt egyenlőre vége a történetnek.

De! Pontosan ötször annyi bónuszt ad, mint egy bajnoki medál, ha csak a tulajdonságokat nézzük.
És nem. A szakiktól ne tekintsünk el, mert nem kicsi az a bónusz sem.
Dark Mongoose - Azúr Légió
kedvelt tagImpopoFérfi
Végzetúr tehetség
235 hozzászólás
Profil megtekintése
278. hozzászólás - 2009.07.08. 15:17:02
Ok,ok a szakiktól ne tekintsünk el...
De ezt az ötszörös dolgot nem nagyon értem. Hol jön ki az ötszörös különbség?! Nem tudom hogy működik, de ha jól értettem, mikor legyőzöd a fertőzést minden tulajdonságod megnő egyel. Azaz pl 200 ról nő 201-re, és minden megy tovább. A bajnoki viszont 200+1 ami 220-nál is +1 lesz. Közel sem ugyanaz, mert ha így működik, akkor a bajnoki megfizethetetlen előny.
A fertőzés legyűrése ugyanúgy mint a rubin aura vagy mi egyszeri hatás és pont, míg a bajnoki minden egyes tulajdonság növeléssel egyre értékesebb.
népszerűMortimerFérfi
Végzetúr mester
4247 hozzászólás
Profil megtekintése
279. hozzászólás - 2009.07.08. 15:19:09 (Válasz Impopo #278 hozzászólására.)
a fertőzés leküzdése mindenhez 5öt ad.

kedvelt tagImpopoFérfi
Végzetúr tehetség
235 hozzászólás
Profil megtekintése
280. hozzászólás - 2009.07.08. 15:23:35
Uhh, akkor valahol elsiklottam egy számadat felett. Így már valóban nem olyan rossz. Bár a bajnoki medállal még mindig nem összevethető.
De nem is ennek hasznosságán akartam lovagolni, mert csak offolok it.
Nekem az a nagy bajom, hogy csak jártatom a szám, hogy kellene még sok újjítás a köznépnek, csak túl fantáziaszegény vagyok, hogy jó javaslattal áljak elő.
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!