_8._sz._ÁÉV
64 hozzászólás
Nem fogod tudni meggyőzni őket, mert bénák, és rendszeresen lemaradnak a dobogóról... Ezt ugye könnyű azzal önigazolni, hogy elvitték a fát előlük az egyszemélyes hadseregek...
A játék szempontjából sok fontosabb dolog lenne szerintem, mint a SZB-gyakorló nerfelése.
Pontszám: 8.97
LanMaffia
3378 hozzászólás
Re: XXXI. Végzetúr Találkozó - 2024. június 15.
42. hozzászólás - 2024.06.18. 02:09:23
A gyakorló ütések tokenmentesítése semennyire sem oldja meg azt, hogy alacsony taglétszámú szövetségek határozottan előnyben vannak ebben a stílusban. Igazából nem is tudom, hogy mit old meg. Üssön bele a mátrixba mindenki ötöt? És az úgy jó? Most jól meg lett mondva, hogy hát az az öt ütés kell? Nem az A gombra kattintasz ötször, hanem a B-re, ezért megérdemled a tokent. Nem ez fogja visszahozni az SZB-t.
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU
LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 8.17
Őrmester
411 hozzászólás
Nekem az jön le, hogy sehogyse jó: se úgy, ahogy volt, se most és nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy ennek vagy annak az oldalnak igazabb az igaza.
Viszont: ahol túl inaktív a szövetség egy SZB-hez, ott a játékos onnantól kezdve, hogy nem lép át aktívabb szövetségbe, saját magát korlátozza a játékban, akármit mond is. Ha meg inaktív a szövetség, akkor kábé mindegy, mi lesz a sorsa, hisz inaktív, persze lehet várni, hogy feltámad, de addig is telnek a napok tokenmentesen.
A ráerőltetés meg valóban nem jó, ebben én is érintett voltam, de éppen ezért olyan szövibe mentem, ahol nincsen komolyan véve az SZB és meg van oldva a helyzet gyakorló támadás nélkül.
Azt nem mondom, hogy kizárt, hogy ne lenne olyan szövi, ahol mindegyik fél jól járna, mert előfordulhat, de azért van pár opció, még ha ősköves is (hordaváltás, ne adj Isten világváltás).
Summa summárum: én értem, hogy nehéz változtatni jól megszokott rutinon, de a (gondolati) merevség (vagy régen bevált dolgok eredménytelen erőltetése a mára vonatkozva) mindig az alkalmazkodás és boldogulás rovására megy. És ez a valódi életben is így van, nemcsak itt.
A hozzászólást Őrmester módosította 2024.06.18. 10:26:40-kor
V2 - Momonga (ex-Böszmeség)
Pontszám: 7.65
Miklós3670 hozzászólás
44. hozzászólás - 2024.06.18. 17:04:17
Összefoglaló a találkozón elhangzott témákról:
Legendás gyűrűk és nyakláncok: nem kell 400. minimum szint hozzá, ha megszerezte a tárgyat, a legendás verziót is használhassa (KÉSZ).
Jövőben: legendás csizmák és sisakok.
A bajnoki viadalnál valamekkora eséllyel ne csak az 1-el, hanem a 2-vel alacsonyabb kategóriából is klónozzon a program ellenfeleket. (KÉSZ)
A térkapuban szerzett LE/TP arány javítására legyen valamilyen lehetősége az EH-soknak (KÉSZ).
A neves térkapus szörnyből is eshessen tönkrement relikvia. (KÉSZ)
Lehessen egyszerre több kalandot megcsinálni.
Szövi bajnokság gyakorló harcnál bajnoki tóken jutalmazás felülvizsgálata (KÉSZ).
Kisebb szkarabeusz felülvizsgálata.
Több szörnytalizmán felhasználása úgy, hogy rögtön sajtolsz is. (KÉSZ).
Egyszerre lehessen több ősköves manaitalt venni. KÉSZ)
Katalizátor esszenciakonvertálható legyen (KÉSZ).
%-kos meggyőzőkészséget adó tárgy. (KÉSZ).
A Zan kikapcsolható legyen (KÉSZ).
Egyszerre lehessen több pihenést elhasználni (templomi küldetésszámlálóhoz). (KÉSZ)
A hozzászólást Miklós módosította 2024.11.27. 12:59:55-kor
Pontszám: 7.77
Gwindor
948 hozzászólás
Több szörnytalizmán felhasználása.
Szerintem a szörnytalizmánnal azonnali sajtolásról volt téma nem?
Több szörnytalizmán most is használható.
Gwindor - V1 - Azúr Légió
Pontszám: 9.10
Baraty
1111 hozzászólás
46. hozzászólás - 2024.06.28. 18:39:27
Bekerült pár (részben) a találkozón megbeszélt dolog:
- Neves térkapus szörny után is járhat már tönkrement relikvia
- A pihenésnél egyszerre több pihenést is el lehet lőni (kattintáscsökkentés, h gyorsabban teljesülhessenek a pihenéses feladatok)
- A toplistán a szerzett LE differenciába már beleszámít a sajtolt lélekenergia is.
A többi folyamaban.
Pontszám: 8.97