Kifejtem én is a véleményem... (Növelem kicsit a hozzászólások számát)
Az áremelés érthető.. nem örülök neki, de valahol megértem.. Igazából onnan értem meg az áremelést, hogy a Végzetúrban még nagyon sok potenciál van, aminek egy részét szerintem kötelező megvalósítani (sok térkapupont, felesleges katalizátor esszencia, felesleges smaragdszelencék, felesleges mytolronitok) és sok olyan dolog van ami megvalósulhat, egyszerűen adottak hozzá a feltételek, hogy a játék fejlődjön, akár hosszabb eventek, akár kisebbek, de a jelenlegi játékélmény fokozható (röpke példa: jelenleg a hűség útja adja az ingyen plusz jutalmakat --> szerintem ezt mára már megszoktuk, de amint az event ezen szakasza véget ér valószínűleg hiányozni fog).
Az áremelést szerinteem nem így kellett volna bejelenteni, vannak jobb, ésszerübb keretei is.. szerintem más lett volna, ha ez az információ teljesen nyilvános lett volna a találkozó után. Ez áremelés a játékosoknak egy fontos információ (ha elöbb tudom, lehet, hogy másképp kalkulálok és most nagyobb csomagot veszek --> ezt a lehetőséget elvették, ez nem játékosbarát).
Kicsit alternatívabban is meg lehetett volna oldani az áremelést, mint a rádobunk kb 20%-ot... A jelenlegi csomagárak növekedhettek volna 10%-al, a kapott őskő csökkenhetett volna 10%-al, vagy egyéb variánsai.. és természetesen a befizetések mellé, ha befizetési akció van, szerintem a jutalmaknak egyértelműen nőni kellene (valamit valamiért! nagyobb összeg nagyobb, több táp a befizetési akciónál! támagotunk, de el is várunk!)
Van a játékban egy 2,5 hónapos időszak amikor nincs befizetési akció ide be lehetett volna tenni egyet és a fentebb leírtakkal megvan a kieső összeg, mi meg kapjuk pluszba a csomag ajándékait.
Az áremeléssel egyetemben érdemes lenne a játékvezetés részéről átalakítani játékosbaráttá a "kényszer őskő költéseket", értem ez alatt, hogy például:
- minieventek alatt ösköves gyógyital vásárlás kapjon alternatívát (pl: állatfelszerelés vagy szabad költés)
- Remény városa alatt a napi ajánlatban ne kelljen szemetet venni (hagyjuk meg az őskőköltés szabadságát)
- VT és GigaVT-ben a portyaszimulációs őskőkidobás, az ősköves gyógyital/manaital felhasználás, a kristályitalok felesleges megvetetése.. ezekre jobb lenne egy alternatíva amivel értelmesen el lehet költeni az őskövet.. erre bevezethető lehetne speciális VT csomagok ami minden új VT vagy GigaVT megnyitásakor új megvásárolhatóak lennének (nem nehéz összehozni 5-10-15-20 ősköves csomagokat amiben értelmes dolog is lehetne (vadászat/portya ital, energiakoncentrátum, horda trófea, sorsjegy..stb).
- BU eventnek is le kellene követnie, hogy ne kelljen feleslegesen azaz kényszerből megvenni kristályitalokat, stimulátort..stb
...stb.. a játékélményen sokat javít, ha nem kell kiszórni feleslegesen az ősköveket, hanem olyan tárgyra, spec csomagra lehetne költeni ami hasznos
A prémium tagság árának emelkedéséről az a Miklós által említett 2 zsemle, nem 3 zsemle.. (ha 2 zsemle 3 kő/db akkor a harmadik miért 4 kő/db.. kiindulásnak és ha hozzáveszem azt, hogy az őskő is drágul, akkor könnyen kijön a kb 4 zsemle.. az pedig már a duplája --> ha egyszer eljutok élő találkotra jelképesen a példáért Miklósnak ajándékozni fogok 3 darab zsemlét egy zacskóban amire ráírom, hogy 4 zsemle van benne!

)
A prémium tagság is megoldható lett volna szerintem másképp, amit szerintem el is fogadtunk volna talán szó nélkül is.. a prémium tagság ára nőhetett volna 6-ról 7 őskő-re.. erre ráépülhetett volna egy 3 ősköves prémium plusz csomag ami tekintve a drágulás mértékét tovább növelte volna 7,5-10%-al a naponta kapott csp-t és növelhette volna a kapott AF pontokat 4-6%-al)...
(Más: Prémium tagságnra szerintem régóta kellene lennie egy külön befizetésnek ahol 90, 180 és 360 napra meg lehetne vásárolni a szolgáltatást kedvező áron)
Szumma: egy áremelkedés nem a világvége.. és ki lehet hozni belőle egy win-win helyzetet a mostani talán lost-lost helyzetből.. némi kreativitás, jó és pontos információközlés, plusz adalékok...
Mod: elnézést a sok helyesírási hibáért